Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dzisiaj e-maila od Pana zainteresowanego rodzinką.
Bez szczegółów jednak.
Dodał swój komentarz do mojego ogłoszenia na Allegro.
Odpiszę mu i podam raz jeszcze numer telefonu i e-mail pod którym dowie się czegoś więcej.
No i on będzie mógł być sprawdzony przede wszystkim.
Malawaszko, czy suczka ma jakieś imię, czy je przeoczyłam?
U kogo przebywają pieski, w hoteliku, czy u Ciebie?

Posted

Jasza napisał(a):
Dostałam dzisiaj e-maila od Pana zainteresowanego rodzinką.
Bez szczegółów jednak.
Dodał swój komentarz do mojego ogłoszenia na Allegro.
Odpiszę mu i podam raz jeszcze numer telefonu i e-mail pod którym dowie się czegoś więcej.
No i on będzie mógł być sprawdzony przede wszystkim.
Malawaszko, czy suczka ma jakieś imię, czy je przeoczyłam?
U kogo przebywają pieski, w hoteliku, czy u Ciebie?

wielkie dzięki za pomoc :multi::loveu: psiaki są u missieek w Bukownie, no właśnie ona chyba jako jedyna nie ma imienia jeszcze, chyba, że już ma a ja o tym nie wiem

Posted

To czekamy na propozycje!
Ja dzisiaj jestem na Dogo przez chwilkę, ale jutro w pracy porobię więcej ogłoszeń.
Mam jeszcze pytanie ( przepraszam za moją ignorancję geograficzną) czy Olkusz i Bukowna to województwo małopolskie?

Posted

Jeszcze podniesiemy!
Dzisiaj robiłam ogłoszenia Fafiemu, przepraszam, jutro zrobię duuużo ogłoszeń rodzince.
Maluchy pewnie szybko znajdą domki, ale zależy mi żeby ich cudna mama ( ciągle bez imienia??) znalazła najlepszy domek na świecie.
Jest piękna!

Posted

Kolejny e-mail.

Witam serdecznie, na www.nasipupile znalazlam ogloszenie o pieskach szukających nowego domu i bylabym zaintersowana przygarnięciem jednego szczeniaczka.Pare dni temu straciliśmy swojego ulubieńca, a piesek z pańskiego ogloszenia jest bardzo do niego podobny.Chcialabym wiedzieć czy jest możliwość wzięcia jednego ze szczeniaczków,a jeśli tak to czy są to suczki czy pieski i czy byla by możliwość dowiezienia pieska do Oświęcimia bo ja jestem z Porąbki kolo Kęt i nie bardzo wiem gdzie Bukowno sie znajduje.Koszt transportu jaki pan/i poniesie moge pokryć,prosze tylko podać ile on wyniesie.I ostatnie pytanie-czy piesek jest za darmo,a jeśli nie to ile by kosztowal?

Odpisałam, żeby kontaktowała się z hotelikiem i podałam raz jeszcze namiary na niego.

Posted

[quote name='Jasza']Pieski są w hoteliku w Bukownie koło Olkusza!

to nie hotelik, a dom tymczasowy :razz:

[quote name='diana79']psiaki sa przekochane :loveu:
chciałabym przeleć dla psiaków pieniążki które zostały z wątku Suzi jest tego niewiele ale na pewno się przydadzą 27,45zł prosze o podanie nr konta :lol:

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/przepiekna-mloda-suzi-oddana-do-schronu-cierpi-z-rozpaczy-szuka-dt-prosi-o-nowy-dom-142569/index17.html#post12766021

diana79 wielkie dzięki! już Ci podaję na pw

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie hotelik, a dom tymczasowy :razz:

diana79 wielkie dzięki! już Ci podaję na pw

Pomyliło mi się!
Przepraszam!

Posted

No właśnie.

A są w ogóle telefony w sprawie Mamusi szczeniaków?
One są u Ciebie Malawaszko?
Ma ona jakieś imię?( wiem, że się tak dopytuję, ale w ogłoszeniach lepiej jak nie będzie taka anonimowa..)