Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

Dzięki Karolina:loveu:
Wczoraj pisałam post i go nie widzę. W kazdym razie ta wetka Łukaszewska ponoć miala kiedys szczeniaka, ktory po szczepieniach tez miał takie dziwne wyniki i oba wstępnie właśnie obstawia to. Szkoda, że Donvitow jest zbanowany, bo by tu mi napisał profesjonalnie co i dlaczego tam jest nie tak jesli przyjmiemy, ze to od szczepień taki burdel się zrobił. Ja niestety nie umiem powtórzyć tego co mi mówił.

Posted

Ja wiem, że porównanie dziecka i psa może być nie na miejscu, ale u mojej siostrzenicy nagle powiększyły się węzły chłonne w pachwinach. Od razu panika, badania itd... Krew wyszła fatalnie, wyniki mocno odstawały od normy, ale na szczęście lekarz szybko skojarzył szczepienia, które dziecko otrzymało kilka dni wcześniej i okazało się, że to właśnie po szczepieniach nastąpiło takie powiększenie węzłów chłonnych i złe wyniki krwi. W szczepionkach jest niezły syf, związki rtęci, aluminium i innych środków konserwujących, a węzły chłonne, aby chronić organizm, ten syf wchłonęły. Po kilku tygodniach u mojej siostrzenicy zarówno węzły, jak i wyniki krwi wróciły do normy.
Mam nadzieję, że i tutaj tak będzie. Trzymaj się, Agatka!

Posted

[quote name='agnieszka32']Ja wiem, że porównanie dziecka i psa może być nie na miejscu, ale u mojej siostrzenicy nagle powiększyły się węzły chłonne w pachwinach. Od razu panika, badania itd... Krew wyszła fatalnie, wyniki mocno odstawały od normy, ale na szczęście lekarz szybko skojarzył szczepienia, które dziecko otrzymało kilka dni wcześniej i okazało się, że to właśnie po szczepieniach nastąpiło takie powiększenie węzłów chłonnych i złe wyniki krwi. W szczepionkach jest niezły syf, związki rtęci, aluminium i innych środków konserwujących, a węzły chłonne, aby chronić organizm, ten syf wchłonęły. Po kilku tygodniach u mojej siostrzenicy zarówno węzły, jak i wyniki krwi wróciły do normy.
Mam nadzieję, że i tutaj tak będzie. Trzymaj się, Agatka![/QUOTE]

Mój pies się nie obraził :cool3:

Posted

Mam dobre wieści. Wetka z Wrocławia zrobiła badania i z rozmazu nic nie wyszło!!! Z morfologii to samo co poprzednio, czyli trochę za mało żelaza ale kruszynka je surową wołowine, więc pewnie to szybko nadrobimy ;)
Ale mi ulżyło. 20 robimy szczepienia. A tamte badania chyba laboratorium musiało schrzanić.

Posted

[quote name='Pani Profesor']tyle stresu przez złe badania :roll: makabra, nigdy w życiu bym do tej weta nie wróciła :eviltong:[/QUOTE]
Ale ona nie robiła tego badania tylko wysylala gdzieś do laboratorium, u siebie tylko morfologię robiła ;) także to nie jej wina.

Posted

Jateż się ciesz, że wszystko było pomyłką. Niestety jak wcześniej pisałam, ktoś mi przegryzl kabel od laptopa i zdjęć nie będzie dopoki kabla nie naprawie. Piszę z tableta i szlag mnie trafia bo ciagle robię błędy i muszę wciąż poprawiać. Dlatego też mało się udzielam w ogole.

Posted

[quote name='agaga21']Jateż się ciesz, że wszystko było pomyłką. Niestety jak wcześniej pisałam, ktoś mi przegryzl kabel od laptopa i zdjęć nie będzie dopoki kabla nie naprawie. Piszę z tableta i szlag mnie trafia bo ciagle robię błędy i muszę wciąż poprawiać. Dlatego też mało się udzielam w ogole.[/QUOTE]
Patrz, ja mam kabel ale lapa brak ;)

Dobre wiesci!!!