brazowa1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 nie zamierzam. aaaa i on zmalał w moich oczcach,jak zobaczylam bydlaczki z Dąbrówki,to HugoBoss,stal sie ledwo "duzy". Quote
brazowa1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 zaaaraz :) oj,niektore to robia na mnie wrażenie. Quote
akucha Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 W czekiwaniu na konkurencję, pokazujemy Hugo!!! Quote
pinkmoon Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Miłośnik wielkopsów pilnie poszukiwany :cool3: Quote
KONICZYNKA 47 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='pinkmoon']Miłośnik wielkopsów pilnie poszukiwany :cool3:[/quote] Najlepiej ktoś, kto lubi pracę z psem. HugoBoss PT IIIst. i sąsiadom szczeny opadają bardziej niż na widok merca za 300tys. Quote
brazowa1 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 oj,chyba by nie opadły :lol: Hugoboss ma charakter molosa.Rozważnie,powoli,z dostojeństwem i musi widziec sens wszystkiego, co ma zrobić,chocby to bylo zwykle wejscie do boksu. Quote
pinkmoon Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='brazowa1']oj,chyba by nie opadły :lol: Hugoboss ma charakter molosa.Rozważnie,powoli,z dostojeństwem i musi widziec sens wszystkiego, co ma zrobić,chocby to bylo zwykle wejscie do boksu.[/quote] Ostatnio na animal planet widziałam konkurs agility, trzy borderki i 8letnie suka onka, już babciowata... tamte śmigały jak to zwariowane borderki z motorkami pod ogonem, a onka rozważnie, z namysłem, przyglądając się uważnie każdej przeszkodzie... :lol: a najlepsze że po kilku rundach z innymi zadaniami ta onka wygrała, dostała dodatkowe punkty za dokładność :evil_lol: ale Hugo to by się chyba pół dnia nad każdym poleceniem namyślał :) Quote
brazowa1 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 kiedys duzego psa pirenejskiego uczylam komendy noga.Rozumiem,ze to byla starsza suczka,ze nikt nigdy nie stymulowal jej rozumku,ale bez przesady...innym psoom zrozumienie o co chodzi zajmuje 5 minut... Wiec Hugobossa niczego juz uczyc nie bede :lol: bo nam zycia nie starczy Quote
szuwar Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No przeciez nie znaczy to, że on nie jest mądry. Tylko mu się uczyc nie chciało w wakacje. Ja go w pełni rozumiem. Quote
brazowa1 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 On nie musi robic sztuczek-jest sam w sobie doskonały :) Quote
brazowa1 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 nie wiem,czy przybylo-jakby sie bardzij puchaty zrobił.Na pewno poprawil mu sie apetyt.Na razie w ciele nie przybyl zauwazalnie,ale futro mu sie poprawilo:),zgestnialo-po ogonku widac. Quote
Ajula Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='brazowa1']...innym psoom zrozumienie o co chodzi zajmuje 5 minut... [/quote] Brązowa, jesli potrafisz zrobić to w 5 min , to ja Cie zapraszam do Poznania, bo ja mojej cholery przez 5 lat nie nauczyłam (a niby taka inteligentna)- może Ty dałabyś radę :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Ajula,a jakiej rasy piesek lub z jakimi domieszkami? Quote
Ajula Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hexi to córka dożycy niemieckiej i małego kundelka z sąsiedniej posesji wygląda jak 30 kg dog miniaturka, tylko pyszczek ma bardziej wąski niż dogi :lol: inteligentna z niej panienka, ale uparta i samowolna, rozpuszczona jak dziadowski bicz :diabloti: Quote
Litterka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Brązowa, to może by Cię tak wynająć do "tresury" mężów, partnerów i "chłopów" wszelakich? :diabloti: (Przepraszam wszystkich Mężczyzn za ten seksistowski żarcik, ale nie mogłam się powstrzymać) Quote
brazowa1 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Hexie na pewno jest pojetna panna,wierze w nia. Quote
brazowa1 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Jest kłamczuchem-każdej wolonatriuszce kłamie,ze nikt z nim nie chodzi na spacery.Wdzięczy sie przez kraty,zdrajca :evil_lol: Każdemu sie za spacerek sprzeda. Quote
pinkmoon Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 W końcu swój rozum ma, sztuczek nie będzie robił ale spacerek to co innego :diabloti: Quote
brazowa1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 jest przekochany :) i taki ułożony. Quote
Litterka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A czemu Hugo jeszcze nie w domku? :-( Quote
lunarmermaid Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No właśnie..gdzie domek dla HugoBossa??? Quote
pinkmoon Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Na pewno się znajdzie:) Jak tam Hugo, przytył troszkę? Quote
Recommended Posts