Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie umiem spłodzić nic bo nie znam Beża :placz: on się mnie boi, za rzadko bywam u missieek i tylko latam z aparatem :oops: i jak psiak nieśmiały to nie pokaże mi jaki jest... muszę najpierw missieek wypytać jaki on jest tak na codzień i potem coś może...

Posted

[quote name='malawaszka']ja nie umiem spłodzić nic bo nie znam Beża :placz: on się mnie boi, za rzadko bywam u missieek i tylko latam z aparatem :oops: i jak psiak nieśmiały to nie pokaże mi jaki jest... muszę najpierw missieek wypytać jaki on jest tak na codzień i potem coś może...
Ale nie tak szybko jak ze składaniem mebelek Ci pójdzie?? Ja jeszcze obiecałam innym psiom porobić :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']to nie ja :obrazic: mnie tam nawet nie było - dałam missieek mój aparat i robiła zdjęcia :eviltong:[/QUOTE]

no kilo kiełbasy to świetnie wyważy aparat...stabilizacja obrazu niepotrzebna:lol!:

Posted

Zwyczajny piesek jakich wiele, niezauważalny, niemłody, niechciany... ma około 8 lat, waży około 10 kg
Beżyka znaleziono na ruchliwym skrzyżowaniu - potrącony przez samochód, ledwo przytomny... Zaopiekowała się nim osoba o Wielkim Sercu, zabrała go do kliniki gdzie walczono o życie Beżyka - udało się!!! Beżyk żyje! Po wypadku zostało już tylko wspomnienie i uraz łapki, na którą mimo operacji utyka. Jemu to nie przeszkadza w bieganiu i poruszaniu się - czy znajdzie się człowiek, któremu też nie będzie przeszkadzać?
Beżyk jest kochanym pieskiem - uwielbia się tulić i cieszy się na widok znajomych osób. Do obcych początkowo nieufny bo chyba w przeszłości nie zaznał wiele dobrego od ludzi, ale jest małym łakomczuszkiem i dzięki smakołykom szybko się przełamuje. Beżyk zgadza się z innymi psami, ale boi się, kiedy jest ich wokół zbyt dużo, toleruje koty, bardzo cieszyło by go towarzystwo wysterylizowanej suczki w nowym domu - taak towarzystwo suczek to jest to co Beżyk lubi najbardziej :-) W domu Beżyk jest spokojny, nie hałasuje, nie brudzi i nie niszczy, potrafi chodzić na smyczy. Będzie idealnym kompanem do wylegiwania się na kanapie w długie zimowe wieczory, a także na spokojne spacerki.
Beżyk przebywa w okolicach Olkusza
504 588 874

Tyle... co trzeba to zmieniajcie i proszę błagam o ogłoszenia dla chłopca :modla: