Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
To ja podniose jeszcze raz. Ten kurdupel szybko znajdzie dom zobaczycie:cool3:

Nawet szybciej niż szybko. Jest cudny, nie wierzę, by lada moment nie było lawiny telefonów.

Posted

beda, a dziewczyny beda mogly przebierac ja w ulegalkach. Spojrzenie: figlarne, cwane jak u yorka. No, nie! Zacalowalabym futrzaka, slinie sie jak goopia na jego widok. Ciupasek do zamiziania:loveu:

Posted

strasznie mi się on podoba:loveu:, jakby może nikt go do poniedzialku nie adoptował, to mogę zaoferować mu tymczas. Tak się składa ze będę przejazdem w Olsztynie.

Posted

tanitka napisał(a):
strasznie mi się on podoba:loveu:, jakby może nikt go do poniedzialku nie adoptował, to mogę zaoferować mu tymczas. Tak się składa ze będę przejazdem w Olsztynie.

Figielek będzie Ci bardzo wdzięczny...

Posted

a dla mnie jego wiek jest zaletą. Moje pieski mają ok. 10 lat (wyżlica) adoptowałam ją 4,5 roku temu i ok. 14 (jamniczka) została na stałe po zwrocie z adopcji 3,5 roku temu. Był jeszcze ok. 15 letni Kubuś z radomskiego schroniska ale odszedł 3 tyg temu:-(. Starsze pieski to skarb! :loveu:Sa mądre, spokojne, zrównoważone i nie wymagają tyle uwagi co młode psy. Są szczęsliwe że mają ciszę, spokój, jedzonko i plażowanie na tarasie. A ile w nich życiowej mądrości!!:lol:

Posted

tak starsze pieski są kochane, takie stateczne i mądre.
Jednak sa wyjątki. Ostatnio miałam na tymczasie pieska , który został określony na 12 lat. To istne sreberko.Moje mają 9 i 7 lat i przy nim padały. On potrafił przynosic zabawkę przez 2 godz. aby mu rzucać. ma niespożyte siły

Posted

wtatara napisał(a):
tak starsze pieski są kochane, takie stateczne i mądre.
Jednak sa wyjątki. Ostatnio miałam na tymczasie pieska , który został określony na 12 lat. To istne sreberko.Moje mają 9 i 7 lat i przy nim padały. On potrafił przynosic zabawkę przez 2 godz. aby mu rzucać. ma niespożyte siły

:loveu:To moj Pakus, ja sie mecze z ta zabawka , a on ma niespozyta energie..:shake::shake:dwa pozostale meksykany to ojciec Bully (energia jak cholera):crazyeye:Borrego 7 lat ciagle na kolanach..:-o:-otakze o zadnej statecznosci nie ma mowy..

:loveu::loveu:Figielek przesliczny...szukamy mu domku:cool3: