Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie wyszedł p. monter, więc jestem. Bella nie miała jeszcze sterylki, bo musiałam czekac na pana, zeby naprawił połaczenie. Po południu zadzwonię ustalić nowy termin, teraz jest przerwa w przychodni.

Troche nowosci o Belli. Jest puszczona luzem w ogrodzie, bo nie wie, do czego słuzy buda, nie uznaje kojca. Śpi na gołej ziemi, a dzis w czasie deszczu ma otwarty garaż. Czyli potrzebny dom, gdzie mogłaby spac w jakims budynku. W dzień możnaby ją wręcz wynieść z ogrodu, natomiast w nocy pilnuje.
Przy nas kotów nie goni, ale podobno, jak była sama w ogrodzie, to jednego pogoniła.

Posted

Kika22, może umieść w pierwszym poście apel o pomoc finansową na sterylkę i karmę dla Belli :lol:.
Umieść też numer stacjonarny Jaagi do kontaktu, bo ostatnio miała kłopoty z komórką.

Posted

Podaje namiary na nas: (32) 3533135, 660124623, [email protected]

Bella ma jutro na godz. 9 umówiona sterylkę. Karmę też zamówiłam.
Bella nie chce już jesć samego suchego, wiec gotuje jej korpusy i w rosole moczę karmę, dodaje witamin i tak przygotowane jedzonko dopiero zjada.

Posted

erka napisał(a):
Kika22, może umieść w pierwszym poście apel o pomoc finansową na sterylkę i karmę dla Belli :lol:.
Umieść też numer stacjonarny Jaagi do kontaktu, bo ostatnio miała kłopoty z komórką.

Mówisz i masz;)

Posted

Co tu tak pusto?

Cioteczki, trzymajcie kciuki, bo jest szansa na sprawdzony dom dla Belli. Pani doktor przed zabiegiem zadzwoniła do swojego klienta, miłosnika bernardynów, któremu własnie odeszła jego suczka. Jesli Bella sie spodoba, to bedzie miała własny dom z ogrodem.

Posted

Rozmawiałam z Andrzejem. Pan jest zainteresowany, ale jest sam w domu, a musi porozmawiac z rodziną, czyli jeszcze czekamy na decyzje. Bella już jest po zabiegu. Jeszcze bedzie kociak kastrowany i wracają do domu.

Posted

Jaaga napisał(a):
Cioteczki, trzymajcie kciuki, bo jest szansa na sprawdzony dom dla Belli. Pani doktor przed zabiegiem zadzwoniła do swojego klienta, miłosnika bernardynów, któremu własnie odeszła jego suczka. Jesli Bella sie spodoba, to bedzie miała własny dom z ogrodem.

Kciuki mocno zacisniete:loveu: Jaaga działasz ekspresowo:loveu:

Posted

Karma dla Belli została dostarczona.
Wiadomości po zabiegu Belli. Suczka już rodziła, miała rozciągniętą, ogromną macicę. Zabieg kosztował przez to wiecej. Pokryje róznicę, tylko prosze w takim razie o wsparcie na tą sucha karmę :oops:, bo jeszcze jej musze kupowac gotowane jedzonko i uszne leki zapłaciłam.
Podałam p. doktor maila i ma przekazać panu zainteresowanemu adopcją Belli.
Rachunki:
zabieg

Posted

Trzymamy mocno kciuki,żeby udało się z tym domem!:thumbs:

Czyli trochę więcej kasy musimy zebrać. 320zł sterylka i 80 zł karma, czyli 400 zł. A pamietajmy ,że Jaaga jeszcze zapłąciła 100 zł za leczenie uszu i nie wiadomo, czy jej sie to zwróci z bazarku.

Posted

Już prześlę nr konta.
Wczoraj wziełam Bellę do domu i wiecie co? To aniołek. Całą noc grzecznie przespała na poduszce. Nie chce wychodzic, nie drapie, nie piszczy, nie szczeka, nic. Jak wchodziłam do niej, to tylko podchodziła sie pogłaskać. Pies idealny do domu. Dam ogłoszenie i będę jej takiego domu szukać. Skoro nie nadaje sie na psa pilnującego, niech będzie do towarzystwa. Rano wyszłyśmy na spacer i chciała zostać w ogrodzie.

Właśnie dostałam wiadomość, ze ktoś sensowny szuka psa ogrodowo-kojcowego. Poprosiłam o kontakt z myślą o Belli, ale teraz to sama już nie wiem. I tak muszę poczekać z tydzień po operacji, zeby gdzieś sobie szwów nie rozwaliła. Jeszcze czekam tez na odpowiedź tego pana, co miał przedyskutować kwestię Belli z rodziną.