Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!

No cóż, pogoda dziś okropna, Jantar nie bardzo chce na dwór, tylko by jadł i spał... ;)
Jesteśmy po porcji zastrzyków, zauważyłam właściwie dopiero dziś, że on ma wcale nie ma mięśni ud! Może w tym też jest problem i przynajmniej część jego problemów...
Przyjmuje delikatny masaż bardzo łaskawie, nadstawia się i pomrukuje.
Zauważyłam także coś jeszcze. Coraz gorzej znosi zastrzyki (są domięśniowe, a więc bolesne, w tym witamina B12). Czyżby to oznaczało powrót czucia? Regeneracja nerwów.... Hm... Dobrze by było!

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

widziałam fotki widziałam fotki smoczątka:multi::multi::multi:
piękny jest, ma potencjał - ja w nim troszkę z tollera widzę...tak jakos mi przylazło na myśl ale poźno już (nie spałam dzis w nocy bo moj potomek sie zbuntowacił:shake:) i na oczy ledwo widzę:evil_lol:
dobranoc cioteczkom, dobranoc smoczątko i dobranoc smoku...będe poźniej:loveu:

Posted

calkiem mozliwe ze sprzeciw wobec zastrzykow oznacza powrot czucia, to bylaby wspaniala wiadomosc:-)
on sie bardzo szybko regeneruje, mimo wszystko to przeciez zaledwie kilka dni? Poza tym jest mlodziutki wiec zdolnosc regeneracji wieksza,to nie to co leczenie staruszkow:-)
Zakochany Smoku wcale sie nie dziwie Twojemu zakochaniu :loveu:

Posted

widziałyście to ogłoszenie? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-psa-suczki-brazowego-rudego-cos-ala-rhodesian-144075/[/URL]

wiem, ze to nie ta rasa, ale kolorem chociaż się zgadza. no i Jantarek ma coś co łapie za serce, co myślicie?

Posted

Witajcie!

Ja na sekundkę i pora późna, a lecę jeszcze pomasować małego.
Mi też ten toller chodzi po głowie...;) Coś na rzeczy jest...

Felksik, czy możesz spytać tych ludzi z tego wątku, czyby Jantarek im nie pasował? Oczywiście, zobowiązuję się przed ewentualną adopcją zoperować go i podleczyć... Ale ważne, żeby byli w pełni świadomi problemów piesunia...
Ja wcale się go nie chcę pozbywać, ale każdy pies musi mieć przecież swojego własnego, prywatnego ludzia, nie? Ja jestem czymś w rodzaju rodziny zastępczej...

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Kochani!

Oj tak, dzisiaj to by pospacerował... :cool1:
Słuchajcie, Jantar to wielki wielbiciel płci pięknej się okazał! Jest u mnie taka maleńka suczka, staruszka, autystyczna, żyjąca swoim życiem (oczywiście, zdjęta parę lat temu z szosy po wypadku). Jak on się do niej wdzięczy! Jak macha ogonem (a po kąpielach i witaminkach zrobił mu się już puszysty, jak lisia kita)...:cool3: Jaj stara się stanąć prosto! :cool3: Mówię Wam, nie ten pies...:cool3:

A tak poważnie - to chyba obserwuję nieco lepszą koordynację ruchów, no i już od czasu do czasu udaje się małemu ustać przy siusianiu! Bo za nic w świecie nie chce rezygnować z "machismo", to jest podnoszenia nogi... Czyli - jak już sikać,to tylko po męsku...:cool3:

Pardon wrażliwych, ja tak od rana na toaletowo...:oops: i eskatologicznie trochę, nie?;)

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Pardon wrażliwych, ja tak od rana na toaletowo...:oops: i eskatologicznie trochę, nie?;)[/quote]

Dzień dobry, dzień dobry :lol: O matko, jakie trudne słowa z samego przedpołudnia - "eskatologiczne nastroje" :oops:

No wiadomo - starsze, są lepsze.... bardziej doświadczone ;) Moje też wolą starsze i najlepiej jeszcze, takie grubiutkie :loveu:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Oj tak, dzisiaj to by pospacerował... :cool1:
Słuchajcie, Jantar to wielki wielbiciel płci pięknej się okazał! Jest u mnie taka maleńka suczka, staruszka, autystyczna, żyjąca swoim życiem (oczywiście, zdjęta parę lat temu z szosy po wypadku). Jak on się do niej wdzięczy! Jak macha ogonem (a po kąpielach i witaminkach zrobił mu się już puszysty, jak lisia kita)...:cool3: Jaj stara się stanąć prosto! :cool3: Mówię Wam, nie ten pies...:cool3:[/QUOTE]

No cóż, czego się nie robi dla uroczej kobitki, miłość czyni cuda:evil_lol:

[quote name='Ukryty Smok']A tak poważnie - to chyba obserwuję nieco lepszą koordynację ruchów, no i już od czasu do czasu udaje się małemu ustać przy siusianiu! Bo za nic w świecie nie chce rezygnować z "machismo", to jest podnoszenia nogi... Czyli - jak już sikać,to tylko po męsku...:cool3:
Pardon wrażliwych, ja tak od rana na toaletowo...:oops: i eskatologicznie trochę, nie?;)[/QUOTE]

O przepraszam to są bardzo istotne sprawy:cool3:
Czyli chłopaczek czuje się coraz lepiej:loveu:

Posted

[quote name='Nemi']Dzień dobry, dzień dobry :lol: O matko, jakie trudne słowa z samego przedpołudnia - "eskatologiczne nastroje" :oops:
[/quote]
:evil_lol: zaraz sprawdzę w internecie co to znaczy i przynajmniej się trochę dokształcę :lol:

Posted

[quote name='Ajula']:evil_lol: zaraz sprawdzę w internecie co to znaczy i przynajmniej się trochę dokształcę :lol:[/quote]
no właśnie :oops::oops::loveu:

Jantarek ma się coraz lepiej , dacie znac jak będzie go trzeba ogłosić

Posted

[quote name='Ajula']:evil_lol: zaraz sprawdzę w internecie co to znaczy i przynajmniej się trochę dokształcę :lol:[/quote]
Zaczynam być uzależniona od Twoich wpisów!!! :evil_lol: