Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeby tylko to nie bylo takie wredne jak moj kochany Yoorasek, do tej pory nie zaakceptowal Zuzi, on ja toleruje jesli to mozna nazwac tolerancja:shake: Musza wlozyc troche pracy, podpowiedzcie, ze sunia musi we wszystkim byc pierwsza jak bylo do tej pory, glaskacze najpierw sunia, micha najpierw sunia itd to troche pomaga, trudno Figielek musi sie przynajmniej na poczatku podporzadkowac;)

Posted

Dostałam sms-a i zdjęcie. Figielek ma teraz krótsze imię, Figo.:lol:

"Razem byliśmy na spacerze, mąż z Dianka, ja z Figielkiem i tak będziemy robić. Jak głaskam, to na dwie ręce. On bardzo lubi kotki no i jeść".

Figo, szczęściarzu:loveu:!

Posted

jak sie strasznie ciesze:sweetCyb:ten maluch ma w sobie cos co pozwoli w sekundzie rozkochac w sobie kazdego:loveu:

no i przeczytalam ze "on bardzo lubi jeść... kotki" :evil_lol:ehhh

Posted

tanitka napisał(a):
on się podporządkowuje stadu, nie walczy o pierwszeństwo, więc myślę, ze sunia też go zaakceptuje:roll:

Rzeczywiście, Figusiowi nie zalezy, na tym, by byc wodzem i to jego zaleta.
W schronisku unikał awantur, u mnie, chociaz był króciutko, też podporządkował się moim psiakom.

Posted

...kolejny sms od Pani Figusia...:lol:

"Witam Panią, Figo to sliczny psiaczek, byłam z nim u lekarza, pokazałam wyniki , sa dobre, ząbki bedziemy robić za 2 tygodnie, żeby go nie stresować. Bardzo go kochamy, ja juz sie martwię, gdy pomysle, że ma 10 lat mój FIGULEK"

No cóż Figulcu... Życzę ci duuuużo zdrowia i "nowego" usmiechu z wyczyszczonymi ząbkami.

Pozdrawiamy całą nową rodzinę kosmatka.:lol:

Posted

a ja dziś nie wytrzymałam i zadzwoniłam do DS.
Kochają go bardzo, pani powiedziała,że jest jej, kocha go i za żadne skarby by go nie oddała.Z sunią lepiej.Z kotami nie problemów.
Figo ma niesamowity apetyt, ciągle sępi.Pani dodała do jedzonka Vegety, wytłumaczyłam jej dlaczego nie powinna tego robić.
pOjawił sie problem z podsikiwaniem w domu.Pani chodzi z nim na spacery częściej.Jeżeli nie przestanie w ciągu 2 tygodni, to wet zaleci badania.
Powiedziała,że ludzie na osiedlu nie mogą się nazachwycać jego urodą.