Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj,chyba by nie opadły :lol: Hugoboss ma charakter molosa.Rozważnie,powoli,z dostojeństwem i musi widziec sens wszystkiego, co ma zrobić,chocby to bylo zwykle wejscie do boksu.

Posted

[quote name='brazowa1']oj,chyba by nie opadły :lol: Hugoboss ma charakter molosa.Rozważnie,powoli,z dostojeństwem i musi widziec sens wszystkiego, co ma zrobić,chocby to bylo zwykle wejscie do boksu.[/quote]

Ostatnio na animal planet widziałam konkurs agility, trzy borderki i 8letnie suka onka, już babciowata... tamte śmigały jak to zwariowane borderki z motorkami pod ogonem, a onka rozważnie, z namysłem, przyglądając się uważnie każdej przeszkodzie... :lol:

a najlepsze że po kilku rundach z innymi zadaniami ta onka wygrała, dostała dodatkowe punkty za dokładność :evil_lol: ale Hugo to by się chyba pół dnia nad każdym poleceniem namyślał :)

Posted

kiedys duzego psa pirenejskiego uczylam komendy noga.Rozumiem,ze to byla starsza suczka,ze nikt nigdy nie stymulowal jej rozumku,ale bez przesady...innym psoom zrozumienie o co chodzi zajmuje 5 minut...

Wiec Hugobossa niczego juz uczyc nie bede :lol: bo nam zycia nie starczy

Posted

nie wiem,czy przybylo-jakby sie bardzij puchaty zrobił.Na pewno poprawil mu sie apetyt.Na razie w ciele nie przybyl zauwazalnie,ale futro mu sie poprawilo:),zgestnialo-po ogonku widac.

Posted

[quote name='brazowa1']...innym psoom zrozumienie o co chodzi zajmuje 5 minut...
[/quote]
Brązowa, jesli potrafisz zrobić to w 5 min , to ja Cie zapraszam do Poznania, bo ja mojej cholery przez 5 lat nie nauczyłam (a niby taka inteligentna)- może Ty dałabyś radę :evil_lol:

Posted

Hexi to córka dożycy niemieckiej i małego kundelka z sąsiedniej posesji
wygląda jak 30 kg dog miniaturka, tylko pyszczek ma bardziej wąski niż dogi :lol:
inteligentna z niej panienka, ale uparta i samowolna, rozpuszczona jak dziadowski bicz :diabloti:

Posted

Brązowa, to może by Cię tak wynająć do "tresury" mężów, partnerów i "chłopów" wszelakich? :diabloti: (Przepraszam wszystkich Mężczyzn za ten seksistowski żarcik, ale nie mogłam się powstrzymać)