terra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 brazowa1 napisał(a):Nie ma domku :( Terro zaczaruj ja,zrób tak:czarny-mary,domku,dla Haneczki przybywaj! zobaczymy,czy działa. Czary mary, hokus pokus, domku Haneczki przybywaj;) Aż nieprawdopodobne ,że taka słodzizna tak długo czeka:shake: P.S. czy sunia ma ogłoszenia? Quote
Litterka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Może jak wszyscy będziemy rzucać zaklęcia, to domek się znajdzie? Czary-mary, hokus, pokus, domku dla Haneczki, przybywaj! Rozkazuję ci! We wtorek w ramach chwilowego relaksu zajrzałam do Haneczki. Zobaczyła mnie, przywitała się, kazała wziąć na ręce i siedziała taka do mnie przytulona... Tak bardzo pragnęła kontaktu z człowiekiem... Ciągle krzyczy, żeby ją ktoś już zabrał! No bo ile można siedzieć w schronisku? Quote
Dacote Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='terra']Co u ślicznotki? Ma już dom? Piękne banerki:lol: Dziękuję:) Zapraszam na: http://www.dogomania.pl/forum/f38/banerki-na-kazda-okazje-146982/ [quote name='brazowa1']Nie ma domku :( Terro zaczaruj ja,zrób tak:czarny-mary,domku,dla Haneczki przybywaj! zobaczymy,czy działa. Gdyby się dało... Haneczka znajdzie dobry domek! Abra kadabra.... Hokus pokus Domek dla Hani! Quote
brazowa1 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Sunia cały czas jest ogłaszana. Słuchajcie,czary zadziałały połowicznie,byla dzis rodzina poznac Haneczke.Ale pokazałysmy jeszcze Muszke,"ktorej trzeba dodac skrzydeł" i to własnie Muszka zauroczyla przyszła pania,wiec Haneczka podarowala dom innemu psu.Teraz,jak Haneczka puści pomieszczenie dla suk po sterylkach,sterylizowana bedzie Muszka,jest juz zarezerwowana:) wiec po zabiegu,fruuuu do domu! Quote
Litterka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Chcesz powiedzieć, że Idealna Muszka ma szansę na dom? Wspaniale! :multi::multi::multi: Quote
terra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Hanulko, kiedy po ciebie przyjdzie TEN domek? Quote
Litterka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witaj, witaj, słoneczny dniu, niech Haneczka już nie siedzi w schronisku! Abrakadabra! Wiem, że to głupie, ale może zadziała? :roll: Quote
akucha Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nie pojmuję, dlaczego ona jeszcze w schronie... Quote
pinkmoon Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Haneczka ma szczęście w nieszczęściu, posterylkowo siedzi w ciepłym ogrzewanym pomieszczeniu, dzieli w dodatku klatkę z kolegą i nie dochodzi do żadnych scysji (aż dziwne :diabloti:) Byłyśmy dzisiaj na spacerku i Haneczka byla baaaardzo miła :) Quote
terra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Haneczka w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/adoptuje-malego-pieska-148611/#post13135764 Quote
terra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Bardzo bym chciała, żeby z tego czuwania coś dobrego dla Haneczki wynikło ;) Quote
brazowa1 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Musi w tym tygodniu znależć dom.Juz wklepuję ja wszedzie, w każde ogłoszenie,ciagle daje na pierwsza strone.Jutro nagram nowy film. Quote
Fiks Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dodałam Haneczkę na: wejherowo.olx.pl, cafeanimal.pl, e-zwierzak.pl Quote
brazowa1 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 uffffffff,pojechała :) usuwamy ogłoszenia:) Quote
Pinesk@ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Supeer ! :loveu::loveu: Haneczko wszystkiego dobrego w nowym domku ! :loveu: Quote
Litterka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 O kurczę! Ale świetna wiadomość!!! :multi::multi::multi: Moja faworytka w domu!!! :multi::multi::multi: Quote
terra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ale wspaniała niespodzianka :multi: Bądź szczęśliwa maleńka :loveu: Quote
Dacote Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego, Haniu! Quote
Recommended Posts