Jump to content
Dogomania

"Garet,fe!": opowieści naszej "udręczonej" dogomaniaczki

Recommended Posts

Posted

Ta książka nie potrzebuje reklamy dla tych, którzy czytają ten wątek:Jett Garet III, jr. Kraków - w NOWYM DOMKU-od 07.04.06-GARETOWE OPOWIEŚCI-udręczonej http://www.dogomania.pl/forum/f85/jett-garet-iii-jr-krakow-w-nowym-domku-od-07-04-06-garetowe-opowiesci-udreczonej-23905/. Jestem też pewna, że każdy, kto jeszcze tam nie trafił a zajrzy teraz, jutro pobiegnie do księgarni.

joannasz- autorka "forumowych" opowieści w odcinkach kilkanascie dni temu zaskoczyła nas informacją, że spełniły sie nasze marzenia sprzed wielu miesięcy, że kiedyś bedziemy czytać Gareta do poduszki:lol:.

Ja już mam to za sobą;) i teraz... czekam na ciąg dalszy. Na razie muszę zadowolic się kolejnymi odcinkami.

Podam jeszcze tytuł i autora: Joanna Szarras, "Garet, fe!"

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

jak będę miec męża w kraju to obiecuję-będę tam :) choc książkę już mam w domu :) i padłam na twarz jak ją przeczytałam :) prześwietna! a będzie na tym spotkaniu ów słynny Garet? :D :evil_lol:

Posted

:loveu:A jakże! Prześwietny Garet będzie, dziko spragniony przytulania i dawania buzi. Ksiązki też, wydawnictwo obiecało dostarczyć.
Na ostatnim wieczorku Garet od razu wgramolił mi się na kolana, potem wycałował wszystkich ze słabszą kondycją i refleksem, a na koniec zaburzył ceremonię dawania prezentu, wyrwawszy go brutalnie z ręki organizatorki... Będzie się działo... Przyjeżdżajcie!

Posted

Kika9004 napisał(a):
Jutro pochodzę za nią w księgarniach w moim mieście, ale wątpię bym ją tam znalazła :( Przeczytać chcę, bardzo chcę :)

możesz kupić Garet fe , u mnie na bazarku aktualna cena 5,00 zł

Posted

Moim marzeniem było przyjechac i poznac Panią i Garecika :( ale mój mąż wczoraj wyjechał, za granicę w trasę (jeździ tirem) i nie mam żywcem jak dojechac i wrócic-mieszkam w małej podkrakowskiej miejscowości o nazwie Dobczyce. Gdyby był to by mnie zawiózł i przywiózł, sama ew mogłabym dojechac, ale nie zdążyłabym wrócic do Dobczyc, bo busów już by nie było :( jeju, tak strasznie mi zależało :( a w Krakowie będzie takie spotkanie? jeśli w Krakowie by było, to ja się pierwsza piszę! przepraszam jeszcze raz, tak chciałam tam byc :placz::-(

• 1 month later...
Posted

Odświeżę nieco temat ;) Właśnie jestem w trakcie czytania książki i powiem jedno - świetna!!! Gratuluję autorce, baaardzo fajnie się czyta :p Ale to co wyprawia Garet mnie trochę przeraża :lol:

Polecam gorąco!

Posted

[quote name='NikiS']hmm ... a o czym jest ta książka ;d bo ja jakaś nie poinformowana jestem ;d

Przeczytaj pierwszy post w tym wątku i koniecznie zajrzyj na wątek Gareta- bohatera tej książki.- http://www.dogomania.pl/threads/23905-Jett-Garet-III-jr-KrakA-w-w-NOWYM-DOMKU-od-07-04-06-GARETOWE-OPOWIEA-CI-udrAE-czonej?p=13675433
(podałam link do ostatniej strony ale opowieści zaczynają się znacznie wcześniej). Jestem pewna, że wkrótce staniesz się kolejną fanką joanasz i pójdziesz do najbliższej księgarni. A może nawet do najdalszej?