Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']

Sa fundacje, ktore zajmuja sie SP i moglyby np. zabrac go do siebie?[/QUOTE]

nie ma takich i do tego wiekszość shapejowców zapsionych na maxa....

Allegro chyba sie skończyło...może by zrobić nową akcję???

Psiak wygląda naprawde dobrze.....jedynym jego "ale" wydaje mi sie jest łapka z która świetnie sobie radzi..więc to raczej defekt estetyczny....

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znam calego wątku jeszcze-ale czy chirurdzy nie dają żadnych szans na przywrócenie temu psu łapy do lepszego stanu ,żeby ulatwić mu jej używanie?
Są chyba tacy specjaliści od trudnych operacji ,ale to pewnie duże koszty..?
Rinki móglby mogl lepiej chodzić i znalazł by dom ,a tak to będzie tak wegetować nadal ...Ten dr Sterna daje mu jakieś szanse ..czy to nie chodzi o łapę../muszę doczytać/.

Posted

ockhama napisał(a):
Śledzę wątek Rinkiego od sierpnia...i pozwoliłam sobie zamówić dla niego zestaw ogłoszen na bazarku Lilmo:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestawy-ogloszen-dla-podopiecznych-animalii-do-30-11-zapraszam-172764/

Proszę o info czy można wykorzystać Wasze zdjęcia i tekst z już istniejących ogłoszeń?

Super :multi::multi::multi: dziekujemy w imieniu Rinkiego!
Ja mysle, ze zalozycielka watku nie ma nic przeciwko korzystaniu ze zdjec i tresci ogloszen :razz: ja sama sciagalam od niej, cholera nawet nie zapytalam :oops:

Ale Cioteczko mysle, ze mozesz spokojnie kopiowac. Zdjecia sa superowe tekst to sklejany :)

Posted

kurcze...zagladam zagladam...ale nie awsze ma dogomanię moge się dostać...nie wiem czemu...wina za wolnego kompa czy za wolnego netu :mad::mad::mad:.........

hopa chłopak w górę.......

Posted

betka-sp napisał(a):
kurcze...zagladam zagladam...ale nie awsze ma dogomanię moge się dostać...nie wiem czemu...wina za wolnego kompa czy za wolnego netu :mad::mad::mad:.........

hopa chłopak w górę.......

ja mam ten sam problem...dodatkowe z niektorych watkow nie wyswietla mi zdjec :oops:

Rinki, hooopaj na gore!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
ja mam ten sam problem...dodatkowe z niektorych watkow nie wyswietla mi zdjec :oops:

Rinki, hooopaj na gore!

a ja jak wrzuce "odpowiedz"...wylatuję z dogo......no cóż...taki widać urok forów gdzie fuul wejść...............

hej chłopak....jak wieczorek?? juz po kolacyjce???????????

Posted

Lilmo napisał(a):

Poniżej zamieszczam linki do zrobionych ogłoszeń:

Trzymam mocno kciuki za Rinkiego!

Lilmo wielkie dzięki :Rose: i za ogłoszenia i za kciuki...

Posted

Witajcie i wybaczcie chwilowy brak wieści. Niestety Rinki jeszcze nie grzeje fałdek w domu, wciąż jest w schronisku.
Dziękuję bardzo za ogłoszenia, dzięki nim zaczyna się "ruch w interesie".
Dzwoniła pani, która chciała psa dla małych dzieci (jak powiedziała bardzo małych), więc powiedziałam, że stosunek Rinkiego do dzieci jest niesprawdzony. Powiedziałą, że przemyśli i zadzwoni.
Teraz dostałam maila z zapytaniem o neigo i zaraz zabieram się do odpisywania.

Poza tym dostałam zalecenia od weterynarza, cytuję:

"w celu zmiejszenia objawów zwyrodnienia suplementacja glikozaminoglikanami
seria cartrophenu raz do roku 0.9 ml co 5-7 dni 4 razy
kontrola otarć dłoni
w przypadku nisilenia objawów artrodeza lub osteotomia kątowa (zabiegi operacyjne wątpliwa skuteczność)"