Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Brwinowie, na wycieraczce, na nie bardzo przyjaznej klatce schodowej, mieszka sobie piesiulek malutki, maciupeńki, i czeka na to, że ktoś go pokocha i przygarnie. Właściciele wyciwraczki łaskawie zaopiekowali sie pieseczkiem i oddali go na wieś. Miał tam na łańcuchu domostwa pilnować. Ale jak miał szczekać, gdy ten łańcuch co to od krowy odpieli, zaczął go do ziemi przygniatać. Pieseczek nie szczekał, więc niezadowoleni gospodarze psinkę odesłali na wycieraczkę.
Pies sie boi, bardzo ten świat wydaje mu się straszny i dlatego bardzo potrzebuje domu. Prawdziwego, ciepłego, kochajacego domu. SZUKAJMY!

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Patrząc na zdjęcie, na którym leży na tej wycieraczce, aż trudno zapanować nad łzami. Ten mały psiak tak bardzo pragnie być kochany :-( Dobrze byłoby znaleźć dla niego jakiś DT, tylko gdzie? Na co drugim wątku można przeczytać błagania o domy tymczasowe, a nie dość, że jest ich niewiele to w dodatku całkowicie zapsione. Może warto ruszyć z ogłaszaniem psiaka? Jego historia chwyta za serce, więc może w ten sposób ktoś go wypatrzy...

Posted

matko..trzeba malego z tamtad zabierac..ktos musi sie zgodzic i dac mu dt..przeciez to malenstwo duzo miejsca nie zajmie:(((...ja dzis wzielam na dt psa..nie mam juz gdzie go wziac..ale ktokolwiek prosze...no albo pilna zbiroka na hotelik?

Posted

Muszę wygospodarować chwilę, chociaż ostatnio nie wyrabiam z niczym WrzesiEŃ dla mnie jest bardzo ciężki i pracowity. Ale postaram się, wrzućcie namiary do kontaktu i konkretnie, gdzie to jest?

Posted

tomcug napisał(a):
tak myślę, że skoro Ziutka i Luka są tutaj, to pewnie okolice Sochaczewa. Coraz zimniej, piesio będzie miał ciężko bez pomocy. :-(

Psiak jest w Brwinowie, to jakieś 50km od Sochaczewa.
Malucha dokarmia moja przyjaciółka...ma go cały czas na oku, gdyż mieszka na jej klatce :roll:

Posted

tomcug napisał(a):
To namiary pewnie na Nią tak? Może podaj, Ziutka na pw, czy na Ciebie- sama nie wiem. Jak myślisz, czyje dane do ogłoszeń podawać?

Dawaj namiary na Fundację...Ona pracuje czasami na dwie zmiany więc nie może odbierać telefonów a i nie zna się zupełnie na tym o co pytać ludzi kiedy dzwonią w sprawie psiaka :roll: