anielica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Czasem zadziwia ufność, jaką mają w sobie psy skrzywdzone przez człowieka... Quote
Lilek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Smoku kochany, czy już są jakieś wiadomości o złotooczku ślicznym?Mówiąc szczerze niepokoję się nieco.A Twoje zdrówko?Mówiłaś, że na ciebie pan doktor też czeka.:shake: Quote
anielica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Lilek, są, wiadomości z popołudnia, po wizycie. Te są najświeższe... Quote
gameta Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Lilek, cofnij się dwie strony - są wszelkie wieści o Jantarku :p Niestety, wcale nie najlepsze :shake: Quote
Lilek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Oj, kurczaki, chyba dałam plamę.Wpadłam na I stronkę, ale już zauważyłam i przeczytałam wszystko.Dzięki.Słuchajcie, operacja stawu będzie droga, ale myślę, że damy radę.U mnie wprawdzie teraz chudo (wakacje), ale coś wyskrobię.Mnie bardziej martwi ta narośl na kości łapki.Boże, nie będę komentować na temat tego, kto mu to zrobił, bo mod miałby za dużo roboty. Quote
ludwa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie wiadomo co myśleć:razz:, bo az dziwne że psiak jest taki ufny po takich przejściach. Ładniutki jest, więc miejmy nadzieję, że domek szybko się znajdzie Quote
Lilek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Myślę, że po takich przejściach psinek potrafi docenić dobroć Smoka i jej milość.Mój staruszek Maksio został nam podrzucony zagłodzony, umierający z różnorakich chorób, ale od samego początku był ufny i wiedział, że próbujemy mu pomóc.I udało się.Makunio jest u nas 8 lat, jest dostojnym staruszkiem i nawet przez chwilę nie odebrał nam swojego zaufania.Psy są mądrzejsze często od nas.A mój TZ dostał szału, jak przeczytałam mu to, co Smok napisał na temat opinii weta o stanie zdrowia Jantarka.Biedny pyszczuś.Zdrowiej, malutki. Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dogomaniowym zwyczajem zapraszam Jantusia na spacerek :painting: Quote
anielica Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='ludwa']Nie wiadomo co myśleć:razz:, bo az dziwne że psiak jest taki ufny po takich przejściach. Ładniutki jest, więc miejmy nadzieję, że domek szybko się znajdzie[/quote] To Smoka osobowość i serce działa:) Ją wszystkie psy kofajom :p Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='ludwa']Nie wiadomo co myśleć:razz:, bo az dziwne że psiak jest taki ufny po takich przejściach. Ładniutki jest, więc miejmy nadzieję, że domek szybko się znajdzie[/QUOTE] z psami tak jak z ludźmi, każdy ma inny charakter. Są psy , które tak bardzo potrzebują w swoim życiu człowieka, że wystarczy odrobina zainteresowania i miłości aby odrodziły się jak Feniks z popiołu i zaufały :loveu: Quote
2010 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Wczoraj Witajcie, 2. Czy ktoś ma może niepotrzebne łóżeczko? Moje osobiste potwory pogryzły wszystkie, a Jantarowi coś takiego by się przydało... Nie proszę o nowe, nie chcę narażać Was na wydatki, ale może po prostu ktoś ma stare jakieś i wala mu się po domu niepotrzebne... 3. Podnoście wątek, zwłaszcza przez najbliższe dwa dni. Ja od dziś, od 22.00 do poniedziałku nie będę mieć Internetu i strach mnie ogarnia na myśl, jak mały głęboko może spaść... A wtedy - mrok zapomnienia...:shake: Uściski, Ukryty Smok[/quote] A jakiej wielkości jest potrzebne to posłanie dla:loveu: Jantarka ? Quote
Lilek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzień dobry, Smoku i Jantarku.Hop, go góry. I tuptamy sobie powolutku na spacerek.Zdrowiej, psineczko.:loveu: Quote
Nemi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 W górę !! Przy okazji życzenia dla Smoka, żeby się dobrze czuła i Jantarka, żeby nabierał sił do operacji :lol: Quote
lunarmermaid Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 I znowu w górę wraz z życzeniami zdrowia dla Smoka i Jantarka!!! Quote
rita60 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Widze,ze cioteczki swietnie sobie radza z watkiem mojego chrzestniaka:lol: Quote
Nemi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Ajula']Pozdrowienia dla Smoków i Jantusia :loveu:[/quote] To Smoków jest więcej :crazyeye: Quote
ludwa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Nemi']To Smoków jest więcej :crazyeye:[/quote] :evil_lol: Smok moze być tylko jeden (szczególnie taki) ale za to trzygłowy;) (albo serca ma ze trzy w jednym;) Quote
Recommended Posts