malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 no nie ma więcej bo Beż zjadł obiad czy co to tam dostały cieplutkie i zanim się obejrzałam to siedział w budzie i ani myslał wyjść i pozować, a z budy dobiegało niesmiałe wrrrrrr :lol: Quote
Grosziwo Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 malawaszka napisał(a):no nie ma więcej bo Beż zjadł obiad czy co to tam dostały cieplutkie i zanim się obejrzałam to siedział w budzie i ani myslał wyjść i pozować, a z budy dobiegało niesmiałe wrrrrrr :lol: No i miał rację, co mu poobiednie zawiązywanie sadełka jakaś kobita z aparatem zakłóca ! Serio robił wrrrrrr...........?:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 takie cichutkie wrrr było, ale nie ma się co dziwić bo ja z tym aparatem pewnie dla nich przerazająco dość wyglądam :oops: Quote
Grosziwo Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Myślisz , że to tylko wina aparatu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 makijażu nie miałam :splat: Quote
Grosziwo Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 malawaszka napisał(a):makijażu nie miałam :splat: nawet błyszczyka ??? Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Grosziwo napisał(a):nawet błyszczyka ??? pfffffff błyszczyk KTOŚ mi sprzątnął sprzed nosa :obrazic: Quote
Grosziwo Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 malawaszka napisał(a):pfffffff błyszczyk KTOŚ mi sprzątnął sprzed nosa :obrazic: Powinnaś się z tego cieszyć, przecież te błyszczyki były z pieprzem :grins::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 no tak... jeszcze bym węch straciła :evil_lol: PS i tak się nie cieszę Quote
Grosziwo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 I znów u mojego kochanego Beżulka cicho :shake: A przecież dziś były i nadal jeszcze są Walentynki :loveu: Psinku kochany niech cię w końcu odnajdzie twoja Walentynka lub Walenty i kocha już na zawsze.:loveu: Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 oj tak Bezyku - życzę Ci żebyś odnalazł w końcu serduszko, które Cię pokocha! Quote
Grosziwo Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To znów ja, wskakuj Beżuś na pierwszą bo mały jesteś i cię nie widać! Tradycyjne cmokasy dla mojego przystojniaka CMOK< CMOK< CMOK !!! Quote
kanna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 zrobię małego offa...ale w temacie missieek...... mamy do przekazania dla psiaków miśśkoowych budę...piękną , ocieplaną.....potrzebny transport z Krakowa ( okolice makro) w kierunku oczywiście missieek...... myśłałam że to sama zrobię ale samchód mi padł całkowicie a reanimacja będzie długa.... jeśłiby się znalazła "dobra dusza" będę zobowiązana..... ps. bieżyku do domu ! Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 ojej taka szansa - kto ma duży wóz HEEELP :modla: Quote
Grosziwo Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 malawaszka napisał(a):ojej taka szansa - kto ma duży wóz HEEELP :modla: Chętnie bym pomogła ale mój samochód nieduży , za to odległość duża. Wierzę jednak, że ktoś posiada odpowiednich gabarytów "furę". Tak chętnie bym poznała missieek no i "mojego" Beżunia kochanego. malawaszka widziałam , że znów zrobiłaś allegro dla chłopaka ! Jak trzeba będzie to opłacę mu kolejne. Quote
zerduszko Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nikt nie pyta o chłopaka? Beżyk ma nowiutkie ogłoszenia z nowiutkim zdjęciem... ech Quote
Grosziwo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Tyle dni minęło i nikt nie zajrzał do Beżyka :-( Ja wstrętna ciotka też :shake::shake::shake: W górę kochany !!! Quote
malawaszka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 ja mam L4 - reszta - tłumaczyc się!!!!! Quote
kanna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 :oops:ja nie mam usprawiedliwienia..... wagary......:oops: ale obiecuję, że nigdy, nigdy więcej:placz: Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 siadaj - PAŁA!!!!! hahahahahah ale się ubawiłam :roflt: Quote
Recommended Posts