tanitka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 POker zadzwoń, a potem napisz co słychać.:p Quote
t_kasiek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ciekawe jak minęła pierwsza noc w nowym domku ???? Quote
Isiak Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Strasznie się cieszę, że Figielek ma już domek :multi: Może i Balbince się uda znaleźć swojego ludzia? Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No Figielku, teraz czekamy na wiesci:cool3::loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pani musi całe towarzystwo zgrać, sunia nie była zachwycona Figielkiem, ale wierzę, że bedzie dobrze. Quote
Poker Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Sunia jest trochę zazdrośnica,ale będzie dobrze. To ja już dziś nie będę państwa napastować telefonem, jutro zadzwonię. Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zeby tylko to nie bylo takie wredne jak moj kochany Yoorasek, do tej pory nie zaakceptowal Zuzi, on ja toleruje jesli to mozna nazwac tolerancja:shake: Musza wlozyc troche pracy, podpowiedzcie, ze sunia musi we wszystkim byc pierwsza jak bylo do tej pory, glaskacze najpierw sunia, micha najpierw sunia itd to troche pomaga, trudno Figielek musi sie przynajmniej na poczatku podporzadkowac;) Quote
Jagoda1 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dostałam sms-a i zdjęcie. Figielek ma teraz krótsze imię, Figo.:lol: "Razem byliśmy na spacerze, mąż z Dianka, ja z Figielkiem i tak będziemy robić. Jak głaskam, to na dwie ręce. On bardzo lubi kotki no i jeść". Figo, szczęściarzu:loveu:! Quote
tanitka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 on się podporządkowuje stadu, nie walczy o pierwszeństwo, więc myślę, ze sunia też go zaakceptuje:roll: Quote
chita Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 jak sie strasznie ciesze:sweetCyb:ten maluch ma w sobie cos co pozwoli w sekundzie rozkochac w sobie kazdego:loveu: no i przeczytalam ze "on bardzo lubi jeść... kotki" :evil_lol:ehhh Quote
tanitka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 pewnie kot by szybciej jego zjadł, niż na odwrót:razz: Quote
Jagoda1 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 tanitka napisał(a):on się podporządkowuje stadu, nie walczy o pierwszeństwo, więc myślę, ze sunia też go zaakceptuje:roll: Rzeczywiście, Figusiowi nie zalezy, na tym, by byc wodzem i to jego zaleta. W schronisku unikał awantur, u mnie, chociaz był króciutko, też podporządkował się moim psiakom. Quote
milosnicy zwierzat Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 super wieści nowa Pani Figielka jest bardzo zadowolona Quote
Jagoda1 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ...kolejny sms od Pani Figusia...:lol: "Witam Panią, Figo to sliczny psiaczek, byłam z nim u lekarza, pokazałam wyniki , sa dobre, ząbki bedziemy robić za 2 tygodnie, żeby go nie stresować. Bardzo go kochamy, ja juz sie martwię, gdy pomysle, że ma 10 lat mój FIGULEK" No cóż Figulcu... Życzę ci duuuużo zdrowia i "nowego" usmiechu z wyczyszczonymi ząbkami. Pozdrawiamy całą nową rodzinę kosmatka.:lol: Quote
rita60 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Masz szczescie malenki,ale z drugiej strony jak cie nie pokochac:lol: Quote
tanitka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ciekawe czy suczka rezydentka już się przekonała, czy nie.. Quote
Poker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a ja dziś nie wytrzymałam i zadzwoniłam do DS. Kochają go bardzo, pani powiedziała,że jest jej, kocha go i za żadne skarby by go nie oddała.Z sunią lepiej.Z kotami nie problemów. Figo ma niesamowity apetyt, ciągle sępi.Pani dodała do jedzonka Vegety, wytłumaczyłam jej dlaczego nie powinna tego robić. pOjawił sie problem z podsikiwaniem w domu.Pani chodzi z nim na spacery częściej.Jeżeli nie przestanie w ciągu 2 tygodni, to wet zaleci badania. Powiedziała,że ludzie na osiedlu nie mogą się nazachwycać jego urodą. Quote
Isadora7 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Poker napisał(a):[...ciach...] Figo ma niesamowity apetyt [...ciach...] Za miesiąc się okaże że to zagłodzony braird :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Isadora7 napisał(a):Za miesiąc się okaże że to zagłodzony braird :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre:loveu:dopiero sie zdziwia... Quote
sleepingbyday Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 o, własnie wrociłam z kołobrzegu (pięknie tam!) i okazało się, z emoge odwoływać załatwiany transport :multi:. figiel, good luck!!!!!! Quote
tanitka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 u mnie Figieleek nasikał tylko raz, po pierwszej nocy u mnie. Później nic nie na siusiał. Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Piesio nie powinien jeść nic przyprawionego "po ludzku". "Poker" dziekuję, ze uświadomiłaś to Pani. Quote
Recommended Posts