kika22 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Kto chetny do pomocy Belli prosze o pw;) Wpłaty z nikiem i tytułem dla Belli:loveu: Quote
kika22 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ewelinka_m napisał(a):czy ktoś nam może wyczarować banerek? :oops::cool3: Prosze tak ładnie:p Quote
Jaaga Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Własnie wyszedł p. monter, więc jestem. Bella nie miała jeszcze sterylki, bo musiałam czekac na pana, zeby naprawił połaczenie. Po południu zadzwonię ustalić nowy termin, teraz jest przerwa w przychodni. Troche nowosci o Belli. Jest puszczona luzem w ogrodzie, bo nie wie, do czego słuzy buda, nie uznaje kojca. Śpi na gołej ziemi, a dzis w czasie deszczu ma otwarty garaż. Czyli potrzebny dom, gdzie mogłaby spac w jakims budynku. W dzień możnaby ją wręcz wynieść z ogrodu, natomiast w nocy pilnuje. Przy nas kotów nie goni, ale podobno, jak była sama w ogrodzie, to jednego pogoniła. Quote
erka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kika22, może umieść w pierwszym poście apel o pomoc finansową na sterylkę i karmę dla Belli :lol:. Umieść też numer stacjonarny Jaagi do kontaktu, bo ostatnio miała kłopoty z komórką. Quote
Jaaga Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Podaje namiary na nas: (32) 3533135, 660124623, [email protected] Bella ma jutro na godz. 9 umówiona sterylkę. Karmę też zamówiłam. Bella nie chce już jesć samego suchego, wiec gotuje jej korpusy i w rosole moczę karmę, dodaje witamin i tak przygotowane jedzonko dopiero zjada. Quote
kika22 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 erka napisał(a):Kika22, może umieść w pierwszym poście apel o pomoc finansową na sterylkę i karmę dla Belli :lol:. Umieść też numer stacjonarny Jaagi do kontaktu, bo ostatnio miała kłopoty z komórką. Mówisz i masz;) Quote
kika22 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Jaga sprawdz czy w pierszym poscie zgadzaja sie namiary;) I ewentualnie co jeszcze dopisac:evil_lol: Quote
erka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Piękna Bella cały czas szuka domu, a póki co zbieramy kasę na sterylkę i karmę:lol:. Quote
Jaaga Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wszystko sie zgadza. Bella właśnie jedzie do Mikołowa na sterylkę. Quote
Jaaga Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Co tu tak pusto? Cioteczki, trzymajcie kciuki, bo jest szansa na sprawdzony dom dla Belli. Pani doktor przed zabiegiem zadzwoniła do swojego klienta, miłosnika bernardynów, któremu własnie odeszła jego suczka. Jesli Bella sie spodoba, to bedzie miała własny dom z ogrodem. Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 kciuki są! i za zabieg i co najważniejsze DOM ;) mogę zrobić banerek ale dopiero popołudniu mam jednak nadzieję,że nie będzie już potrzebny Quote
Jaaga Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Rozmawiałam z Andrzejem. Pan jest zainteresowany, ale jest sam w domu, a musi porozmawiac z rodziną, czyli jeszcze czekamy na decyzje. Bella już jest po zabiegu. Jeszcze bedzie kociak kastrowany i wracają do domu. Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 baaardzo mocno trzymam kciuki :loveu::loveu: a gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany to na stanie mamy drugą beniowatą sunię :cool3: Quote
kika22 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Jaaga napisał(a):Cioteczki, trzymajcie kciuki, bo jest szansa na sprawdzony dom dla Belli. Pani doktor przed zabiegiem zadzwoniła do swojego klienta, miłosnika bernardynów, któremu własnie odeszła jego suczka. Jesli Bella sie spodoba, to bedzie miała własny dom z ogrodem. Kciuki mocno zacisniete:loveu: Jaaga działasz ekspresowo:loveu: Quote
Jaaga Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Karma dla Belli została dostarczona. Wiadomości po zabiegu Belli. Suczka już rodziła, miała rozciągniętą, ogromną macicę. Zabieg kosztował przez to wiecej. Pokryje róznicę, tylko prosze w takim razie o wsparcie na tą sucha karmę :oops:, bo jeszcze jej musze kupowac gotowane jedzonko i uszne leki zapłaciłam. Podałam p. doktor maila i ma przekazać panu zainteresowanemu adopcją Belli. Rachunki: karma zabieg Quote
Linssi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja moge sie dorzucic. Tylko powiedzcie ile jest potrzebne... Quote
erka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Trzymamy mocno kciuki,żeby udało się z tym domem!:thumbs: Czyli trochę więcej kasy musimy zebrać. 320zł sterylka i 80 zł karma, czyli 400 zł. A pamietajmy ,że Jaaga jeszcze zapłąciła 100 zł za leczenie uszu i nie wiadomo, czy jej sie to zwróci z bazarku. Quote
ANETTTA Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 co by sie miała sunia nie spodobać ...!!!!!!ona jest piękna .... Quote
Linssi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dziewczyny, podeslijcie mi nr konta to przeleje wam 100 zl na sunie ;) Quote
kika22 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Jaaga przypominam o nr konta:loveu: Linssi juz Ci pisze pw:lol: Quote
kika22 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Na te dzien dzisiejszy mam takie wpłaty na koncie: -agnieszka32 - 100zł -Emilia2280 - 150 zł Dziewczyny bardzo dziekujemy. Quote
Jaaga Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Już prześlę nr konta. Wczoraj wziełam Bellę do domu i wiecie co? To aniołek. Całą noc grzecznie przespała na poduszce. Nie chce wychodzic, nie drapie, nie piszczy, nie szczeka, nic. Jak wchodziłam do niej, to tylko podchodziła sie pogłaskać. Pies idealny do domu. Dam ogłoszenie i będę jej takiego domu szukać. Skoro nie nadaje sie na psa pilnującego, niech będzie do towarzystwa. Rano wyszłyśmy na spacer i chciała zostać w ogrodzie. Właśnie dostałam wiadomość, ze ktoś sensowny szuka psa ogrodowo-kojcowego. Poprosiłam o kontakt z myślą o Belli, ale teraz to sama już nie wiem. I tak muszę poczekać z tydzień po operacji, zeby gdzieś sobie szwów nie rozwaliła. Jeszcze czekam tez na odpowiedź tego pana, co miał przedyskutować kwestię Belli z rodziną. Quote
jkp Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A mój mail z pytaniem o Belle dotarł:razz: ?? ja szukam raczej psa domowo ogrodowego. Quote
Recommended Posts