Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smoku kochany, czy już są jakieś wiadomości o złotooczku ślicznym?Mówiąc szczerze niepokoję się nieco.A Twoje zdrówko?Mówiłaś, że na ciebie pan doktor też czeka.:shake:

Posted

Oj, kurczaki, chyba dałam plamę.Wpadłam na I stronkę, ale już zauważyłam i przeczytałam wszystko.Dzięki.Słuchajcie, operacja stawu będzie droga, ale myślę, że damy radę.U mnie wprawdzie teraz chudo (wakacje), ale coś wyskrobię.Mnie bardziej martwi ta narośl na kości łapki.Boże, nie będę komentować na temat tego, kto mu to zrobił, bo mod miałby za dużo roboty.

Posted

Nie wiadomo co myśleć:razz:, bo az dziwne że psiak jest taki ufny po takich przejściach. Ładniutki jest, więc miejmy nadzieję, że domek szybko się znajdzie

Posted

Myślę, że po takich przejściach psinek potrafi docenić dobroć Smoka i jej milość.Mój staruszek Maksio został nam podrzucony zagłodzony, umierający z różnorakich chorób, ale od samego początku był ufny i wiedział, że próbujemy mu pomóc.I udało się.Makunio jest u nas 8 lat, jest dostojnym staruszkiem i nawet przez chwilę nie odebrał nam swojego zaufania.Psy są mądrzejsze często od nas.A mój TZ dostał szału, jak przeczytałam mu to, co Smok napisał na temat opinii weta o stanie zdrowia Jantarka.Biedny pyszczuś.Zdrowiej, malutki.

Posted

[quote name='ludwa']Nie wiadomo co myśleć:razz:, bo az dziwne że psiak jest taki ufny po takich przejściach. Ładniutki jest, więc miejmy nadzieję, że domek szybko się znajdzie[/quote]

To Smoka osobowość i serce działa:) Ją wszystkie psy kofajom :p

Posted

[quote name='ludwa']Nie wiadomo co myśleć:razz:, bo az dziwne że psiak jest taki ufny po takich przejściach. Ładniutki jest, więc miejmy nadzieję, że domek szybko się znajdzie[/QUOTE]

z psami tak jak z ludźmi, każdy ma inny charakter. Są psy , które tak bardzo potrzebują w swoim życiu człowieka, że wystarczy odrobina zainteresowania i miłości aby odrodziły się jak Feniks z popiołu i zaufały :loveu:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Wczoraj
Witajcie,
2. Czy ktoś ma może niepotrzebne łóżeczko? Moje osobiste potwory pogryzły wszystkie, a Jantarowi coś takiego by się przydało... Nie proszę o nowe, nie chcę narażać Was na wydatki, ale może po prostu ktoś ma stare jakieś i wala mu się po domu niepotrzebne...

3. Podnoście wątek, zwłaszcza przez najbliższe dwa dni. Ja od dziś, od 22.00 do poniedziałku nie będę mieć Internetu i strach mnie ogarnia na myśl, jak mały głęboko może spaść... A wtedy - mrok zapomnienia...:shake:
Uściski, Ukryty Smok[/quote]

A jakiej wielkości jest potrzebne to posłanie dla:loveu: Jantarka ?

Posted

[quote name='Nemi']To Smoków jest więcej :crazyeye:[/quote]
:evil_lol: Smok moze być tylko jeden (szczególnie taki) ale za to trzygłowy;) (albo serca ma ze trzy w jednym;)