agnieszka32 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Poszedł przelew na 100 zł za ten i następny miesiąc. Quote
piechcia15 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 dziękuję za wpłaty które doszły. Mam w związku z tym pytanie, Czy wpłata od bebcik i agaga21 są za 2 miesiące?bo kwoty są podwójne. Narazie zapisałam jak za 2 miesiące. Jeśli źle to wyprowadźcie mnie z błędu:) Quote
agaga21 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 moja za lipiec i sierpień. czy dropsiasty ma stale odnawiane ogłoszenia? Quote
piechcia15 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 te podstawowe typu alegratka, teblica, bumtree i cafe animal tak bo ja je mam a reszta pewnie nie:( Quote
agaga21 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 piechcia15 napisał(a):te podstawowe typu alegratka, teblica, bumtree i cafe animal tak bo ja je mam a reszta pewnie nie:(to trochę mało... Quote
piechcia15 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 no wiem ale ja sama wszystkich psów nie ogarniam:( dlatego wole miec więcej psów ale mniej ogłoszeń i dac każdemu szansę Quote
piechcia15 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 niedługo będą 3 lata jak Dropsik zamieszkał w hotelu:( brak słów... Quote
andzia69 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='piechcia15']niedługo będą 3 lata jak Dropsik zamieszkał w hotelu:( brak słów...[/QUOTE] może by mu kto jakieś wydarzenie na FB zrobił...przecież ten pies nie może do końca życia wegetowac w hotelu! Quote
piechcia15 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 no w sumie nie pomyślałam o wydarzeniu:) ale te nasze wydarzenia coś nie maja efektów:( no ale jak zrobię to wstawię Quote
Akrum Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 jestem piechciu :) i przyznam że psiak jest piękny :) mogę prosić o tekst do ogłoszeń? Quote
piechcia15 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 zrobiłam mu wydarzenie, wejdźcie zobaczcie czy wszystko jest ok, czy jest dostępne?bo mi zawsze coś nie wychodzi:( super akrum ze jesteś, tekst możesz wziąć z wydarzenia całość skopiować, prócz filmów bo filmów chyba nie można wstawiać do ogłoszeń. http://www.facebook.com/events/105961826215921/?context=create Quote
wojtuś Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Przelałem Kochani dla Dropsa 30 zł dekl. za V, VI, VII Quote
piechcia15 Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 opłacony kolejny miesiąc hotelu Dropsa:( Quote
Alicja Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 to jest aż niemożliwe że on tyle czasu czeka :( Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='doddy']On jest ogłaszany na bieżąco?[/QUOTE] pytałam niedawno o to samo. piechcia napisała, że drops ma ogłoszenia na kilku portalach. ja osobiście uważam, że to stanowczo za mało... Quote
doddy Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ja wprawdzie nie wpłacam, więc być może odbierzecie ten post za "nie na miejscu" bo się wtrącam, ale moim zdaniem osoby, które zbierają na tego psa są za niego odpowiedzialne, więc i za szukanie mu domu. Wymagając regularnych wpłat, warto także samemu być fair. Dość dużo ogłaszam, na ogłoszenia Dropsa nie wpadam. Może warto pomyśleć o ponawianiu ogłoszeń 2 razy w tygodniu, bo każdego dnia spadają one na n-tą stronę. Jeśli nie wyrabiacie się z ogłaszaniem, może pomyślcie, czy dobrym pomysłem jest brać na barki kolejne psy. Bo najpierw warto by było zająć się tymi co są na 100%. Bo w końcu darczyńcy się odsuną z pomocą. Przepraszam jeśli Was uraziłam tą wypowiedzią, ale naprawdę mało widoczne są ogłoszenia Dropsika. Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='doddy']Ja wprawdzie nie wpłacam, więc być może odbierzecie ten post za "nie na miejscu" bo się wtrącam, ale moim zdaniem osoby, które zbierają na tego psa są za niego odpowiedzialne, więc i za szukanie mu domu. Wymagając regularnych wpłat, warto także samemu być fair. Dość dużo ogłaszam, na ogłoszenia Dropsa nie wpadam. Może warto pomyśleć o ponawianiu ogłoszeń 2 razy w tygodniu, bo każdego dnia spadają one na n-tą stronę. Jeśli nie wyrabiacie się z ogłaszaniem, może pomyślcie, czy dobrym pomysłem jest brać na barki kolejne psy. Bo najpierw warto by było zająć się tymi co są na 100%. Bo w końcu darczyńcy się odsuną z pomocą. Przepraszam jeśli Was uraziłam tą wypowiedzią, ale naprawdę mało widoczne są ogłoszenia Dropsika.[/QUOTE] zgadzam się w 100%. ja co prawda wpłacam grosze ale robię to już od 2(?) lat chyba. wiem, że są takie psy, którym trudno znaleźć dom i pewnie dropsiasty do tych właśnie należy ale trzeba próbować bez końca aż do skutku. piechciu, ja kiedyś jak miałam pod opieką wiele psów, co kilka tygodni pytałam na wątku czy ktoś zechciałby wykupić danemu psiakowi pakiecik ogłoszeń. uwierz mi, że zawsze ktoś taki się znalazł. jeśli nawet nikt się nie znajdzie to przecież co miesiąc można wykupić pakiet za 10zł(zwykle to ok 50 ogłoszeń!) z bazarkowych pieniędzy, bo przecież robicie regularnie bazarki. Quote
piechcia15 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 ja mam Dropsa na alegratce, tablicy, cafeanimal i gumtree i tam jest cały czas, odnawiam i podbijam. Więcej nie mam bo nie wyrabiam. Mam 60 psów schroniskowych w ogłoszeniach :( O Dropsie pamiętam, staram się zmieniać mu zdjęcia, tekst miał zmieniany i nic:( pakiety tez czasem mu wykupuję ale pewnie za rzadko. Nie zawsze mamy kasę. Jeśli jest teraz jakiś bazarek to podeślijcie mi linka, ale już tracę nadzieję:( ostatnio była fajny facet chętny na Dropsa, chciał przyjechać go odwiedzać itp ale miał drugą sukę amstafkę no i d... blada:( nie szkodzi ze łagodna i uległa. Marek twierdzi, że Drops skacze do karmu bez względu na płeć:( nie wiem czy tu na dogo też jest ktoś taki jak "żmija" ale na niebieskim forum jest taka dziewczyna. Magda ma hotel pod Radomiem gdzieś i też zajmuje się bullkami. U niej są duże kolejki ale może by zapisać Dropsa i niech sobie czeka a jak trafi się miejsce to przenieść?może nowe województwo przyniesie mu szczęście? a opłaty chyba sa podobne. Teraz miała naszego głuchego Karo i miegiem znalazł dom, a wydawałoby się że pies nieadopcyjne ze względu na jego "charakter" Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='piechcia15'] nie wiem czy tu na dogo też jest ktoś taki jak "żmija" ale na niebieskim forum jest taka dziewczyna. Magda ma hotel pod Radomiem gdzieś i też zajmuje się bullkami. U niej są duże kolejki ale może by zapisać Dropsa i niech sobie czeka a jak trafi się miejsce to przenieść?może nowe województwo przyniesie mu szczęście? a opłaty chyba sa podobne. Teraz miała naszego głuchego Karo i miegiem znalazł dom, a wydawałoby się że pies nieadopcyjne ze względu na jego "charakter"[/QUOTE] no ale tam to chyba 700zł/miesiąc było...? Quote
piechcia15 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 nie no coś mi po głowie chodzi 400 albo 450 ale może się mylę. Poszukam i zapytam. A jest ona tu na dogo?znacie ją? Quote
Recommended Posts