Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też mu niedawno kilka odnowiłam i Beż jest na allegro wyróżnionym zbiorowym - a może ktoś mu chce zasponsorować indywidualne???

ile kosztuje takie allegro ?

Posted

malawaszka napisał(a):
12 zł to koszt samego wyróżnienia, a potem już pierdoły + 2 zł pogrubienie, a + 6 zł podświetlenie na żółto ale to już nie takie potrzebne

Czyli plus minus 20-25 zł.
Kochana zrób mu to indywidualne allegro (ja gupol w te klocki jestem) a ja w poniedziałek wyślę Ci pieniądze.

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie - wystarczy 12 zł - szkoda pieniędzy, 25 zł to będzie na cały miesiąc bo jedno trwa 14 dni :)

Czyli wysyłam 25 a Ty wiesz jak mądrze tym zagospodarować :p
Wiesz, że Beżyk to mój ulubieniec :loveu::loveu::loveu: (ulubienicą jest Kodinka) :loveu::loveu::loveu:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Czyli wysyłam 25 a Ty wiesz jak mądrze tym zagospodarować :p
Wiesz, że Beżyk to mój ulubieniec :loveu::loveu::loveu: (ulubienicą jest Kodinka) :loveu::loveu::loveu:

OK! allegro zrobię dziś wieczorem albo jutro bo teraz latam na szmacie - o 15 przyjeżdżają goście :mdleje:

Posted

Dostałam 25 zł od Grosziwo na allegro Bezyka - robię własnie, ale kurcze przekopałam cały wątek i nie mogę znaleźć zdjęć które zerduszko dawałaś do ogłoszeń - możesz je tu wstawić????????????? plizzzz :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dostałam 25 zł od Grosziwo na allegro Bezyka - robię własnie, ale kurcze przekopałam cały wątek i nie mogę znaleźć zdjęć które zerduszko dawałaś do ogłoszeń - możesz je tu wstawić????????????? plizzzz :modla:

Wstawię jak będę w domu.

Posted

Oprócz tych, które Ty wstawiałaś, ściągnęłam tylko 1 z postu missieek, jak chłopak ma uszy nastroszone i wyglada normalnie (czyli nie jakby miał dostać zawału serca :P). Ale znikły!

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie kurcze znikły bo były chyba ze strony wstawione a stamtąd wszystko zniknęło :( chyba missieek musi zmienić serwer :( ta strona jest bardzo potrzebna
A na twardym missieek nie ma?

Posted

Proszę o sugestie dot tytułu allegro Bezyka - ten tytuł który jest chyba nie jest dobry bo od czasu jak zrobiłam było dopiero 10 wejść :( trzeba inny!

jest taki: Mały spokojny piesek - czy kalectwo = brak szans?