kika22 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Na Belle potrzebujemy kaski :-( -na sterylke ok 250 zł -na karme ok 80 zł Czy ktos moze nas wspomoc finansowo? Quote
erka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Bella szuka najlepszego domu, a na razie bardzo prosimy o wsparcie finansowe:lol:. Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Poproszę na PW o nr konta do wpłaty, bo chyba nie zauważyłam na wątku :lol: Wprawdzie Bella to nie ttb :eviltong::evil_lol:, ale jest taka piękna, taka słodka, że nie można jej nie pomóc :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zapiszę sobie ten wątek bo suczysko mnie urzekło ;) jak i wszystkich pewnie w jakiej miejscowości pod Wrocławiem mieszka ta Pani / mieszkałaby suczka?? Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 O własnie, a do wizyty przed adopcyjnej macie osobę|?? Quote
ewelinka_m Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A&S nad wizytą myśleć będziemy jak domek będzie na 100% pewny co do przyjęcia suni. pamiętajcie też bardzo proszę,że potrzebujemy pomocy finansowej :-( -na sterylke ok 250 zł -na karme ok 80 zł Quote
erka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ten dom we Wrocławiu to raczej nic pewnego:shake:. Ale gdyby była taka potrzeba, to czy mogłybysmy liczyć Od-Nowa na Twoją pomoc w kontroli przedadopcyjnej?:lol: Bardzo prosimy o pomoc finansową , bo psów u nas przybywa prawie każdego dnia, już nie dajemy rady. Quote
agnieszka32 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 agnieszka32 napisał(a):Poproszę na PW o nr konta do wpłaty, bo chyba nie zauważyłam na wątku :lol: Wprawdzie Bella to nie ttb :eviltong::evil_lol:, ale jest taka piękna, taka słodka, że nie można jej nie pomóc :loveu: Ja chciałabym wpłacić na sunię 100 zł, ale nikt mi nr konta nie podał, więc się przypominam :p Quote
kika22 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 agnieszka32 napisał(a):Ja chciałabym wpłacić na sunię 100 zł, ale nikt mi nr konta nie podał, więc się przypominam :p Aga ja tez czekam na nr konta od Jaagi;) Uwazam , ze lepiej by kaska dotarła bezposrednio do niej bo ona teraz opiekuje sie niunia. Poczekaj jak tylko bede miec nr konta od razu sie nim podziele.:evil_lol: Dziekuje Ci za chceci pomocy Belluni:loveu: Quote
basia0607 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 W całej Polsce są takie benie, skrzywdzone, porzucone , biedne. Za to jak pokochają to na zabój !!! Pozdrawiam . Quote
agnieszka32 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 kika22 napisał(a):Aga ja tez czekam na nr konta od Jaagi;) Uwazam , ze lepiej by kaska dotarła bezposrednio do niej bo ona teraz opiekuje sie niunia. Poczekaj jak tylko bede miec nr konta od razu sie nim podziele.:evil_lol: Dziekuje Ci za chceci pomocy Belluni:loveu: No to czekam cierpliwie :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jaaga i co tam u Was? :razz: ruszamy z ogłoszeniami? :cool3: Quote
kika22 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Chyba dzis nie ma Jaagi na dogo;) Bella oaza spokoju czeka na domek:lol: Quote
ewelinka_m Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jaaga ma problemy z dostępem do internetu, dlatego w chwili obecnej się tu nie pojawia. Prosiła,żeby pieniążki zebrać na czyimś koncie a potem całą tą sumę przekazać do niej, tak jak pisałam jest teraz bez internetu, więc nie miałaby jak tego kontrolowac. czy ktoś podejmie się zebrania funduszy na swoim koncie, a potem wysłania całości bezpośrednio do Jaagi? :oops: Quote
kika22 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ewelinka_m napisał(a): czy ktoś podejmie się zebrania funduszy na swoim koncie, a potem wysłania całości bezpośrednio do Jaagi? :oops: Jesli nikt sie nie zglosi do wieczorka to ja udostepnie swoje konto na Belle;) Quote
jkp Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czy znany jest stosunek Belli do innych psow ( mniejsze suczki ?) i czy jest goniącym koty smokiem ?:mad: Quote
jkp Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 O przepraszam ..... :mad::mad: jest napisane jak jest z kotami i małymi psami. Jest śliczna i ... zadzwonie wieczorem . Quote
ewelinka_m Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 kika jakbyś mogła udostępnić swoje konto to by było świetnie!! :multi: jkp- Jaaga ma problem nie tylko z internetem,ale też z komórką dlatego jakby co to dzwoń na domowy- (032) 353 31 35 ;) Quote
ewelinka_m Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 czy ktoś nam może wyczarować banerek? :oops::cool3: Quote
erka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kika22, proszę podaj ten nr konta, bo w końcu ci, którzy chcą pomóc Belli się rozmyślą:p. Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 erka napisał(a):Kika22, proszę podaj ten nr konta, bo w końcu ci, którzy chcą pomóc Belli się rozmyślą:p. Ja w każdym bądź razie spokojnie czekam :evil_lol: Quote
Recommended Posts