malawaszka Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 mamusia wreszcie nazwana - Fizia :cool3: dzieciaczki są u missieek Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Niech będzie Fizia.. Czyli od Fizeliny? ;) Ja kotkę ktorą dokarmiamy z mamą w pracy nazywam Popelina..:grins: Quote
fizia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 malawaszka napisał(a):mamusia wreszcie nazwana - Fizia :cool3: dzieciaczki są u missieek O proszę - co za piękne imię :loveu::evil_lol: Tak nazywa się moja fretka;) Quote
malawaszka Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Jasza napisał(a):Niech będzie Fizia.. Czyli od Fizeliny? ;) Ja kotkę ktorą dokarmiamy z mamą w pracy nazywam Popelina..:grins: Fizia od Fizi - patrz niżej :evil_lol: :loveu: fizia napisał(a):O proszę - co za piękne imię :loveu::evil_lol: Tak nazywa się moja fretka;) pięknie nie? :lol: prawda jest taka, że u missieek już taka masa zwierzaków się przewinęła, ze wymyslanie imion dla nowych tak, zeby się nie powtarzały jest niełatwe i dlatego czasem to tak długo trwa Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Żartowałam oczywiście z tą fizeliną.;) Fizia może być! Quote
Asior Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 fizia napisał(a): Tak nazywa się moja fretka;) nie mów... masz freciocha :crazyeye: Ja już swoich nie :( Quote
fizia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='malawaszka']Fizia od Fizi - patrz niżej :evil_lol: :loveu: pięknie nie? :lol: prawda jest taka, że u missieek już taka masa zwierzaków się przewinęła, ze wymyslanie imion dla nowych tak, zeby się nie powtarzały jest niełatwe i dlatego czasem to tak długo trwa Piękne, piękne :) Chyba rodzinka nie była jeszcze na krakowskim gumtree i na kupiepsa - więc dodałam http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Cudowna-rodzinka-FIZIA-i-Jej-dzieciaczki-szukaj-Domk-w-W0QQAdIdZ148050488 Quote
fizia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Asior napisał(a):nie mów... masz freciocha :crazyeye: Ja już swoich nie :( Oj to przykro mi... Tak, mam od kilku lat freciocha Fizię - strasznie śmieszne zwierzę:evil_lol: Nawet powstał u nas w rodzinie czasownik - fiziować - czyli szaleć, wygłupiać się, wariować - bo to, co Fiźka potrafi robić, to naprawdę wartę pooglądania, najlepszy sposób na zły humor, to Ją poobserwować :) Quote
fizia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Cudowna-rodzinka---FIZIA-i-Jej-dzieciaczki---szukaja-Domkow!,22486 Quote
diana79 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ale ona jest słodziutka :loveu: tylko gdzie ten domek :razz: Quote
missieek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ludzie dzwonia tylko o Stasia, ale nikt mnie jeszcze nie przekonal jest Pani do sprawdzenia z Porąbki k/Kęt mamy tam kogos? Pani mieszka w domu, ogrod nieogrodzony, jest duzy pies w kojcu, podobno wychodzi na spacery, zgadza sie na kastracje ciezko mi bylo sie do czegos przyczepic podczas rozmowy trzebaby na zywo zobaczyc dzwonila do mnie dzis kobieta chcac od razu 3 :diabloti: uslyszalam jak cos na poczatku rozmowy zaszczekalo wiec pytam czy ma juz jakies psy a ona na to ze nie wiec pytam co szczekalo, ze pewnie sasiadow mieszka w bloku w Koszalinie na pytanie czy jest w stanie do malopolski przyjechac powiedziala ze jak maz wroci to tak pytam kiedy wroci a ona ze za kilka tygodni, ale jest w stanie z bratem przyjechac a i chce wszystkie trzy bo dzieci chca Quote
malawaszka Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 missieek napisał(a): dzwonila do mnie dzis kobieta chcac od razu 3 :diabloti: uslyszalam jak cos na poczatku rozmowy zaszczekalo wiec pytam czy ma juz jakies psy a ona na to ze nie wiec pytam co szczekalo, ze pewnie sasiadow mieszka w bloku w Koszalinie na pytanie czy jest w stanie do malopolski przyjechac powiedziala ze jak maz wroci to tak pytam kiedy wroci a ona ze za kilka tygodni, ale jest w stanie z bratem przyjechac a i chce wszystkie trzy bo dzieci chca :crazyeye: coś mi to przypomina :shock: Quote
aldira Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 co z spiekowa rodzinka?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ona wygląda jak surykatka na tym zdjęciu!:crazyeye: Piękna panienka! Quote
Recommended Posts