Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']ja tylko pisalam czy daleko..bo chyba taksowke wezme..nie chce mi sei tluc autobusami. I tak mysle ile mnie to wyniesie.[/quote]

troche moze wyniesc, bo to jest kawałek

Posted

FLASZI z 30 zl zaplacisz tylko musisz wsiasc w taryfe z korporacji zeby nie placic 3 zl za kilometr-mysle ze nie zrobi CI wycieczki po warszawce:cool3:

Posted

[quote name='Agama']FLASZI z 30 zl zaplacisz tylko musisz wsiasc w taryfe z korporacji zeby nie placic 3 zl za kilometr-mysle ze nie zrobi CI wycieczki po warszawce:cool3:[/quote]

noe niech tylko sprobuje;) :mad:

Posted

Dokładnie, może jednak lepiej 175? Bilecik za siebie a psiak z tego co wiem za darmo :) to jest razem z wsiadajacym i wysiadajacym przystankiem 8 przystankow i kawałek na piechotę :)

Posted

[quote name='Gazuś']A psiaka na MP to na któy dzień? :lol:[/QUOTE]
mieszkam w wwie neidaleko wystawy, wiec moge go podrzucić i w sobote i w niedziele ;)

Posted

[quote name='flashka-g']ja sowich psow nie wystawiam:) Ale wystawiam psy w oba dni. Przyjezdzam w sobote o 8.17. Przed 3 wyjezdzam z Opola.[/quote]
Kurcze ja bym była albo o 4.35 albo o 10.30 :cool1:

Posted

[quote name='flashka-g']ja tylko pisalam czy daleko..bo chyba taksowke wezme..nie chce mi sei tluc autobusami. I tak mysle ile mnie to wyniesie.[/quote]

Służe pomoca w taksowkach warszawskich, mam namiar na Grosika, tzn. 1,20zł za 1 km, wiec to nie majątek, bo pod okęciem widziałam ostatnio taksówke po 3,50 :crazyeye:

Albo mogę dać numerek tel na taxi za 1,30 zł za 1 km.... także jakby co, to proszę na PW:)

A nas chyba nie będzie w Wawie.... piękna istotka nasza dostała cieczkę wczoraj :placz: :placz: :placz: :placz: i jesteśmy w kropce...

Posted

Hmm jeszcze trzeba znaleźć taxi z przewozem psiów, SuperTaxi napewno zabiera dogi:evil_lol: i chyba ceny ma w miare, ja moge polecić DAMEL taxi, trzeba tylko wczesniej zaznaczać że np. ma nie przyjezdrzać stary zdezelowany Polonez :cool1:

Posted

[quote name='Agasia']A ty Asiu tez bedziesz w niedziele :)? I ktore baski - bobaski zglosilas?[/quote]
Dżezik, Żelcia, Gusio i Wazirek.
Jeżeli chodzi o niedzielę, to mogę podejść towarzysko, bo moja koleżanka z cziłałkami będzie. I może jakieś fotki da się zrobić?
A w czym problem?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dżezik, Żelcia, Gusio i Wazirek.
Jeżeli chodzi o niedzielę, to mogę podejść towarzysko, bo moja koleżanka z cziłałkami będzie. I może jakieś fotki da się zrobić?
A w czym problem?
Pzdr.[/QUOTE]
Tak tylko pytam ;) A ktorymi przystojniakami ja mam sie zajac? :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']A ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie rozpiska piesiów na stronie ZKwP, :p :p[/quote]

Ja też!! Chce wiedzieć z kims stoje bo już sama nie wiem :roll:
Może ktoś ze związku Warszawskiego tu jest?

Posted

Masz do wyboru - wszystkie cztery babaski są do wzięcia;) . Ale, jeżeli nic się nie zmieniło, to Gusio - Wahziri. Głównie chodzi mi o pomoc , coby nie latać zdyszana od klatki do ringu.
Decyzję zostawiam Tobie.
Pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']Ja też!! Chce wiedzieć z kims stoje bo już sama nie wiem :roll:
Może ktoś ze związku Warszawskiego tu jest?[/quote]

Nic Ci nie da ktoś ze Związku w wawie;) Kataolog jest robiony w Olsztynie,to tam pojechały zgłoszenia z oddziału,a niektórzy zgłaszali bezpośrednio do osoby robiącej katalog /np.ja;) /i oddział nie wie o tym.Różne są sposoby zgłaszania...;) :lol: Wiem,że jutro juz będzie złożony katalog ,na stronie ukaże sie w tym tygodniu,zapewne....:roll: ;)

Posted

[quote name='Matagi']Nic Ci nie da ktoś ze Związku w wawie;) Kataolog jest robiony w Olsztynie,to tam pojechały zgłoszenia z oddziału,a niektórzy zgłaszali bezpośrednio do osoby robiącej katalog /np.ja;) /i oddział nie wie o tym.Różne są sposoby zgłaszania...;) :lol: Wiem,że jutro juz będzie złożony katalog ,na stronie ukaże sie w tym tygodniu,zapewne....:roll: ;)[/quote]

Matagi wiesz ja Ci będe bardzo wdzięczna za drobną informację :diabloti:
Męczy mnie to i męczy i sama próbuje do tego dojść ale kicha...

no ale jak trzeba bedzie pocze4kac jeszcze te pare dni to trudno i tak czekam na wyniki przyjęć do szkół więc co za róznica...

Posted

[quote name='Asiaczek']Masz do wyboru - wszystkie cztery babaski są do wzięcia;) . Ale, jeżeli nic się nie zmieniło, to Gusio - Wahziri. Głównie chodzi mi o pomoc , coby nie latać zdyszana od klatki do ringu.
Decyzję zostawiam Tobie.
Pzdr.[/quote]
Asia, jak chcesz, ja bede w miare wolna na wystawie, a wiec pomoc mogę w czym tam chcesz ;) W zamian kradne ktoregos chlopaka na JH, moze tym razem Wahziri dla sprobowania ;)

Posted

[quote name='Matagi']Nic Ci nie da ktoś ze Związku w wawie;) Kataolog jest robiony w Olsztynie,to tam pojechały zgłoszenia z oddziału,a niektórzy zgłaszali bezpośrednio do osoby robiącej katalog /np.ja;) /i oddział nie wie o tym.Różne są sposoby zgłaszania...;) :lol: Wiem,że jutro juz będzie złożony katalog ,na stronie ukaże sie w tym tygodniu,zapewne....:roll: ;)[/quote]

A mnie pani z oddziału powiedziała, że katalog "może będzie" w p. tygodniu :roll: (rozmawiałam z 1,5 h temu).

A ja chciałabym tylko ilość piesków w młodzieży rasy Shih Tzu...

Posted

Ja przed sekundką dzwoniłam do P.Mroczka do Olsztyna ( on przyjmował zgłoszenia wysłane formularzem i tam powstaje katalog ) i powiedział, że w piątek powinien być plan sędziowania i wykaz przyjętych psów ;)

Powiedzcie mi jeszcze kochani, bo nie mogę się dotyczać dokładnego dojazdu, jak mam dojechać z Gocławia na Rocławicką? Wiem, że to jest na Mokotowie, ale gdzie dokładnie?

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Ja przed sekundką dzwoniłam do P.Mroczka do Olsztyna ( on przyjmował zgłoszenia wysłane formularzem i tam powstaje katalog ) i powiedział, że w piątek powinien być plan sędziowania i wykaz przyjętych psów ;)

Powiedzcie mi jeszcze kochani, bo nie mogę się dotyczać dokładnego dojazdu, jak mam dojechać z Gocławia na Rocławicką? Wiem, że to jest na Mokotowie, ale gdzie dokładnie?[/quote] Z Gocławia to trasa łazienkowska prosto, potem da;lej prosto w wawelską potem na rondzie w lewo w Zwirki i Wigury i potem w lewo w racławicka. Stadion po lewej ;)