Ukryty Smok Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witajcie! No cóż, pogoda dziś okropna, Jantar nie bardzo chce na dwór, tylko by jadł i spał... ;) Jesteśmy po porcji zastrzyków, zauważyłam właściwie dopiero dziś, że on ma wcale nie ma mięśni ud! Może w tym też jest problem i przynajmniej część jego problemów... Przyjmuje delikatny masaż bardzo łaskawie, nadstawia się i pomrukuje. Zauważyłam także coś jeszcze. Coraz gorzej znosi zastrzyki (są domięśniowe, a więc bolesne, w tym witamina B12). Czyżby to oznaczało powrót czucia? Regeneracja nerwów.... Hm... Dobrze by było! Pzdr, Ukryty Smok Quote
sacred PIRANHA Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 widziałam fotki widziałam fotki smoczątka:multi::multi::multi: piękny jest, ma potencjał - ja w nim troszkę z tollera widzę...tak jakos mi przylazło na myśl ale poźno już (nie spałam dzis w nocy bo moj potomek sie zbuntowacił:shake:) i na oczy ledwo widzę:evil_lol: dobranoc cioteczkom, dobranoc smoczątko i dobranoc smoku...będe poźniej:loveu: Quote
Dorothy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 calkiem mozliwe ze sprzeciw wobec zastrzykow oznacza powrot czucia, to bylaby wspaniala wiadomosc:-) on sie bardzo szybko regeneruje, mimo wszystko to przeciez zaledwie kilka dni? Poza tym jest mlodziutki wiec zdolnosc regeneracji wieksza,to nie to co leczenie staruszkow:-) Zakochany Smoku wcale sie nie dziwie Twojemu zakochaniu :loveu: Quote
Ajula Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 jak się buntuje, to znaczy, że zaczyna mieć własne zdanie to dobrze :lol: Quote
majqa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Vit. B12 boli jak diabli. Umarłego by ruszyło. Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 po B12 trzeba masować bo szybko robią się zrosty :cool1: A pogoda dziś faktycznie do Nietzschego :shake: Quote
Energy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Biedulek, to rzeczywiście bardzo bolesne zastrzyki, trzeba go mocno pocieszać po;)Mizianko solidne się Jantarkowi należy:loveu: Quote
feliksik Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 widziałyście to ogłoszenie? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-psa-suczki-brazowego-rudego-cos-ala-rhodesian-144075/[/URL] wiem, ze to nie ta rasa, ale kolorem chociaż się zgadza. no i Jantarek ma coś co łapie za serce, co myślicie? Quote
Ukryty Smok Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witajcie! Ja na sekundkę i pora późna, a lecę jeszcze pomasować małego. Mi też ten toller chodzi po głowie...;) Coś na rzeczy jest... Felksik, czy możesz spytać tych ludzi z tego wątku, czyby Jantarek im nie pasował? Oczywiście, zobowiązuję się przed ewentualną adopcją zoperować go i podleczyć... Ale ważne, żeby byli w pełni świadomi problemów piesunia... Ja wcale się go nie chcę pozbywać, ale każdy pies musi mieć przecież swojego własnego, prywatnego ludzia, nie? Ja jestem czymś w rodzaju rodziny zastępczej... Pzdr, Ukryty Smok Quote
feliksik Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 oczywiście, zaraz wrzucę fotki i podpytam Quote
Ajula Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 z tollerem to tak jakby macie rację... :hmmmm: Quote
Energy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 I dzień dobry Jantarku w ten słoneczny poranek:p Może dzisiaj będziesz chciał pospacerować bo zapowiada się ładny dzień:lol: Quote
Ukryty Smok Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kochani! Oj tak, dzisiaj to by pospacerował... :cool1: Słuchajcie, Jantar to wielki wielbiciel płci pięknej się okazał! Jest u mnie taka maleńka suczka, staruszka, autystyczna, żyjąca swoim życiem (oczywiście, zdjęta parę lat temu z szosy po wypadku). Jak on się do niej wdzięczy! Jak macha ogonem (a po kąpielach i witaminkach zrobił mu się już puszysty, jak lisia kita)...:cool3: Jaj stara się stanąć prosto! :cool3: Mówię Wam, nie ten pies...:cool3: A tak poważnie - to chyba obserwuję nieco lepszą koordynację ruchów, no i już od czasu do czasu udaje się małemu ustać przy siusianiu! Bo za nic w świecie nie chce rezygnować z "machismo", to jest podnoszenia nogi... Czyli - jak już sikać,to tylko po męsku...:cool3: Pardon wrażliwych, ja tak od rana na toaletowo...:oops: i eskatologicznie trochę, nie?;) Pzdr, Ukryty Smok Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Coraz lepsze wiadomości o Jantarku. :loveu::loveu: I tak trzymać ! Zdrowiej psiaku ! :thumbs::thumbs: Quote
Nemi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Pardon wrażliwych, ja tak od rana na toaletowo...:oops: i eskatologicznie trochę, nie?;)[/quote] Dzień dobry, dzień dobry :lol: O matko, jakie trudne słowa z samego przedpołudnia - "eskatologiczne nastroje" :oops: No wiadomo - starsze, są lepsze.... bardziej doświadczone ;) Moje też wolą starsze i najlepiej jeszcze, takie grubiutkie :loveu: Quote
Energy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Oj tak, dzisiaj to by pospacerował... :cool1: Słuchajcie, Jantar to wielki wielbiciel płci pięknej się okazał! Jest u mnie taka maleńka suczka, staruszka, autystyczna, żyjąca swoim życiem (oczywiście, zdjęta parę lat temu z szosy po wypadku). Jak on się do niej wdzięczy! Jak macha ogonem (a po kąpielach i witaminkach zrobił mu się już puszysty, jak lisia kita)...:cool3: Jaj stara się stanąć prosto! :cool3: Mówię Wam, nie ten pies...:cool3:[/QUOTE] No cóż, czego się nie robi dla uroczej kobitki, miłość czyni cuda:evil_lol: [quote name='Ukryty Smok']A tak poważnie - to chyba obserwuję nieco lepszą koordynację ruchów, no i już od czasu do czasu udaje się małemu ustać przy siusianiu! Bo za nic w świecie nie chce rezygnować z "machismo", to jest podnoszenia nogi... Czyli - jak już sikać,to tylko po męsku...:cool3: Pardon wrażliwych, ja tak od rana na toaletowo...:oops: i eskatologicznie trochę, nie?;)[/QUOTE] O przepraszam to są bardzo istotne sprawy:cool3: Czyli chłopaczek czuje się coraz lepiej:loveu: Quote
Ajula Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Nemi']Dzień dobry, dzień dobry :lol: O matko, jakie trudne słowa z samego przedpołudnia - "eskatologiczne nastroje" :oops: [/quote] :evil_lol: zaraz sprawdzę w internecie co to znaczy i przynajmniej się trochę dokształcę :lol: Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ajula']:evil_lol: zaraz sprawdzę w internecie co to znaczy i przynajmniej się trochę dokształcę :lol:[/quote] no właśnie :oops::oops::loveu: Jantarek ma się coraz lepiej , dacie znac jak będzie go trzeba ogłosić Quote
majqa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ajula']:evil_lol: zaraz sprawdzę w internecie co to znaczy i przynajmniej się trochę dokształcę :lol:[/quote] Zaczynam być uzależniona od Twoich wpisów!!! :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zdrowieje Jantarek i już mu baby w głowie:evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Witaj,ty nasz bursztynowy erotomanie;):evil_lol: Quote
Recommended Posts