szajbus Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Martwie się tym jego żołądkiem? No psinko, nie daj się! Quote
werbena520 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :shake: czy to nie problemy trzustkowe? Quote
szajbus Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Matko, żal serce ściska jak sie patrzy na te fotki. Psinka prosi o wsparcie finansowe na leczenie! Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 szajbus, ile ciotek na wątku, tyle wspiera finansowo. Allegro cegiełkowe by się przydało. Quote
Temida Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Biedna psinka, a u nas teraz wyrzucili sunię owczarka niemieckiego z małymi. Porzucona sunia owczarek niemiecki i jej pięć narodzonych dzieci szuka domu. Zapraszam na wątek. Porzucona ONKA pilnie szuka domu Radomsko Szczeniaczki wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucone-szczeniaczki-onkow-trafia-do-schroniska-radomsko-144972/ Quote
ruda76 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Lord powolutku dochodzi do zdrowia ale niestety gorzej z psychiką:shake: Quote
ruda76 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 LOrda czeka RTG bo niestety kulawizna nie ustapila:-( Quote
ewatonieja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jestem bardzo ciekawa ile on ma lat, tak mniej wiecej Quote
Temida Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Rany rzeczywiście straszne, ale wszytko da się wyleczyć. Czas goi rany i te ciała i te ducha. Wiadomo, które gorsze, ale na nie lek jest tylko jeden miłość i serce. Życzę zdrowia Lordowi i odnalezienia szczęścia w dalszym życiu, choć go dotąd nie zaznał. Quote
anovip1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Trzymamy kciuki za zdrówko Lordzika i cały czas o nim myślimy. Quote
olgaj Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Lord wymaga bardzo pilnego przeswietlenia. Napisze tekst do allegro cegiełkowego, kto moze pomóc w zrobieniu allegro? Nie mamy funduszy na leczenie lorda. Quote
ciapuś Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 jeśli będzie tekst to ja wystawie,tylko trzeba poprosić jeszcze kogoś o zrobienie dyplomu z podziękowaniem Quote
olgaj Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Lord. "Plac budowy, cieżarówki, dookoła pola. Na rozdrożu dróg dom, podobno mój dom, stara rozwalająca sie buda, stare, powywalane, puste garki, podobno moje miski. Jacyś ludzie, zaintersowani moim losem. Chcialem juz tylko spokoju, bezpiecznego miejsca, gdzie choroba dopełniłaby swojego. Podchodziłem i uciekałem. Bałem sie zaufac. Poddalem sie wreszcie ciepłym rękom, pozwoliłem zabrac ze sobą" Chory wycieńczony do granic możliwosci, został zabrany przez naszą koleżanke i otoczony opieką. Tak pokrótce wygląda historia tego psa. Lord ma okolo 6 lat, wybite zęby, nie wiemy co wycierpiał, ale jego zycie do tej pory to napewno pasmo udręk. Pomimo to człowiek jest dla niego wszystkim, ponadto swietnie dogaduje sie z innymi zwierzakami, bedzie wspaniałym przyjacielem. Udało nam się go zabrac. Teraz potrzebujemy funduszy na jego leczenie. Kazda złotówka przybliża nas do celu, jakim jest postawienie na nogi tego łagodnego, cudownego psa i znalezienie mu domu. Bardzo prosimy o wsparcie finansowe, nawet najmniejsze. Lord wymaga : przeswietlenia konczyn jest leczony jest na alergie i choroby skóry dokuczają mu problemy trawienne jego psychika jest w rozsypce. Chcemy jak najlepiej przygotowac go do adopcji. Potrzebna nam jest Wasza pomoc. Quote
olgaj Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tekst gotów, prosze zmodyfikowac jesli cos jest nie bardzo, gniewac sie nie bede :) Prosimy również kogos o zrobienie dyplomu. Quote
ciapuś Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Bardzo prosimy o wsparcie finansowe, nawet najmniejsze. Muszę wyciąć nawet najmniejsze bo to sugeruje że czekamy na wpłaty poza allegro i mogą nam zdjąć aukcję Quote
olgaj Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Agnieszko wycinaj co trzeba i wstawiaj tez co trzeba. ;) Quote
ciapuś Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 *FPR-ZwP* Wrak psa błaga o POMOC (731734207) - Aukcje internetowe Allegro ZOBACZCIE CZY COŚ ZMIENIC Quote
Ania i Kajber Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Rozesłałam Cegiełki do wszystkich spoza DOGO,którzy płacą na Szamana. Quote
olgaj Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Super, bardzo dziekujemy. Ciotki co robimy? Dzielimy sie na literki i rozsyłamy po dogo? Quote
ruda76 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 LORD jest juz po przeswietleniu RTG. Okazało się, ze niuniek na skutek najprawdopodobniej wypadku komunikacyjnego został uderzony w lewą stronę w wyniku czego doznal zlamania tylnej i przedniej łapy.:crazyeye: Obie łapy same się zrosły:crazyeye: w efekcie czego tylnia łapa jest krotsza o jakies 1,5 -2 cm a przedniej nie da się wyprostowac do konca w łokciu. Nie chcę nawet myślec ile wycierpiał ten biedak:placz:. LORD jest juz zaszczepiony na choroby zakażne, wscieklizne i zachipowany. Quote
Recommended Posts