Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dziękuję za wpłaty które doszły. Mam w związku z tym pytanie, Czy wpłata od bebcik i agaga21 są za 2 miesiące?bo kwoty są podwójne. Narazie zapisałam jak za 2 miesiące. Jeśli źle to wyprowadźcie mnie z błędu:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='piechcia15']niedługo będą 3 lata jak Dropsik zamieszkał w hotelu:( brak słów...[/QUOTE]

może by mu kto jakieś wydarzenie na FB zrobił...przecież ten pies nie może do końca życia wegetowac w hotelu!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='doddy']On jest ogłaszany na bieżąco?[/QUOTE]

pytałam niedawno o to samo. piechcia napisała, że drops ma ogłoszenia na kilku portalach. ja osobiście uważam, że to stanowczo za mało...

Posted

Ja wprawdzie nie wpłacam, więc być może odbierzecie ten post za "nie na miejscu" bo się wtrącam, ale moim zdaniem osoby, które zbierają na tego psa są za niego odpowiedzialne, więc i za szukanie mu domu. Wymagając regularnych wpłat, warto także samemu być fair. Dość dużo ogłaszam, na ogłoszenia Dropsa nie wpadam. Może warto pomyśleć o ponawianiu ogłoszeń 2 razy w tygodniu, bo każdego dnia spadają one na n-tą stronę.

Jeśli nie wyrabiacie się z ogłaszaniem, może pomyślcie, czy dobrym pomysłem jest brać na barki kolejne psy. Bo najpierw warto by było zająć się tymi co są na 100%. Bo w końcu darczyńcy się odsuną z pomocą.

Przepraszam jeśli Was uraziłam tą wypowiedzią, ale naprawdę mało widoczne są ogłoszenia Dropsika.

Posted

[quote name='doddy']Ja wprawdzie nie wpłacam, więc być może odbierzecie ten post za "nie na miejscu" bo się wtrącam, ale moim zdaniem osoby, które zbierają na tego psa są za niego odpowiedzialne, więc i za szukanie mu domu. Wymagając regularnych wpłat, warto także samemu być fair. Dość dużo ogłaszam, na ogłoszenia Dropsa nie wpadam. Może warto pomyśleć o ponawianiu ogłoszeń 2 razy w tygodniu, bo każdego dnia spadają one na n-tą stronę.

Jeśli nie wyrabiacie się z ogłaszaniem, może pomyślcie, czy dobrym pomysłem jest brać na barki kolejne psy. Bo najpierw warto by było zająć się tymi co są na 100%. Bo w końcu darczyńcy się odsuną z pomocą.

Przepraszam jeśli Was uraziłam tą wypowiedzią, ale naprawdę mało widoczne są ogłoszenia Dropsika.[/QUOTE]

zgadzam się w 100%.
ja co prawda wpłacam grosze ale robię to już od 2(?) lat chyba. wiem, że są takie psy, którym trudno znaleźć dom i pewnie dropsiasty do tych właśnie należy ale trzeba próbować bez końca aż do skutku.
piechciu, ja kiedyś jak miałam pod opieką wiele psów, co kilka tygodni pytałam na wątku czy ktoś zechciałby wykupić danemu psiakowi pakiecik ogłoszeń. uwierz mi, że zawsze ktoś taki się znalazł. jeśli nawet nikt się nie znajdzie to przecież co miesiąc można wykupić pakiet za 10zł(zwykle to ok 50 ogłoszeń!) z bazarkowych pieniędzy, bo przecież robicie regularnie bazarki.

Posted

ja mam Dropsa na alegratce, tablicy, cafeanimal i gumtree i tam jest cały czas, odnawiam i podbijam. Więcej nie mam bo nie wyrabiam. Mam 60 psów schroniskowych w ogłoszeniach :( O Dropsie pamiętam, staram się zmieniać mu zdjęcia, tekst miał zmieniany i nic:( pakiety tez czasem mu wykupuję ale pewnie za rzadko. Nie zawsze mamy kasę. Jeśli jest teraz jakiś bazarek to podeślijcie mi linka, ale już tracę nadzieję:(
ostatnio była fajny facet chętny na Dropsa, chciał przyjechać go odwiedzać itp ale miał drugą sukę amstafkę no i d... blada:( nie szkodzi ze łagodna i uległa. Marek twierdzi, że Drops skacze do karmu bez względu na płeć:(

nie wiem czy tu na dogo też jest ktoś taki jak "żmija" ale na niebieskim forum jest taka dziewczyna. Magda ma hotel pod Radomiem gdzieś i też zajmuje się bullkami. U niej są duże kolejki ale może by zapisać Dropsa i niech sobie czeka a jak trafi się miejsce to przenieść?może nowe województwo przyniesie mu szczęście? a opłaty chyba sa podobne. Teraz miała naszego głuchego Karo i miegiem znalazł dom, a wydawałoby się że pies nieadopcyjne ze względu na jego "charakter"

Posted

[quote name='piechcia15']
nie wiem czy tu na dogo też jest ktoś taki jak "żmija" ale na niebieskim forum jest taka dziewczyna. Magda ma hotel pod Radomiem gdzieś i też zajmuje się bullkami. U niej są duże kolejki ale może by zapisać Dropsa i niech sobie czeka a jak trafi się miejsce to przenieść?może nowe województwo przyniesie mu szczęście? a opłaty chyba sa podobne. Teraz miała naszego głuchego Karo i miegiem znalazł dom, a wydawałoby się że pies nieadopcyjne ze względu na jego "charakter"[/QUOTE]

no ale tam to chyba 700zł/miesiąc było...?