Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam ogłoszenia dla Derka :

Derek - maleńki piesek o wielkim sercu...dasz mu dom?

http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,8695,Lw==.html

Derek - maleńki piesek o wielkim sercu...dasz mu dom?

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Derek - maleńki piesek o wielkim sercu.CZEKA, psy, pozostałe

Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Warszawa : Ogłoszenia w Dwukropek.pl

Ogłoszenie Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu...pokochasz Derka? Dasz mu dom? w Warszawie Warszawa - Adsy.pl

Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu...pokochasz? Dasz dom Derkowi? | Neeon.pl

Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu...pokochaj! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Zwierzęta - Argetto Ogłoszenia

Ogłoszenia Kupię Sprzedam

Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu - pokochaj! : Fundacja NERO : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Maleńki i młody Derek - dasz mu dom ? - Sochaczew - Zwierzęta - centrum

Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy pies wilczaste Sochaczew

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu - pokochasz? Dasz mu dom? - Wielorasowe

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu - pokochasz | i-Bazar.pl

Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu - pokochasz ? Dasz mu dom?, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie

Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu...pokochasz? Dasz mu dom? - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!

Ogłoszenie Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu - pokochaj, daj mu dom! Sochaczew!

http://www.top-ogloszenia.com/ogloszenia/posts/18_Zwierz_281_ta/119_Psy_i_koty/130582_Derek_8_kg_malenstwo_o_wielkim_sercu_pokochasz_Dasz_mu_dom_.html

Zwierzęta > psy i koty > Oddam za darmo > ogloszenia drobne > ojej.pl

Ogłoszenia koty, ogłoszenia psy, ogłoszenia , konie ogłoszenia zwierzęta?

do adopcji Sochaczew - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Derek - 8 kg maleństwo o wielkim sercu - pokochasz? Dasz mu dom? - Bezpłatne anonse i ogłoszenia.

[FONT=&quot]Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl[/FONT]

Posted

właściwie nawet zaprzeczył, że na łańcuch. Co prawda nie pewnie ale zaprzeczył. Ale opowiedział mi jakto mieli bernandynkę, suka urodziła szczeniaki i potem jakaś chora była. Coś miała z drogami rodnymi. Wet kazał ją operować, ale przed tem kazał jakieś zastrzyki dawać by sukę wzmocnić. Ale jej po pierwszym zastrzyku tak się polepszyło, że więcej już nie poszli do weta. Zaczęła latać i jeść. Po dwu latach znowu urodziła i po porodzie po dziesięciu dniach zdechła. Żona małego co po niej został strzykawką karmiła i tak byk się zrobił, że ho ho.
Jakoś nie miałam przekonania by telefon notować.
A psina miała być dla rodziców, bo starzy już i dobrze zeby coś zaszczekało jak ktoś idzie. Zapytałam co z psem gdyby rodzice odeszli. No to cos się zrobi, bo my lubimy pieski...................................

Posted

Malibo, właśnie miałam napisać, ze kolejny Pan Budzik. Ja już nie wiem, skąd takie egzemplarze się biorą? A, że jeszcze po okolicy nie fruwają, to jestem w totalnym szoku.

Posted

luka1 napisał(a):
właściwie nawet zaprzeczył, że na łańcuch. Co prawda nie pewnie ale zaprzeczył. Ale opowiedział mi jakto mieli bernandynkę, suka urodziła szczeniaki i potem jakaś chora była. Coś miała z drogami rodnymi. Wet kazał ją operować, ale przed tem kazał jakieś zastrzyki dawać by sukę wzmocnić. Ale jej po pierwszym zastrzyku tak się polepszyło, że więcej już nie poszli do weta. Zaczęła latać i jeść. Po dwu latach znowu urodziła i po porodzie po dziesięciu dniach zdechła. Żona małego co po niej został strzykawką karmiła i tak byk się zrobił, że ho ho.
Jakoś nie miałam przekonania by telefon notować.
A psina miała być dla rodziców, bo starzy już i dobrze zeby coś zaszczekało jak ktoś idzie. Zapytałam co z psem gdyby rodzice odeszli. No to cos się zrobi, bo my lubimy pieski...................................

Egzemplarze na wystawę:angryy: