Psiunia Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 jakie gazety na temat psów najcześciej czytasz? Quote
Gosia Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 Wszystkie oprócz ostatniego i jeszcze "Rottweilera" no i klubowy "sprawodaj" Czechów o szybowcach. :D Gosia Quote
PIKA Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 Jeśli chodzi o prasę to „Mój Pies” i „Przyjaciel Pies” Pozwolicie, że książek wymieniać nie będę :D Quote
anetta Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 "Przyjaciel Pies" ale ostatnio schodzi na psy :lol: . No i jeszcze czasami w supermarkecie poczytam sobie Mojego Psa. Quote
Psiunia Posted August 28, 2003 Author Posted August 28, 2003 w supermarkecie czytasz?? :-? :stupid: Quote
anetta Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 A co? :lol: jak bym tak kupowala co miesiac takie gazetki to bym zbankrutowala. A dlaczego to takie dziwne? :o A Ty nie czytasz np.w Empikach takich czasopism? Po co kupowac jak mozna na miejscu przeczytac nie placac za to :wink: , jak cos mnie zainteresuje to wtedy kupuje. Quote
Psiunia Posted August 28, 2003 Author Posted August 28, 2003 ok!ALE JA NIE CZYTAM W SKLEPACH..RAZ CZYTAŁAM I SPRZEDAWCZYNI MNIE OPIEPRZYŁA! :evil: Quote
anetta Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 W sklepach ja tez nie czytam, bo wiem ze zaraz zostane zrownana z ziemia :lol: Dlatego czytam w supermarketach i innych diablach :wink: :cool1: Quote
PIKA Posted September 2, 2003 Posted September 2, 2003 "Przyjaciel Pies" ale ostatnio schodzi na psy :lol: . No i jeszcze czasami w supermarkecie poczytam sobie Mojego Psa. Może i schodzi, ale i tak jest lepszy niz Mój Pies :P A kupuję, bo tam są opisy ras - lepsze, czy gorsze, ale są :D Quote
00000 Posted September 2, 2003 Posted September 2, 2003 Z tych wymienionych tutaj, najlepiej się prezentuje "Przyjaciel pies", ale coś zauważam że ostatnio jakby zrobił się mniej profesjonalny, jeśli mozna tak powiedzieć. Tak jakby poziomem zbliżał się do czytelników o średniej wieku 12 - 13 lat :wink: Quote
bogula Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Ankiete wypelnilam, ale tylko "jedna odpowiedz sie liczy" , a szkoda...Regularnie czytam "Przyjaciela Psa" oraz "Psy mysliwskie". Czasopism tj. "Asko" czy "Teriery"przedstawianych na DOGOMANII u mnie w miescie nie moge zdobyc.....pozdrawiam! :D Quote
Buldog Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Z wymienionych czasopism, na ile je pamietam z Polski i na ile mam mozliwosc do nich zajrzec, kiedy akurat jestem w kraju, to "wychowanie psow mysliwskich" nic mi nie mowi, "pies" jest OK, "przyjaciel pies" i przede wszystkim "moj pies" to w porownaniu z np. "psem" komiksy dla dzieci i - zwlaszcza "moj pies" - absolutna strata pieniedzy. Jedynie kaciki weterynaryjne i czasem porady wychowawcze da sie czytac, ale to troche malo. Zreszta co do "mojego psa" - nawet w necie bylo juz sporo protestow przeciw takiemu traktowaniu czytelnikow. Z czasopism "netowych", warto poczytac "Nasze Psy", czyli www.naszepsy.pl Jesli ktos zna niemiecki, to polecam - z papierowych - austriacki "WUFF", z ktorego zreszta przetlumaczylem pare artykulow na dogomanie, jest to chyba najpowazniejszy "nie-specjalistyczny" (w sensie nie-poswiecony konkretnej grupie ras) miesiecznik z tej "branzy", zamieszcza sporo o pracach naukowych zwiazanych z kynologia. "Deutsches Hundemagazin", "Partner Hund", "Hundewelt" - do zaakceptowania. "Hundewelt" wydaje np. specjalne zeszyty tematyczne, mam jeden o szkoleniu i jest calkiem do rzeczy. Z netu - bardzo ciekawe i dajace do myslenia jest www.hundezeitung.de - warto zajrzec. Quote
Mami Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 To na gorze, to ja :wink: Nie wiem, czemu wylogowalo :-? Quote
Marek z Gromem Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Ja kupowalem "PRZYJACIEL PIES" "MOJ PIES" i "PIES", ale przestałem ponieważ generalnie przestałem sie dowiadywać nowych ciekawych rzeczy, wiec szkoda kasy. Jeszcze najbardziej z tego towarzystwa to najlepszy jest "PIES" ale z kolei bardzo monotematyczny. :( Quote
tunio Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 Marku a Asko czytasz ?:).Co o nim sadzisz ? Jako modzi musimy jakos ten topic rozruszac :-? Quote
JustynaJK Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Generalnie wszystkie czytam,oprócz tematyki myśliwskiej,choć nieraz też zaglądnę :lol: :lol: :lol: Quote
Liwa Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 Mam 4 numery "Mojego psa" ale tylko ze wzgledu na fakt,ze zamieszczano tam ogloszenia o sprzedazy szczeniat.Mam juz psiaka-nie kupuje.Moja ocena tego miesiecznika to 3+ ale tylko dlatego,ze zdarzy sie w miare ciekawy artykul.Szkoda,ze nie zamieszcza sie tam bardziej profesjonalnych informacji a redakcja stawia na zdawkowosc.Innych pism nie czytalam moze to blad,ale z gory zakladam,ze szkoda pieniedzy.Czytalam ostatnio Johna Fishera"okiem psa" nie jest to rarytas ale dobra,polecam. :wink: Quote
Arika_Dominika Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Ja od 4 lat zbieram "Przyjaciel pies" Klika egzemplarzy mam "Pies" i "Mój pies", ale sądzę, że "Przyjaciel pies" jest NAJLEPSZY. Jest tam wszytsko!!!!! Moim zdaniem po nim jest "Pies", ale "Mój pies" nie podoba mi sie!!! :D ___________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
Katarzynka Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Witam, zdecydowanie najlepsze czasopisma to 'PIES' i 'PSY MYŚLIWSKIE', a jako że lubie pooglądać obrazki to kupuje tez 'przyjaciel pies'. Czasami natomiast Asko, tez ciekawy. Quote
Justa Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Ja od 4 lat zbieram "Przyjaciel pies"Klika egzemplarzy mam "Pies" i "Mój pies", ale sądzę, że "Przyjaciel pies" jest NAJLEPSZY. Jest tam wszytsko!!!!! Moim zdaniem po nim jest "Pies", ale "Mój pies" nie podoba mi sie!!! :D JA zbieram "przyjaciela" od 5 lat i nie narzekam... chociaż ostatnio cuś mu się kiepści... nie wiem, jakoś wcześniej chętniej go czytywałam... Teraz częściej czytuję Dogomanię :lol: 8) JusT@ & GALA Quote
NIKODEM_FROSTY Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 WITAM WSZYSTKICH Jeżeli chodzi o czytanie to Kupuje "Przyjaciel Pies" Kosztuje ona 5 zł ale jest w niej czasami dużo fajnych i ciekawych ciekawostek :D papa POZDRAWIA dogomaniaków i WELSHOMANIAKÓW !!!!!!!!!! PAPS Quote
sugarr Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ktora lepsza wg was "Moj Pies" czy "Przyjaciel pies"?? :D Pomijamy cene itd, chodzi o tresc! :) Quote
Recommended Posts