betka-sp Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='fiorsteinbock'] Sa fundacje, ktore zajmuja sie SP i moglyby np. zabrac go do siebie?[/QUOTE] nie ma takich i do tego wiekszość shapejowców zapsionych na maxa.... Allegro chyba sie skończyło...może by zrobić nową akcję??? Psiak wygląda naprawde dobrze.....jedynym jego "ale" wydaje mi sie jest łapka z która świetnie sobie radzi..więc to raczej defekt estetyczny.... Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wieczorem wystawie aukcje ponownie, zdjeć nie wyswietla - musze poprawic. Na allegro mial ogromne zainteresowanie, łapka pewnie odstraszala, faktycznie! Quote
Olga7 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie znam calego wątku jeszcze-ale czy chirurdzy nie dają żadnych szans na przywrócenie temu psu łapy do lepszego stanu ,żeby ulatwić mu jej używanie? Są chyba tacy specjaliści od trudnych operacji ,ale to pewnie duże koszty..? Rinki móglby mogl lepiej chodzić i znalazł by dom ,a tak to będzie tak wegetować nadal ...Ten dr Sterna daje mu jakieś szanse ..czy to nie chodzi o łapę../muszę doczytać/. Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Madziek, odnowilam Allegro, pogrubione. Zajrzyj czy wszystjko sie zgadza, zwlaszcza czy dane kontaktowe sa aktualne. SharPei skazany na schroniskowe więzienie! (808923862) - Aukcje internetowe Allegro http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2427317_porzucony_rinki_shar_pei_z_defektem.html (wyróżniona) www.przygarnijzwierzaka.pl http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rinki,3910 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=48625 Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pomóżcie Cioteczki i Wujkowie oglaszac Sharpka :modla: Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cioteczki, zagladajcie do Rinkiego :loveu: Quote
ockhama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Pomóżcie Cioteczki i Wujkowie oglaszac Sharpka :modla: Śledzę wątek Rinkiego od sierpnia...i pozwoliłam sobie zamówić dla niego zestaw ogłoszen na bazarku Lilmo: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestawy-ogloszen-dla-podopiecznych-animalii-do-30-11-zapraszam-172764/ Proszę o info czy można wykorzystać Wasze zdjęcia i tekst z już istniejących ogłoszeń? Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ockhama napisał(a):Śledzę wątek Rinkiego od sierpnia...i pozwoliłam sobie zamówić dla niego zestaw ogłoszen na bazarku Lilmo: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestawy-ogloszen-dla-podopiecznych-animalii-do-30-11-zapraszam-172764/ Proszę o info czy można wykorzystać Wasze zdjęcia i tekst z już istniejących ogłoszeń? Super :multi::multi::multi: dziekujemy w imieniu Rinkiego! Ja mysle, ze zalozycielka watku nie ma nic przeciwko korzystaniu ze zdjec i tresci ogloszen :razz: ja sama sciagalam od niej, cholera nawet nie zapytalam :oops: Ale Cioteczko mysle, ze mozesz spokojnie kopiowac. Zdjecia sa superowe tekst to sklejany :) Quote
betka-sp Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 kurcze...zagladam zagladam...ale nie awsze ma dogomanię moge się dostać...nie wiem czemu...wina za wolnego kompa czy za wolnego netu :mad::mad::mad:......... hopa chłopak w górę....... Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 betka-sp napisał(a):kurcze...zagladam zagladam...ale nie awsze ma dogomanię moge się dostać...nie wiem czemu...wina za wolnego kompa czy za wolnego netu :mad::mad::mad:......... hopa chłopak w górę....... ja mam ten sam problem...dodatkowe z niektorych watkow nie wyswietla mi zdjec :oops: Rinki, hooopaj na gore! Quote
betka-sp Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 fiorsteinbock napisał(a):ja mam ten sam problem...dodatkowe z niektorych watkow nie wyswietla mi zdjec :oops: Rinki, hooopaj na gore! a ja jak wrzuce "odpowiedz"...wylatuję z dogo......no cóż...taki widać urok forów gdzie fuul wejść............... hej chłopak....jak wieczorek?? juz po kolacyjce??????????? Quote
Lilmo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witam na wątku Rinkiego :) Ockahama zakupiła na moim bazarku 11 ogłoszeń dla niego :) Jako, że aktualnie dysponuję chwilką wolnego czasu, postanowiłam zabrać się teraz za ich zrobienie :) Pozwoliłam sobie wykorzystać tekst i zdjęcia zamieszczone na wątku :) Poniżej zamieszczam linki do zrobionych ogłoszeń: 1. Porzucony Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław 2. Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 3. Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko 4. Oddam: Pies Shar pei - Porzucony Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom 5. Porzucony Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom! - Opole - Zwierzęta 6. Porzucony Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom! :: (S005265) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl 7. Ogłoszenie nr 2728 - Porzucony Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl 8. Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj 9. Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom, psy, shar pei, Opole 10. Porzucony Rinki - Shar-pei z defektem łapki prosi o dom! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.! 11. Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Trzymam mocno kciuki za Rinkiego! Quote
ockhama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Lilmo napisał(a): Poniżej zamieszczam linki do zrobionych ogłoszeń: Trzymam mocno kciuki za Rinkiego! Lilmo wielkie dzięki :Rose: i za ogłoszenia i za kciuki... Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wielkie dzieki Dziewczyny za pomoc w oglaszaniu! Quote
betka-sp Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 rany!! super :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to ciągniemy chłopaka w górę/..............:multi::multi::multi: Quote
ockhama Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 "finanse" za ogłoszenia Rinkiego wczoraj uregulowane ;) ...oby ktoś w końcu dał mu szansę... Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziekujemy raz jeszcze za ogloszenia! Madziek czy cos nowego w sprawie adopcji, sa zainteresowani? Quote
Lilmo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 I ja także jestem ciekawa co nowego u Rinkiego :roll: Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Moze Rinki w domu, dupke grzeje! Quote
betka-sp Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 hopamy i pytamy... jak slicznota sie czuje??????? :roll::roll::roll::roll: Quote
Madziek Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Witajcie i wybaczcie chwilowy brak wieści. Niestety Rinki jeszcze nie grzeje fałdek w domu, wciąż jest w schronisku. Dziękuję bardzo za ogłoszenia, dzięki nim zaczyna się "ruch w interesie". Dzwoniła pani, która chciała psa dla małych dzieci (jak powiedziała bardzo małych), więc powiedziałam, że stosunek Rinkiego do dzieci jest niesprawdzony. Powiedziałą, że przemyśli i zadzwoni. Teraz dostałam maila z zapytaniem o neigo i zaraz zabieram się do odpisywania. Poza tym dostałam zalecenia od weterynarza, cytuję: "w celu zmiejszenia objawów zwyrodnienia suplementacja glikozaminoglikanami seria cartrophenu raz do roku 0.9 ml co 5-7 dni 4 razy kontrola otarć dłoni w przypadku nisilenia objawów artrodeza lub osteotomia kątowa (zabiegi operacyjne wątpliwa skuteczność)" Quote
fiorsteinbock Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Moze tym razem znajdzie sie dom dla Niego...! Quote
Recommended Posts