Jasza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zrobiłam im Alegratkę i Allegro, ale nie wyróżnione. Tyle na razie. Quote
Jasza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dostałam dzisiaj e-maila od Pana zainteresowanego rodzinką. Bez szczegółów jednak. Dodał swój komentarz do mojego ogłoszenia na Allegro. Odpiszę mu i podam raz jeszcze numer telefonu i e-mail pod którym dowie się czegoś więcej. No i on będzie mógł być sprawdzony przede wszystkim. Malawaszko, czy suczka ma jakieś imię, czy je przeoczyłam? U kogo przebywają pieski, w hoteliku, czy u Ciebie? Quote
Jasza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dzięki. Namiary podane na pierwszej stronie są też na misieek czy na Malawaszkę? I czy suczka ma jakieś imię? Quote
malawaszka Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jasza napisał(a):Dostałam dzisiaj e-maila od Pana zainteresowanego rodzinką. Bez szczegółów jednak. Dodał swój komentarz do mojego ogłoszenia na Allegro. Odpiszę mu i podam raz jeszcze numer telefonu i e-mail pod którym dowie się czegoś więcej. No i on będzie mógł być sprawdzony przede wszystkim. Malawaszko, czy suczka ma jakieś imię, czy je przeoczyłam? U kogo przebywają pieski, w hoteliku, czy u Ciebie? wielkie dzięki za pomoc :multi::loveu: psiaki są u missieek w Bukownie, no właśnie ona chyba jako jedyna nie ma imienia jeszcze, chyba, że już ma a ja o tym nie wiem Quote
Jasza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 To czekamy na propozycje! Ja dzisiaj jestem na Dogo przez chwilkę, ale jutro w pracy porobię więcej ogłoszeń. Mam jeszcze pytanie ( przepraszam za moją ignorancję geograficzną) czy Olkusz i Bukowna to województwo małopolskie? Quote
masienka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 cala rodzinka do zakochania po prostu :loveu: Quote
masienka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 moze i urosly ale ciagle jeszcze sa mini-mini :loveu: Quote
Jasza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cudne wszystkie, a ich mama najcudniejsza!:loveu: Quote
Jasza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jeszcze podniesiemy! Dzisiaj robiłam ogłoszenia Fafiemu, przepraszam, jutro zrobię duuużo ogłoszeń rodzince. Maluchy pewnie szybko znajdą domki, ale zależy mi żeby ich cudna mama ( ciągle bez imienia??) znalazła najlepszy domek na świecie. Jest piękna! Quote
Jasza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 kolejne ogloszenia: gumtree.katowice szerlok.katowice nasipupile ojej.pl e-zwierzak hiperogłoszenia Quote
Jasza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 i jeszcze: olx.pl pineska.pl neeon.pl petsy.pl Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kolejny e-mail. Witam serdecznie, na www.nasipupile znalazlam ogloszenie o pieskach szukających nowego domu i bylabym zaintersowana przygarnięciem jednego szczeniaczka.Pare dni temu straciliśmy swojego ulubieńca, a piesek z pańskiego ogloszenia jest bardzo do niego podobny.Chcialabym wiedzieć czy jest możliwość wzięcia jednego ze szczeniaczków,a jeśli tak to czy są to suczki czy pieski i czy byla by możliwość dowiezienia pieska do Oświęcimia bo ja jestem z Porąbki kolo Kęt i nie bardzo wiem gdzie Bukowno sie znajduje.Koszt transportu jaki pan/i poniesie moge pokryć,prosze tylko podać ile on wyniesie.I ostatnie pytanie-czy piesek jest za darmo,a jeśli nie to ile by kosztowal? Odpisałam, żeby kontaktowała się z hotelikiem i podałam raz jeszcze namiary na niego. Quote
xmartix Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 zapomniałam gdzie są pieski... koło Katowic? bo mam Panią z Oławy zainteresowaną szczeniaczkiem, podrzucę jej też te Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pieski są w hoteliku w Bukownie koło Olkusza! Quote
diana79 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 psiaki sa przekochane :loveu: chciałabym przeleć dla psiaków pieniążki które zostały z wątku Suzi jest tego niewiele ale na pewno się przydadzą 27,45zł prosze o podanie nr konta :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/przepiekna-mloda-suzi-oddana-do-schronu-cierpi-z-rozpaczy-szuka-dt-prosi-o-nowy-dom-142569/index17.html#post12766021 Quote
malawaszka Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Jasza']Pieski są w hoteliku w Bukownie koło Olkusza! to nie hotelik, a dom tymczasowy :razz: [quote name='diana79']psiaki sa przekochane :loveu: chciałabym przeleć dla psiaków pieniążki które zostały z wątku Suzi jest tego niewiele ale na pewno się przydadzą 27,45zł prosze o podanie nr konta :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/przepiekna-mloda-suzi-oddana-do-schronu-cierpi-z-rozpaczy-szuka-dt-prosi-o-nowy-dom-142569/index17.html#post12766021 diana79 wielkie dzięki! już Ci podaję na pw Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 malawaszka napisał(a):to nie hotelik, a dom tymczasowy :razz: diana79 wielkie dzięki! już Ci podaję na pw Pomyliło mi się! Przepraszam! Quote
malawaszka Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Jasza napisał(a):Pomyliło mi się! Przepraszam! oj to drobiazg, ale musiałam naprowstować, żeby ktoś zaraz nie wymyślił jakiejś bajki jak to na dogo bywa :lol: Quote
Jasza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No właśnie. A są w ogóle telefony w sprawie Mamusi szczeniaków? One są u Ciebie Malawaszko? Ma ona jakieś imię?( wiem, że się tak dopytuję, ale w ogłoszeniach lepiej jak nie będzie taka anonimowa..) Quote
Recommended Posts