Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poproszę na PW o nr konta do wpłaty, bo chyba nie zauważyłam na wątku :lol:
Wprawdzie Bella to nie ttb :eviltong::evil_lol:, ale jest taka piękna, taka słodka, że nie można jej nie pomóc :loveu:

Posted

A&S nad wizytą myśleć będziemy jak domek będzie na 100% pewny co do przyjęcia suni.

pamiętajcie też bardzo proszę,że potrzebujemy pomocy finansowej :-(

-na sterylke ok 250 zł
-na karme ok 80 zł

Posted

Ten dom we Wrocławiu to raczej nic pewnego:shake:.

Ale gdyby była taka potrzeba, to czy mogłybysmy liczyć Od-Nowa na Twoją pomoc w kontroli przedadopcyjnej?:lol:

Bardzo prosimy o pomoc finansową , bo psów u nas przybywa prawie każdego dnia, już nie dajemy rady.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Poproszę na PW o nr konta do wpłaty, bo chyba nie zauważyłam na wątku :lol:
Wprawdzie Bella to nie ttb :eviltong::evil_lol:, ale jest taka piękna, taka słodka, że nie można jej nie pomóc :loveu:

Ja chciałabym wpłacić na sunię 100 zł, ale nikt mi nr konta nie podał, więc się przypominam :p

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ja chciałabym wpłacić na sunię 100 zł, ale nikt mi nr konta nie podał, więc się przypominam :p

Aga ja tez czekam na nr konta od Jaagi;)
Uwazam , ze lepiej by kaska dotarła bezposrednio do niej bo ona teraz opiekuje sie niunia.
Poczekaj jak tylko bede miec nr konta od razu sie nim podziele.:evil_lol:
Dziekuje Ci za chceci pomocy Belluni:loveu:

Posted

kika22 napisał(a):
Aga ja tez czekam na nr konta od Jaagi;)
Uwazam , ze lepiej by kaska dotarła bezposrednio do niej bo ona teraz opiekuje sie niunia.
Poczekaj jak tylko bede miec nr konta od razu sie nim podziele.:evil_lol:
Dziekuje Ci za chceci pomocy Belluni:loveu:

No to czekam cierpliwie :evil_lol:

Posted

Jaaga ma problemy z dostępem do internetu, dlatego w chwili obecnej się tu nie pojawia.

Prosiła,żeby pieniążki zebrać na czyimś koncie a potem całą tą sumę przekazać do niej, tak jak pisałam jest teraz bez internetu, więc nie miałaby jak tego kontrolowac.

czy ktoś podejmie się zebrania funduszy na swoim koncie, a potem wysłania całości bezpośrednio do Jaagi? :oops:

Posted

ewelinka_m napisał(a):

czy ktoś podejmie się zebrania funduszy na swoim koncie, a potem wysłania całości bezpośrednio do Jaagi? :oops:

Jesli nikt sie nie zglosi do wieczorka to ja udostepnie swoje konto na Belle;)

Posted

kika jakbyś mogła udostępnić swoje konto to by było świetnie!! :multi:

jkp- Jaaga ma problem nie tylko z internetem,ale też z komórką dlatego jakby co to dzwoń na domowy- (032) 353 31 35 ;)