MałGośka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Nic nowego nie wniosę - siedzieliśmy z moim Blinkiem zaryczani, pomimo tego, że na codzień śledzimy losy Gai i Pysi... :oops: Reportaż naprawdę dobry - no i Wy, dziewczynki - super! A tak przy okazji - [b]Deszczowa[/b], Ty się nadajesz do takich spraw :o ;-) Jednak powinnaś ten talent wykorzystać, wiesz? :-D Quote
Katcherine Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Gratulacje dla wszystkich bioracych udział w tym zeby historia gaji trafiła na ekrany:). a pysia...pyska na swój włąsny lament z telwizora poleciała sie wsłuchac;)...pozniej siebie szukała;)...a jeszcze pozniej przyszła sie przytulic;).... ps. nie wiedziałam ze taka była niegrzeczna :oops: 8) a co...w imie sprawy:) Quote
Marka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Moja suńka też głosowała w tych momentach - w tym ostatnim to był taki niesamowity szczek protestu - jakby wyrażała swoje wzburzenie i oburzenie! Niezwykłe są te nasze pociechy - wiele rozumieją, bo wiele przeszły... W reportażu często mówiono o trzech wspaniałych dziewczynach - to bezsprzeczne - ale Doddy, Katcherine i wszyscy, którzy tak pomogliście - my wiemy, że jest Was więcej! To Wasze wspólne święto! :P Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='MałGośka']A tak przy okazji - [b]Deszczowa[/b], Ty się nadajesz do takich spraw :o ;-) Jednak powinnaś ten talent wykorzystać, wiesz? :-D[/quote] doookładnie - bezstresowo - przynajmniej nei było widać, ładnie i rzeczowo :klacz: Quote
deszczowa Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Marka']W reportażu często mówiono o trzech wspaniałych dziewczynach - to bezsprzeczne - ale Doddy, Katcherine i wszyscy, którzy tak pomogliście - my wiemy, że jest Was więcej! To Wasze wspólne święto! :P[/quote] Marko kochana, specjalnie to starałm się pdokreślić, trochę wyciapano, ale była informacja, że wiele osób pomaga naprawić zło, które wyrządził bezmyślny zwyrodnialec :evil: To Święto wszystkich ludzi o dobrych sercach, którzy pokochali Gaję :D Quote
doddy Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Weźcie na tvp 1 Jest teraz o walkach psów. Jakos psi dzień w TV Quote
jogi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A ja nie widzialam :cry: Czy ten reportaz beda powtarzac, albo ktos nagral? Quote
Gryska Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja też dodam swoje "3 grosze". Znalazłam Was jakiś tydzień temu. Przeczytałam o Gajeczce wszystko od początku i baaaaaaardzo mocno 3mam za Nią kciuki. Rózne słowa cisnęły mi się na usta kiedy czytałam tą historie i łzy do oczu kiedy dziś zobaczyłam ją w reportażu. Zarejestrowałam się, żeby powiedzieć jednak tylko to co dobre. GAJECZKA jest Wielka i Wspaniała. Wy- Wszystkie które zaangazowałyście się by wiedziała, że człowiek może być dobry jednak jesteście Wielkie i Wspaniałe. Wiem, że zadbacie by Gajka miała swojego kochającego człowieka. A może choć jedna osoba, której chodził po głowie pomysł porzucenia w taki sposób psa, zastanowi się 10 razy nim to zrobi, dzięki temu reportażowi i nagłośnieniu tej sprawy? Może podejmnie LEPSZĄ decyzję?? Pozdrawiam Was dziewczyny bardzo serdecznie. Przywracacie wiarę w ludzi.... która niestety czasem ostatnio dość mocno mi się chwieje. :fadein: Quote
ARKA Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Katcherine']Gratulacje dla wszystkich bioracych udział w tym zeby historia gaji trafiła na ekrany:). a pysia...pyska na swój włąsny lament z telwizora poleciała sie wsłuchac;)...pozniej siebie szukała;)...a jeszcze pozniej przyszła sie przytulic;).... ps. nie wiedziałam ze taka była niegrzeczna :oops: 8) a co...w imie sprawy:)[/quote] :) a moze zobaczyla w tv swoj klon :wink: Swietnie zrealizowany matrial-naprawde super bylyscie-oby cos do ludzi trafilo :( Nie ogladalm od poczatku-a co bylo na poczatku-prosze napiszcie-widzialam od momentu jak wet w klinice konczyl wypowiedz i Gajunia na poslanku lezala. Quote
eurydyka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A ja napisalam maila do redakcji Ekspresu reporterow z podziekowaniami, ze zamiescieli ten reportaz o cudnej suni, jej szczniakach i 4 dzielnych dziewczynach, ktore walczyly o jej zycie. Pamietam jak siedzac z dziewczynami z dgm w knajpce po pierwszym poscie Kasiek, deszczowa i Chrupek umawialy sie na akcje odlawiania Gajki na sobote, a my z Marka kombinowalysmy jak promowac sochaczewskie szczeniaki. Wtedy dziewczyny wiedzialy juz, ze po nia pojada i ja odnajda za wszelka cene. Genialne bylyscie w tym programie, widac bylo charakter kazdej z Was (deszczowa zmienila fryzure odkad ja ostatnio widzialam:) i wspolna walke 4 dzielnych kobiet o losy Gaji, od momentu jej zlowienia poprzez socjalizacje z czlowiekiem. Quote
eurydyka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 dodam jeszcze, ze niesamowicie celne byly wypowiedzi pana redaktora, widac, ze to milosnik zwierzat a ten krotki spot powinien zagoscic w czesci reklamowej czesciej, moze wtedy ludzie by cos zrozumieli... Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Gratuluje dziewczyny!!! :klacz: :klacz: :klacz: Chociaz nie widziałam reportażu :( Nagrał ktos może? :modla: Quote
Kora Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dziewczynki jak to dobrze ze jednak jest coraz wiecej, takich mlodych wrazliwych ludzi, to znaczy ze nie wszystko stracone w tej machinie zycia! Ja ryczalam, Sniezka lizala ekran i skamlala szukajac szczeniaczka! To dla Was :iloveyou: :calus: A p.Dorota Suminska to nie tylko dobry Wet, ale i madry zyciowy czlowiek! Jesli byla duza ogladalnosc to jest szansa na wiecej reportazy o tematyce psiej z szczesliwym zakonczeniem! Quote
doddy Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Oj reportaż się udał. Dzwoniła do mnie autorka i podziękowałam jej we wspólnym imieniu. Jest bardzo zadowolona. P.S. Ktoś napisał mi priva ale ja go już nie mam. Jak może to niech napisze jeszcze raz bo nawet nie wiem od kogo i jakiej treści. :oops: Quote
Guest Guśka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='eurydyka']dodam jeszcze, ze niesamowicie celne byly wypowiedzi pana redaktora, widac, ze to milosnik zwierzat[/quote] Oj tak :D Sam przygarnął piesia - o czym się dowiedziałam w trakcie programu (jest takowa wzmianka o pieskach do adpocji- raz w tygodniu w "Pytaniu na sniadanie" ), rano w Dwójce. Którą Pan Redaktor przez duże "P" prowadzi :D Dziewczyny na drugi raz rozgłaśniajcie takie "telewizyjne" akcje na wszystkich dostępnych psich stronach - w Waszym przypadku nie ma miejsca na skromność :D. Poza tym przeciez media to potęga , może akurat trafi się więcej ludzi dobrego serca ? Tak czy owak - wielkie buziaki dla Was Guśka - co nie oglądała :( Quote
deszczowa Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Pani Redaktor obiecała mi płytkę dvd nagrać - to trochę może trwać, nawet około miesiąca, ale będę czujna. Mantis i reszta - dawajcie adresy na priva to postaram się Wam ją przegrać i przesłać. Kochać Gaję i nie widzieć jej w TV? Niemożliwe :wink: :angel: Quote
Mokka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Dziewczyny, widziałam Was wczoraj. To było bardzo wzruszające, cała moja rodzina oglądała ten program. Duża buźka dla wszystkich i całuski dla Gaji. :D Quote
coztego Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='eurydyka']dodam jeszcze, ze niesamowicie celne byly wypowiedzi pana redaktora, widac, ze to milosnik zwierzat[/quote] Z tego co wiem, to Michał ma 3 psy, w tym co najmniej jeden z Palucha :) Quote
agat21 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Przyłączam sie do gratulacji i wyrazów podziwu dla Was dziewczyny :angel: i dla Gajuni. Od początku śledzę jej historię, mówię o Niej wszystkim znajomym, ale wczoraj oczywiście znowu ryczałam jak bóbr. Widziałam, że nawet mój TZ miał łzy w oczach. Oby więcej takich programów. A wypowiedzi redaktora rzeczywiście dobre: mocne, pewne słowa, widać, żę człowiek wie, co chce powiedzieć i jest przekonany o słuszności swoich słów, a nie tylko odwala robotę. BRAWO!!! Quote
anushka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 a ja płakałam razem z [b]Chrupkiem[/b] i z tego co widzę to z setkami osób przed tv... :puppydog: :puppydog: :puppydog: Quote
Siostra Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [b]Ratunku[/b], nie oglądałam tego, czy ktoś może nagrał i mógłby mi udostępnić kopię? Proszę o iformację na priv. Quote
Tofik Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 To i ja coś dodam Jestem pod wielkim wrażeniem!!! Całej akcji! Reportarzu, opieki nad Gają i jej szczeniakami (i tu pozdrawiam wszystkie dziewczyny :wink: )!!! Aż mnie zatyka i nie wiem co napisać!!! Dla wszystkich życzę dużo, dużo szczęścia!!! A wzruszyłam się jak chyba wszyscy 8) Quote
asiuniap Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Zagoniłam dzieci do oglądania. Zresztą nie musiałam, bo wcześniej już znały losy Gai. Dzięki dziewczyny :cunao: Quote
lupak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Wczoraj plakalismy przed telewizorem, dzis jak czytam komentarze tez oczy mi sie zapocily Dzieki dziewczyny, ze jestescie jakie jestescie. :buzi: :iloveyou: Quote
donna Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Jak to dobrze, że o tej porze wzięło mnie na "skakanie po programach" :wink: Uściski dla dziewczyn i wszystkich zaangażowanych w akcję Gaji. Powtórzę tylko - jesteście Wielkie!!! :D Dzisiaj od słowa do słowa ... okazało się, że naprawdę wiele osób oglądało ten reportaż (nie tylko mianiacy) i poruszył on ich do głębi. Jeszcze raz - gratulacje! :D Quote
Recommended Posts