Kenny Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pani zainteresowana Fizią nie widziała jeszcze jej zdjęć, ponieważ wyjechała na kilka dni na wieś i nie ma dostępu do internetu. Jak tylko wróci (a będzie to jeszcze tym tygodniu) to zobaczy zdjęcia. Narazie przez telefon opisywałam jej Fiziunię i powiem Wam,że pani prawie się zdecydowała :cool3::cool3::cool3: powiedziała, że zadzwoni jak tylko będzie w KRK. Ja też się dzisiaj wybieram do KRK,także będę z panią w stałym kontakcie i z missieek. nie chcę jeszcze zapeszać, więc 3majcie jeszcze kciuki ;) Quote
Jasza Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cały czas trzymam kciuki wirtualnie zaciśnięte!:p Fizia jest tak wspaniała, że Pani na pewno się w niej zakocha! Życzę i suni tej Pani, żeby się w sobie wzajemnie akochały na zabój! Quote
malawaszka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Stasiulek pojechał wczoraj do nowego domku do Siemianowic Śląskich :multi: trzymam za Fizię :kciuki: i za Nel też!!!! Quote
bahlsa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 malawaszka napisał(a):Stasiulek pojechał wczoraj do nowego domku do Siemianowic Śląskich :multi: trzymam za Fizię :kciuki: i za Nel też!!!! same dobre wieści...:) szybciutko do nowych domków, maluchy :) Quote
Ania&Kasia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 rzeczywiście same dobre wieści... :multi: oby Fizia trafiła do nowego domku trzymamy kciuki ;) a o Nel nikt nie pytał? Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja się urodziłam w Siemianowicach Śląskich!! A stronę Misieek polecilam dzisiaj jednej Pani z Katowic, starszej, szukającej niewielkiej suczki, którą w razie potrzeby mogłaby znosić na rękach z drugiego piętra. Pani niedawno pożegnała pieska który był u niej przez 13 lat, a ktorego znalazła na śmietniku. Pani sie boi kosztów transportu, ale jej napisałam, że do dobrego domu warto psa przywieść... Nie wiem, czy odezwie się do Angeli, czy do mnie. Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Jasza']Ja się urodziłam w Siemianowicach Śląskich!! A stronę Misieek polecilam dzisiaj jednej Pani z Katowic, starszej, szukającej niewielkiej suczki, którą w razie potrzeby mogłaby znosić na rękach z drugiego piętra. Pani niedawno pożegnała pieska który był u niej przez 13 lat, a ktorego znalazła na śmietniku. Pani sie boi kosztów transportu, ale jej napisałam, że do dobrego domu warto psa przywieść... Nie wiem, czy odezwie się do Angeli, czy do mnie. dla starszej pani fajna byłaby Fizia albo Doti - obydwie malutkie i bardzo fajne MAŁA CZARNA Doti - czeka u missieek na spokojną przystań - Strona 9 - Dogomania Forum Quote
Jasza Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Całą stRonkę poleciłam, może Pani się w którejś zakocha.. Quote
Kenny Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 trochę się pokomplikowało, bo pani, która miała wziąć Fizię bierze teraz na DT psiaka znalezionego w lesie i nie wiadomo czy tam zostanie czy nie...jak nie to pani się jeszcze po Fiziunię zgłosi napewno...bo ten piesio teraz nie ma gdzie się podziać, więc damy go tam chociaż na parę dni zobaczyć jak się zachowuje w mieszakniu itp. Fizia jest narazie bezpieczna, więc pewnie nam wybaczy. Tamten biedak biega sam po lesie...to dla niego ratunek. Mam nadzieję, że rozumiecie...Jestem z tą panią w ciągłym kontakcie, jak psiak nie zostanie u niej to będę pisać. Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 to fajnie, że psinka znajdzie schronienie!!! trzymam :kciuki: sama nie wiem za co - powiedzmy, że za to, zeby tamten psiaczek znalazł szybko nowy dom, a ta Pani żeby wzięła Fiziunię :loveu::lol: Quote
bahlsa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 malawaszko...szczeniaczki już w domach? nie wiem czy mogę sciągać ogłoszenia? Quote
polciuaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Staś już w domku,Nel jeszcze niestety nie.:roll:No i jeszcze Fizia.:roll: Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Matko, te zdjecia są boskie! A Fizia ma kolorki cudne!! Quote
fizia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja tez jestem zachwycona zdjeciami!! Oczywiście modelki i modele tez cudni, ale te kolory, światło - super! Quote
malawaszka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Fiziunia i Nel nadal czekają na domki, miałam o Nel pytania z allegro, ale tylko pytają a nikt nie dzwoni do missieek :shake: Quote
Recommended Posts