Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniały, duży pies o wielkim gołębim serduszku- to nasz Dżeki. Oddany przez własciciela. Dlaczego? Pewnie już się nie nadawał. Po co komu 5 letni pies do rozmnażania? Zrobił swoje i koniec. Właściciel oświadczył, że to owczarek kaukazki. Może troszkę z tej rasy ma...
Reaguje na imię. Pięknie chodzi na smyczy, a również i bez. Wystarczy powiedzieć 'Dżeki do mnie' a on już przy nogach. Kocha inne psy, obojętnie, czy to pies czy sunia. Dogaduje się z kotami. Jednak nie nadaje się do dzieci, nie jest świadomy swej siły i mógłby dziecko przewrócić. Może być stróżem, bo głośno szczeka jak zobaczy obcego człowieka.

To wspaniały pies! Zasługuje na cudowny dom. Pewnie już dawno by go miał gdyby nie to, że kiedyś miał nosówkę. Został wyleczony, ale niestety coś zostało na zawsze... Jego nóżki odstraszają wszystkich, a jemu w niczym nie przeszkadzają.

Przed adopcją będzie wykastrowany !

Ma aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie. Ma chipa.

Proszę o pomoc w znalezieniu mu domku! Każde ogłoszenie to dla niego wielka szansa. Moze akurat znajdzie się ktoś, kto go pokocha...

W razie adopcji, lub jakich kolwiek pytań proszę dzwonić pod:
Kamila: tel. 664-176-028
e-mail : [email protected]

Jeśli ktoś mógłby zrobić banerek to byłabym bardzo wdzięczna :modla:

Ogłoszenia Dżekiego :
ale.gratka
eoferty

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżeki to przekochany pies. Gdy trafił do schroniska trochę się o niego martwiliśmy. 14 dni bał się nas panicznie, szczekał, warczał. Nie ma się co dziwić odepchnięty odrzucony niepotrzebny. 15 dnia się otworzył. Szok totalna metamorfoza!! Jest to idealny pies dla kogoś kto kocha duże dumne cudowne posłuszne psy.
Ja bym chciała takiego psa, by był mój gdyby nie to że nie mam warunków:(
Dżeki kocha wszystkich i wszystko. Nawet się nie zdenerwował jak nasz schroniskowy kotek dał mu w pysk :) (kotek zawsze pokazuje psom kto rządzi). Dżeki tylko zerknął i pobiegł sobie dalej.
Reaguje na imię idealnie. Tak miał tam na imię. Gdy na spacerze usłyszy Dżeki cokolwiek by się nie działo jest przy Twojej nodze.
Dżeki raduje się całym ciałem. Może przez to obalać dzieciaczki dlatego z takimi maluszkami lepiej by nie mieszkał. Chyba że właściciel umie mu pokazać żeby tak nie robił.
Będzie chłopak wykastrowany. Niech sobie chłopak odpocznie! Dość małych Dżekusiów.
Łapki w ogole mu nie przeszkadzaja ma je od dziecka. Super sobie na nich śmiga. Nawet to tak śmiesznie uroczo wygląda. Skacze też i staje na nich by dać buziaka.
Mam nadzieje że Dzeki znajdzie dobry domek !!

Posted

Chcemy by Dżeki jak najszybciej znalazł domek by nie musiał zimy spędzać w schronisku. Martwimy się o jego tylnie łapki. By go przez zimno nie bolały:( Cioteczki postarajmy się domek mu znaleźć. Ja robie jutro plakaty z Dżekolandem i rozwieszam po Iławie. Oby ktoś się znalazł !

Posted

Edytko, wielkie dzięki już z góry za banerek :loveu:
Ja się właśnie zabrałam za ogłoszenia, ale nie mam możliwości zrobienia allegro. A jednak tam najwięcej ludzi wchodzi...

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję ! :loveu: Skąd Ty tyle energii masz w sobie!? ;)
Dzisiaj mnie w schronie nie było, bo pogoda nie była fajna. Ale juz jutro koniecznie idę :) Wezmę Dżekusia na spacer, niech się chłopak wybiega.
Edytko, jeszcze raz dziękuję! Ja też zaraz wklejam :)

Posted

Kamila pisz gdzie go ogłosiłaś byśmy się nie zdublowały:)
Ja narazie na iławskim portalu ilawaonline i wyśle do lokalnej gazety by go wzięli pod uwagę jak najszybciej:)
Dzięki za banerek- mój pierwszy w życiu hehe
Kamila pozdrów Dżekusia powiedz że za nim tęsknie i że nie miałam ani jednej liczby w totolotku ostatnio :( jak wygram w totka Dżeki jest mój!! (warunków nie mam narazie ;( )

Posted

Kamilko, pozdrowiony i wycałowany! :loveu: Na dodatek dostaliśmy masęęęę kości, Dżeki dostał jedna z większych :evil_lol: Wracaj szybko z tego urlopu :lol: