Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Jeśli ktoś zna ten dt gdzie jest jamniś ze Swarzędza to proszę spytajcie tam o miejsce

Może jednak najpierw zapytać o kasę. Ja osobiście nie pytałabym o miejsce nie mając zaplecza w kasie. Leni zobacz tu nie ma takiego zaplecza.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Może jednak najpierw zapytać o kasę. Ja osobiście nie pytałabym o miejsce nie mając zaplecza w kasie. Leni zobacz tu nie ma takiego zaplecza.

Jest już 200 zł na miesiąc - to już prawie na jedną klusię. Ja się podejmuję zbierać fundusze, nie zostawiłam żadnego psa bez stałych wpłat
Wolałabym uchronić je przed schroniskiem :shake:

Posted

[quote name='leni356']Jest już 200 zł na miesiąc - to już prawie na jedną klusię. Ja się podejmuję zbierać fundusze, nie zostawiłam żadnego psa bez stałych wpłat
Wolałabym uchronić je przed schroniskiem :shake:

Leni każdy z nas chce jak najlepiej. Ale nie chcę mi się już np wkopiować tu wątków gdzie były tzw pewniaki. Było i hiphiphura i buzibuzi. A teraz błagania bo kasy brak (vide Tuptuś u Jamora).

Z jamniczych nie dalej szukać jak Ząbka. Wiem, że obietnice nie pokryły się z realiami. Ja przyznam, ze nie składam deklaracji finansowych. Ale opłacam allegra. Aczkolwiek teraz też jednak będę musiała zmienić metodę bo kilkaset zł za allegro na miesiąc to mnie trochę uderzyło, ale jakiś pomysł już mam i mam nadzieję że odpali.

Posted

To ja poszukam i deklaracji, i rozejrzę się za hotelem. Wystawię bazarek usługowy, bo póki co nie mam nic na zbyciu...

EDIT: Napisałam do Pati na gg.

Posted

ladySwallow napisał(a):
To ja poszukam i deklaracji, i rozejrzę się za hotelem. Wystawię bazarek usługowy, bo póki co nie mam nic na zbyciu...

EDIT: Napisałam do Pati na gg.

Wielkie dzięki :loveu: Ja też szukam deklaracji.

Jest jedno miejsce dla suni - w kojcu z innym pieskiem.

Posted

Wątpię, aby Pati się zgodziła. Ustawiła się głównie na klientów spoza dogo i chyba nie narzeka. Robiłąm jej ulotki i mówiła, że działają. Na dogo "przejechała" się parokrotnie. Może puknijcie też do Astaroth. Tam umieściłam pierdzielka jamniczka z Jarocina.

Posted

Właśnie wiem, Isadoro, że Pati bardzo niechętnie przyjmuje psiaki z dogo... Popisałam do osób, które mają znajomych będących dt, czekam na odpowiedzi.

Posted

W kwestii suni: czy nadal sika w domu? czy miała robione jakieś badania? był z nią ktoś u weta?
znalazłam info że nie jest sterylizowana, to też ważna informacja

Posted

...i koty? Czy to tu było, ze gonią koty, czy mi sie z innymi pomyliło?...

Miałam rozmawiać ze znajomą pania od nas ze wsi (emerytowana nauczycielka) o Fibi z Tomaszowa (ale tamta jamnisia wróciła do swej pańci) - czy by nie wzieła do siebie psa za odpłatnością (czyli taki dt płatny), z jaka sumą wyskoczyć? 150 zł za miesiac? Od czegos muszę zaczać rozmowę :oops: Moze te jamniki....choć na jakis czas....

Posted

malagos napisał(a):
...i koty? Czy to tu było, ze gonią koty, czy mi sie z innymi pomyliło?...

Miałam rozmawiać ze znajomą pania od nas ze wsi (emerytowana nauczycielka) o Fibi z Tomaszowa (ale tamta jamnisia wróciła do swej pańci) - czy by nie wzieła do siebie psa za odpłatnością (czyli taki dt płatny), z jaka sumą wyskoczyć? 150 zł za miesiac? Od czegos muszę zaczać rozmowę :oops: Moze te jamniki....choć na jakis czas....

Myślę ze ok. Ja też widziałam na wątku ze koty oba gonią. Pies nie lubi innych psów

Ciotki, zbieramy deklaracje, dołóżcie choćby po 5-10 zł prosimy

Posted

malicja napisał(a):
trafilam tutaj z PW. kurcze, deklaracjami nie pomoge, moge wplacic jednorazowo 20 zl.-, ale to chyba duzo nie pomoze :-(

Dzięki malicja, każda złotówka to dla nich bardzo wiele

Posted

Allegro dla jamnisiów fullwypas (wyróżnione+pogrubione+poświetlone)

Jamniki Figa i Fido. Jak boli bycie niechcianym? (725535270) - Aukcje internetowe Allegro

uczciwie przyznam, że trafiłby mnie szlag gdybym się na przykład jutro dowiedziała, że właśnie był transport i zostały wywiezione do schronu. Proszę mi wybaczyć, ale mówię co myślę. Robimy co możemy aby je ratować i w takiej chwili odebrać im szansę to nieludzkie, a właściwie właśnie ludzkie.