Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my mamy 2 rywalki w szczeniakach. Przynajmniej nie bede sama. :lol:
Gwiezdny - wyslannik (ulatw mi - jak sie nazywasz??? :cool3: ) bylas w srode w zeszlym tygodniu w Warszawie w ZK???

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec, zeby rozwiac dylematy na temat jakosci dojazdu na warszawska to cytuje za strona oddzialu:
[B][COLOR=#ff0000]UWAGA !!! [/COLOR][/B][SIZE=2][COLOR=#005633]Ze względu na wyłączenie z ruchu skrzyżowania ulic Wołoska, Odyńca, Racławicka wjazd na teren wystawy od ul. Żwirki i Wigury oraz Woronicza, Etiudy Rewolucyjnej, Miłobędzka.

Prosimy o wkalkulowanie w czas dojazdu utrudnień spowodowanych przebudową ul. Racławickiej, przy której znajduje się stadion GWARDIA. Za utrudnienia - przapraszamy.
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#005633][FONT=Book Antiqua][COLOR=black]bez komentarza[/COLOR][/FONT] :mad: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#005633]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=5]Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!
[/SIZE]
[SIZE=4][B][SIZE=5][COLOR=DarkOrange]Informacja dla wszystkich, którzy wybierają się na wystawę, a którzy mogliby pomóc w transporcie "Psiaków w potrzebie". [/COLOR][/SIZE]Bardzo często taka pomoc jest potrzebna, trzeba psiaka przewieżć ze schroniska, więc jeśli mógłby ktoś, to podaję link: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&page=5[/url][/B][/SIZE]

Posted

Sluchajcie rozmawialam dzis z "tesciowa" (nieoficjalna :lol:) a propos terenu, okazuje sie jednak ze nie ma tam sie gdzie schowat przed cieniem, bo na WAT mozna bylo sie miedyz kszakami ukryc :roll:
Sprawa druga jeszcze gorsza to jest stadion i tor do biegania jest pokryty zwirem zuzlowym co za tym idzie od groma kurzu i brudzi lapy a jak bedzie padac to wola nie myslec ....:shake:

Posted

Właśnie zobaczyłam, że jesteśmy sami w klasie, co u labków nawet w uzytku jest niesamowite. Co prawda mamy juz nie jedno "duże" CWC, ale jeśli ktoś by chciał nam pokibicować to zapraszamy! Odwdzieczę się tak aż mnie będą raczki bolały - obiecuję!!!!

Posted

"proszę panie Boże, spraw, zeby w Wa-wie nie padało" :lol: Nie no, mi sie wydaje, że z roku na rok wybierają coraz gorsze miejsce na wystawe :roll:

Posted

[quote name='ajsonowa']8.07.06 ja nie wiem co to za dzien :eviltong:[/quote]

Ty bys czasami zajrzała do kalendarza :evil_lol:
To jest sobota, ale wątpie żebym dotarła do Was:diabloti: Musze marnie tylko 3 psy wystawić..(chyba ale na 99% po za Jojkiem jeszcze dwie sunie:shake: )

Posted

[quote name='Basik']Właśnie zobaczyłam, że jesteśmy sami w klasie, co u labków nawet w uzytku jest niesamowite. Co prawda mamy juz nie jedno "duże" CWC, ale jeśli ktoś by chciał nam pokibicować to zapraszamy! Odwdzieczę się tak aż mnie będą raczki bolały - obiecuję!!!![/quote]

Basiu a dogi tego samego dnia co labki? Jak tak to może uda mi się do Ciebie dotrzeć :razz: (ale wątpie na dogach siedze do samiutkiego końca tym razem...)

A my wyjątkowo na międzynarodowej wystawie stoimy sami :multi: :multi:

Posted

[quote name='aneta...i..bouvier']nie wiem na ile aktualne ale cos takiego znalazlam [URL="http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7"]http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7[/URL][/quote]

Ogolny widok stadionu, przestrzen wszystko jest OK - nie ma tylko lozy dla prasy... hahaha.... ale akurat z niej nasze psiaki raczej korzystac nie beda!!!!!

Posted

Ktos tu kiedys cos pisał ze sie wybiera do pomocy w organizowaniu.... :razz: czy już do kogoś z tych osób dzwonili ze związku jaka robota przydzielona? ojj bo ja sie musze wybrac...

Posted

[quote name='Basik']Właśnie zobaczyłam, że jesteśmy sami w klasie, co u labków nawet w uzytku jest niesamowite. Co prawda mamy juz nie jedno "duże" CWC, ale jeśli ktoś by chciał nam pokibicować to zapraszamy! Odwdzieczę się tak aż mnie będą raczki bolały - obiecuję!!!![/quote]

Basia, ja wpadne pokibicować, o ile mi się z moim gamoniem nie zbiegnie (my mamy w klasie 14 :lol: ). Kto Was sędziuje? I jak się Twoja psina nazywa?

Posted

wedlug mnie ten teren to totalna porazka....

czy to sie miesci wogole w skali miedzynardoowej na wystawe organizowana pod nadzorem FCI???? Moim zdaniem warszawie powinni odebrac cacibowke..albo bynajmniej niech znajda porzadny teren w koncu na ktorym mozna w spokoju organizowac wystawe bo takim czyms to moga sie tylko wstydzic! A jezeli nie maja terenow...to niehc jej nie organizuja...albo robia pod warszawa. W Austrii w Stolicy tez nie ma wystaw...za to sa w Tulln pod Wiedniem.

Posted

a ja jak mysle o miedznardowoce...to mam w znaczeniu klimatyzowane czyste hale z bliskim podziemnym parkingiem..albo bynajmnije bliskim. Swietna organizacja i mila atmosfera... a nie blotem na butach, kurzem na psie, ani gramem cienia gdzie kazdy klnie i marzy tylko o powrocie do domu.

ja wystawiam w sobote husky..a w niedziele shih tzu.

Posted

[quote name='madalenka']Slicznie wyglada zmokniety pies no nie??? :p A jak ladnie pachnie. I tak fajnie jest sie wytarzac w blocie. :roll:
OBY NIE PADALO!!! :Help_2:[/quote]

oby nie było takiego upału jak rok temu, byłam bez psa i nie do końca ale spiekłam sie koszmarnie

pozdrawiam

Posted

[quote name='flashka-g']

ja wystawiam w sobote husky..a w niedziele shih tzu.[/quote]

a jakiego shih? moze mojego bys wystawiła :lol:? tzn jeszcze sie zastanawiam bo raczej wystawie sama ale jeszcze nigdy nie korzystałam z pomocy handlera :)

Posted

[quote name='dorotaaaaaa']oby nie było takiego upału jak rok temu, byłam bez psa i nie do końca ale spiekłam sie koszmarnie

pozdrawiam[/quote]

Hej Dorota! W jakich klasach masz psiaki?