kamilawa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 jagodkailawa napisał(a):Gdyby nie to że właściciele mieszkania które wynajmuję nie zezwalają na psa to Dżeki byłby mój, niestety jest inaczej. Jak już będę miała swój dom i Dżekuś będzie to go biorę. Chociaż lepiej dla niego jakby on już wtedy miał swój domek! J: 'Dżeki ja za kilka lat będę miałą domek, poczekasz tyle' K: 'Za ile?' J: 'Jakieś 10...:evil_lol:' K: ' :evil_lol:' J: 'Nie no, jakieś pięć' Się mi przypomniało :lol: hehe. Dzisiaj dwa pieski poszły do adopcji, nikt nie wypatrzył Dżekiego... ale trzymajmy kciuki! Bo przez cały tydzień Dżekoland w gazecie! ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hop sa sa, do gory, tralala :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 I dobranoc, Ciocie widze dzisiaj zajete, to Ja Cie wymiziam :loveu: Quote
kamilawa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Cześć kochany :loveu: Ale ja się za Tobą stęskniłam ;) Kilka dni poza miastem, szczęście, ze już jutro się zobaczymy :p Jagódka pewnie tez na wakacjach siedzi :lol: Ale jutro już koniec urlopu i do pracy, łooj szybko zleciało :lol: No Dżekusiu, hopamy, hopamy! Żeby Cię cioteczki wypatrzyły :loveu: Quote
jagodkailawa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No ja też już wróciłam. Dzięki cioteczki że hopałyście Dżekusia. Póki co nadal cisza, ani jednego telefonu. Ludzie nie wiedzą jaki Skarb mogliby mieć w domku. Ich strata :P Jutro czeka Dzekusia moc uścisków i całusków:) Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A cioteczki gdzie sie urlopowaly? :cool3: Do gory, Dzekusiu! Quote
jagodkailawa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No ja to Wilno zaliczyłam i możecie mi wierzyć było super!!:) A Dziś Dżekuś cały dzieńbiegał sobie luzem po schronisku. Wraz ze swoją współlokatorką Taszą. Cały dzień upłynął mu pod tytułem witania klientów, głaskania, przytulania. Naprawdę tak bezproblemowy pies w schronisku to dla nas poezja:) Quote
fiorsteinbock Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Witaj Dzekusii! a Ty moze juz w nowym domku?:loveu: Quote
kamilawa Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Witaj Dzekusii! a Ty moze juz w nowym domku?:loveu: Niestety nie :-( Dziękuję cioteczki za podrzucanie :loveu: Ma allegro? Ja już nie pamiętam... :roll: Ktoś mógłby zrobić? :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :multi::multi::multi:Piekny, witaj :loveu: Quote
kamilawa Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Chłopak sobie prawie codziennie wychodzi z boksu :lol: jak go ciocia Jagódka nie wypuści żeby sobie pobiegał to sam sobie wychodzi :evil_lol: No, a my się w Poniedziałek widzimy to pójdziemy na spacerek chyba :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Samodzielny, ze hohohoho! Kiedys wyjdzie i pojdzie, za którąś Ciocią :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Witaj Maluchu, odnawiamy Twoje allegro :razz: Quote
kamilawa Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 dziękujemy Edytko :loveu: A my się z miśkiem jutro widzimy :loveu: Quote
jagodkailawa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A ja dziś Dżekolanda widziałam:) pozdrowiłam od was wszystkich:) Teraz mamy remont w schronisku i bidulek niedługo straci swój duży boks. Ale po remoncie znajdzie mu się fajne miejsce a jak nie to zawsze biuro jest:) :loveu: Quote
kamilawa Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Już sobie wyobrażam Dżekiego na dłużej w biurze :evil_lol: może razem z Taszą ? :diabloti: Haha, pamiętasz akcję 'ratuj kota'? :evil_lol: No i 'klienci'... biedni będą się bali takiego wielkoluda... ostatnio facet się Fridy przestraszył, to dopiero będzie :evil_lol: Aleee damy radę :p Jak nie Dżeki w biurze to później będzie Roberto. A Ty zmień na stronce, bo on tam ciągle jest jako mix bullteriera :diabloti: Quote
Recommended Posts