Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Szukamy tymczasu dla chłopaka?

byłoby najlepiej bo on potrzebuje spokoju żeby dojść do siebie, a u missieek same widzidzie jaka zgraja biega, szczeka, ciągle się kręcą, biegają

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Grosziwo doszła paczka od Ciebie :crazyeye: WOW!!!!! Naprawdę fantastyczny bazarek będzie! Zaraz robię! :Rose:

Niech chłopakowi będzie na szczęście ! Powodzenia !!!

Posted

Pierwszy raz na Dogo od kilku dni :roll: Najpierw padł mi zasilacz do kompa i nie miałam netu, a jak już komp działa to Dogo się obraziło i nie wpuszczało mnie.

Uzgodniłam z Ada-jeje, że jeżeli ktoś przygotuje gotowca aukcji Allegro to Hanek wystawi go pod Pro Animals. Jest dziewczyna, która mi to zrobi, tylko nie miałam z nią kontaktu przez tę przeklętą awarię.
Jeżeli można to poprosiłabym o info jak sytuacja finansowa pieska; czy te opisane na wątku koszty leczenia to póki co wszystko, czy czekają jakieś kolejne wydatki z tym związane. Jeżeli jakim cudem okazałoby się, że UM sfinansuje chociaż część wydatków na leczenie, to zawsze zostałoby na wyżywienie. Ale póki co musimy w aukcji umieścić info o kosztach leczenia i że zbieramy na pokrycie właśnie tego. Przydałaby się faktura z Krak-Vetu; chyba można wziąć do końca miesiąca z tego co wiem. No i opis jego stanu; jeżeli nic sie nie zmieniło, to będziemy się posiłkować tym co jest napisane tutaj na wątku.

No i bardzo prosimy o jakieś fotki pieska, to jedno zdjęcie to podobno za mało; przekazano mi , że im więcej tym lepiej.

Ja też poproszę o numer konta, wyskrobię parę groszy teraz przed wypłatą, bo przyszło mi ekstra kilka złotych; resztę doślę po 10.09, bo wtedy dostanę pensję.
I po raz kolejny bardzo BARDZO dziękuję Missieek :Rose:

Szukam tymczasu dla Beżyka, ale póki co bezskutecznie. Chętnie wzięłabym go do siebie, ale mam zakaz od mojego tża. Na dokładkę jakaś obca kotka okociła się w naszym domu gospodarczym (tam jest zawsze otwarte okno) no i nie jestem w stanie przetłumaczyć, że to nie ja po kryjomu przywiozłam skądś te kociaki :shake:

Posted

Jak wiecie raczej nie mamy co liczyc na pokrycie kosztow, za leczenie psa, bardzo wiec prosze o czym zreszta missieek wie, obdukcje od kazdego weta i fakture, byloby dobrze zeby faktura byla wystawiana na nasza Fundacje, jezeli z zadeklarowanych kwot nie wystarczy kasy to my doplacimy, ale niestety nie mamy DT jedynie hotel. Missieek prosze napisz jakiego dalszego leczenia wymaga Bezyk, to jest w tej chwili najwazniejsze, jak tylko uda nam sie wyadoptowac choc ze dwa psy z hotelu to wezmiemy na hotel Bezyka, ale w chwili obecnej mamy 7 psow na hotelu nie liczac tych na DT.

Posted

Kinya o koszty, faktury itd najlepiej zadzwoń do Angeli - kurcze nie wiem kiedy będę mogła podjechac porobić zdjęcia - może ktoś inny dałby radę podjechać i porobić? bo ja mam samochód rozkraczony na przyczepie :angryy: :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kinya o koszty, faktury itd najlepiej zadzwoń do Angeli - kurcze nie wiem kiedy będę mogła podjechac porobić zdjęcia - może ktoś inny dałby radę podjechać i porobić? bo ja mam samochód rozkraczony na przyczepie :angryy: :placz:

Właśnie od paru dni miałam dzwonić tylko nie widziałam co i jak, bo nie miałam dostępu do neta, nie czytałam wątku ani maili i nie chciałam robić niepotrzebnego zamieszania. Teraz już wiem mniej więcej co i jak, więc pogadamy ;)