__Lara Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 To prawda, że ruszyły. Ja nie mam pojęcia do kogo można by napisać :shake: Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jeśli ktoś zna ten dt gdzie jest jamniś ze Swarzędza to proszę spytajcie tam o miejsce Quote
Isadora7 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 leni356 napisał(a):Jeśli ktoś zna ten dt gdzie jest jamniś ze Swarzędza to proszę spytajcie tam o miejsce Może jednak najpierw zapytać o kasę. Ja osobiście nie pytałabym o miejsce nie mając zaplecza w kasie. Leni zobacz tu nie ma takiego zaplecza. Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Isadora7 napisał(a):Może jednak najpierw zapytać o kasę. Ja osobiście nie pytałabym o miejsce nie mając zaplecza w kasie. Leni zobacz tu nie ma takiego zaplecza. Jest już 200 zł na miesiąc - to już prawie na jedną klusię. Ja się podejmuję zbierać fundusze, nie zostawiłam żadnego psa bez stałych wpłat Wolałabym uchronić je przed schroniskiem :shake: Quote
Isadora7 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='leni356']Jest już 200 zł na miesiąc - to już prawie na jedną klusię. Ja się podejmuję zbierać fundusze, nie zostawiłam żadnego psa bez stałych wpłat Wolałabym uchronić je przed schroniskiem :shake: Leni każdy z nas chce jak najlepiej. Ale nie chcę mi się już np wkopiować tu wątków gdzie były tzw pewniaki. Było i hiphiphura i buzibuzi. A teraz błagania bo kasy brak (vide Tuptuś u Jamora). Z jamniczych nie dalej szukać jak Ząbka. Wiem, że obietnice nie pokryły się z realiami. Ja przyznam, ze nie składam deklaracji finansowych. Ale opłacam allegra. Aczkolwiek teraz też jednak będę musiała zmienić metodę bo kilkaset zł za allegro na miesiąc to mnie trochę uderzyło, ale jakiś pomysł już mam i mam nadzieję że odpali. Quote
coronaaj Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='leni356']Może przeszukajmy wspólnie forum, może jakieś płatne dt się znajdzie? Kilka psów idzie do adopcji, będziemy żebrać o deklaracje. Może gdzieś jest miejsce Moze sprobujcie Pati pod W-wa ...byla na watku Fibi ale jej banerek z hotelikiem nie dziala... http://www.dogomania.pl/forum/f85/kochana-cudna-fibi-morelowa-pudelka-ma-wspanialy-dom-dziekujemy-133507/#post12750676 Quote
LadyS Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 To ja poszukam i deklaracji, i rozejrzę się za hotelem. Wystawię bazarek usługowy, bo póki co nie mam nic na zbyciu... EDIT: Napisałam do Pati na gg. Quote
leni356 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ladySwallow napisał(a):To ja poszukam i deklaracji, i rozejrzę się za hotelem. Wystawię bazarek usługowy, bo póki co nie mam nic na zbyciu... EDIT: Napisałam do Pati na gg. Wielkie dzięki :loveu: Ja też szukam deklaracji. Jest jedno miejsce dla suni - w kojcu z innym pieskiem. Quote
Isadora7 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wątpię, aby Pati się zgodziła. Ustawiła się głównie na klientów spoza dogo i chyba nie narzeka. Robiłąm jej ulotki i mówiła, że działają. Na dogo "przejechała" się parokrotnie. Może puknijcie też do Astaroth. Tam umieściłam pierdzielka jamniczka z Jarocina. Quote
LadyS Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Właśnie wiem, Isadoro, że Pati bardzo niechętnie przyjmuje psiaki z dogo... Popisałam do osób, które mają znajomych będących dt, czekam na odpowiedzi. Quote
coronaaj Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='ladySwallow']Właśnie wiem, Isadoro, że Pati bardzo niechętnie przyjmuje psiaki z dogo... Popisałam do osób, które mają znajomych będących dt, czekam na odpowiedzi. Puknijcie tutaj ...pani ze Zgierza ale nie mam kontaktu...poprosilam. http://www.dogomania.pl/forum/f1168/cudenko-kieszonkowe-figiel-nie-radzi-sobie-w-schronisku-olsztyn-144990/#post12887221 Quote
leni356 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='coronaaj']Puknijcie tutaj ...pani ze Zgierza ale nie mam kontaktu...poprosilam. http://www.dogomania.pl/forum/f1168/cudenko-kieszonkowe-figiel-nie-radzi-sobie-w-schronisku-olsztyn-144990/#post12887221 Dzięki Ala Quote
leni356 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 W kwestii suni: czy nadal sika w domu? czy miała robione jakieś badania? był z nią ktoś u weta? znalazłam info że nie jest sterylizowana, to też ważna informacja Quote
malagos Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ...i koty? Czy to tu było, ze gonią koty, czy mi sie z innymi pomyliło?... Miałam rozmawiać ze znajomą pania od nas ze wsi (emerytowana nauczycielka) o Fibi z Tomaszowa (ale tamta jamnisia wróciła do swej pańci) - czy by nie wzieła do siebie psa za odpłatnością (czyli taki dt płatny), z jaka sumą wyskoczyć? 150 zł za miesiac? Od czegos muszę zaczać rozmowę :oops: Moze te jamniki....choć na jakis czas.... Quote
LadyS Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Myślę, że taka kwota byłaby ok... Na razie jest 200 zł deklaracji z tego, co wyczytałam, ale to na dwa jamniki... Quote
leni356 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 malagos napisał(a):...i koty? Czy to tu było, ze gonią koty, czy mi sie z innymi pomyliło?... Miałam rozmawiać ze znajomą pania od nas ze wsi (emerytowana nauczycielka) o Fibi z Tomaszowa (ale tamta jamnisia wróciła do swej pańci) - czy by nie wzieła do siebie psa za odpłatnością (czyli taki dt płatny), z jaka sumą wyskoczyć? 150 zł za miesiac? Od czegos muszę zaczać rozmowę :oops: Moze te jamniki....choć na jakis czas.... Myślę ze ok. Ja też widziałam na wątku ze koty oba gonią. Pies nie lubi innych psów Ciotki, zbieramy deklaracje, dołóżcie choćby po 5-10 zł prosimy Quote
LadyS Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Bazarek na szybko: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-pomoc-dwom-jamnikom-uslugowy-wystawiam-ogloszenia-do-7-09-a-145475/#post12888337 Proszę o podrzucanie, bo bez tego nici! Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Zapisuję sie na wątek. Trzymam kciuki i jak mogę tak pomogę. Quote
malicja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 trafilam tutaj z PW. kurcze, deklaracjami nie pomoge, moge wplacic jednorazowo 20 zl.-, ale to chyba duzo nie pomoze :-( Quote
leni356 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 malicja napisał(a):trafilam tutaj z PW. kurcze, deklaracjami nie pomoge, moge wplacic jednorazowo 20 zl.-, ale to chyba duzo nie pomoze :-( Dzięki malicja, każda złotówka to dla nich bardzo wiele Quote
Isadora7 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Allegro dla jamnisiów fullwypas (wyróżnione+pogrubione+poświetlone) Jamniki Figa i Fido. Jak boli bycie niechcianym? (725535270) - Aukcje internetowe Allegro uczciwie przyznam, że trafiłby mnie szlag gdybym się na przykład jutro dowiedziała, że właśnie był transport i zostały wywiezione do schronu. Proszę mi wybaczyć, ale mówię co myślę. Robimy co możemy aby je ratować i w takiej chwili odebrać im szansę to nieludzkie, a właściwie właśnie ludzkie. Quote
malagos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nobel za to allegro, Isadora! Ja nie mam jeszcze odpowiedzi, raczej nie :cool1:, ale czekam. Quote
leni356 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 CUDNE allegro, wielkie dzięki Isadora:Rose: Jamnisie czekają na pomoc :-( Deklaracje mamy takie: 200 zł miesięcznie - leni +asia 200 zł jednorazowo + 50 zł miesięcznie - taks 20 zł jednorazowo - malicja 60 zł miesięcznie - coronaaj bazarek - ladySwallow Bazarek na pomoc dwóm jamnikom-usługowy, wystawiam ogłoszenia!-do 7.09 Dziękujemy i Błagamy o fundusze :modla: Quote
Recommended Posts