Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kamilko,

ma Allegro?

Nie ma :-( Ja zacofana w tej sprawie...
A telefonów brak, bo pewnie Kamila wybuchnęłaby radością i już by do mnie pisała ;) Tak, tak. My dwie Kamile ;)

Posted

kamilawa napisał(a):
Dziękuję Edytko! :loveu: Ten dzidziuś będzie miał najwspanialszą mamę pod słońcem! ;)

Taaa - tylko niech bierze przyklad z dogomaniakow! Musze mu zaszczepiac juz od dnia poczecia!!! :razz: na szczescie Tata tez jest pokroju ludzi z dogo, wiec mysle, ze wyrosnie dobry z niego/niej przyjaciel zwierzat :loveu:

Posted

A&S napisał(a):
hihi ja nie ciotka jam młode dziecię :D

Ja pewnie młodsze :evil_lol: Nie chcesz być ciotką? Tutaj chyba każdy ciotką zostaje, bez względu na wiek :evil_lol:

Posted

Ale się cieszę że nas jest coraz więcej na wątku Dżekiego!! Coś czuje że to się dobrze dla Dżekiego skończy:)
Witajcie cioteczki te młodsze i te dojrzalsze:) hehe:)Teraz to tylko czekam na telefony od chętnych:)
A jak się zaznacza wątek?:) bo ja za każdym razem szukam tych gdzie coś pisałam albo gdzie śledzę los jakiś szkrabów.

Posted

Oj ten nasz Dzekus kochany :loveu: dzisiaj zostal znow wycalowany i wysciskany. W poniedzialek pojdziemy sobie na spacerek. Moze w odwiedziny do ciotki Jagodki pojdziemy? :evil_lol:

Posted

Witajcie Cioteczki i Dzekusiu Piekny!

Widze, ze ruch u chlopaka!! I dobrze :) Takiemu to dobrze, same baby o nim dyskutuja w samych superlatywach! Rozpieszczamy go...:eviltong: ale nalezy sie Bidulce! Jeszcze do tego spacerki i mizanie...eh, inne zazdroszcza :cool3: