Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 czy ktoś się odzywał do Angeli?? Dzwoniła do mnie jakaś osoba że szuka małych piesków... więc przekierywowałam do niej :) Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/rajstopy-ksiazka-film-bransoletka-wisior-na-sterylke-google-page-rankingeguski-do-07-08-a-143203/#post12715757 Quote
fizia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Niesamowite jest to zdjęcie!:loveu: Trzymam kciuki za ślicznoty! Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zapraszam na bazarki na sterylizacje psów z Olkusza u missieek UBRANIA - spodnie, spódnice, sweterek z angory, kubki na kastrację terierka d0 07.08 Rajstopy, książka, film, bransoletka i wisior na sterylkę pręguski do 07.08 Quote
Ania&Kasia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cześć. pomagamy wyprowadzać psy z domu zastępczym w Bukownie. Dziś byłyśmy odwiedzić maluchy ;) mają sie bardzo dobrze, a mamusia świetnie sprawdza się w swojej roli ;P maluchy sa bardzo ciekawskie, a mamusia przekochana. bardzo lgnie do ludzii lubi pieszczoty. już zazdrościmy przyszłym właścicielom i mamy nadzieje ze cała trójka znajdzie jak naszybciej wspaniałe domki. -------------------------- P.S. jesli ktoś chce coś wiedzieć o zachowaniu jakichkolwiek psów prosze pisać. Chetnie podzielimy sie informacjami i własnymi doświadczeniami a takze tym jak pieski sprawuja sie na spacerkach;D POZDRAWIAMY ;) Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 nooo dziewczyny wreszcie tu dotarłyście!!! mam nadzieję, że będziecie teraz aktywnie opisywać spacerki i psiaki :cool3: Quote
Ania&Kasia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No postaramy się opisywać pieski i wszystko co wiemy na ich temat ;D teraz Ania jedzie na wakacje na 10 dni. A potem postaramy sie juz jak najwiecej przebywać z psami i wpadac na forum jak najczęściej ;D Aco do imion jesli chcesz jakies informacje lub cos odnosnie zachowania to pytaj jeśli beziemy wiedziały to z chęcią odpowiemy ;) Quote
danka1234 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 czy sunia i maluchy ,maja jeszcze jakies ogłoszenia prócz allegra? czy ich potrzebują?i w jakim czasie sunia bedzie gotowa do adopcji? Quote
malawaszka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 nie mają ogłoszen - bardzo potrzebują, mamusia będzie do adopcji po sterylce - dowiem się na kiedy planowana, póki co nie ma na nią pieniędzy :placz: bo do sterylizowania jeszcze 4 inne suki i to 3 duże - dla jednej na sterylkę wpłaciła haliza Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 pisaliscie do TOZ-u???? Miałam obiecane od P. prezes Krzyzanowskiej,że wam da zgodę na sterylki... Quote
bahlsa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jeżeli mogę, to zrobię im komplet ogłoszeń. Poproszę tylko ich imiona i kilka słów o każdym osobno i zaraz zaczynam ogłaszać. Quote
missieek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Asior napisał(a):pisaliscie do TOZ-u???? Miałam obiecane od P. prezes Krzyzanowskiej,że wam da zgodę na sterylki... podeslesz mi jakis wzor podania? kiedys obiecalas :cool3: Quote
fizia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A może tu by spróbować http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malego-szczeniaka-143363/ Witam Moja córka chce przygarnąć szczeniaka do 8 m-cy.Płeć obojętna.Jedyny warunek to taki,żeby piesio " wyrósł " na wielkość......kota,ponieważ mieszkanie jest małe,w bloku.Od pażdziernika maluch byłby sam w domu 8-9 godzin. Quote
fizia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dodałam też tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f97/szczeniak-docelowo-maly-sredni-143389/#post12730186 Quote
Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 missieek napisał(a):podeslesz mi jakis wzor podania? kiedys obiecalas :cool3: napisałam malawaszce dwa dni temu jak ma to wyglądać :) Quote
xmartix Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zgłosił się ktoś? bo pieski mają 2 osoby na allegro które obserwują Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 mamusia i dzieciaczki czekają, nie chce ich nikt... tylko jakiś Pan był chętny, ale na kastracje nie bardzo.... Quote
fizia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dodałam rodzinkę tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwany-piesek-143631/#post12748671 Quote
bahlsa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A ja zrobiłam maluszkom ogłoszenia. Jedno wspólne dla całej rodzinki. Mają wszystkie portale oprócz allegro.pl (tego jeszcze nie umiem robić), m.in, gumtree, bono, eoferty, kokosy, szerlok itd. Żeby domek przyniosły... Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 bahlsa napisał(a):A ja zrobiłam maluszkom ogłoszenia. Jedno wspólne dla całej rodzinki. Mają wszystkie portale oprócz allegro.pl (tego jeszcze nie umiem robić), m.in, gumtree, bono, eoferty, kokosy, szerlok itd. Żeby domek przyniosły... trzymam :kciuki: :loveu::multi: Quote
leni356 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja dodałam też słodziaczki na Psydoadopcji.pl Oby się szybko domki znalazły - takie śliczne wszystkie Quote
Jasza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zawitałam na ten wątek przypadkiem, ale juz chyba zostanę. Jeżeli przyda się pomoc w ogłoszeniach to od poniedziałku startuję... Malawaszko, zdjęcia Twoje to sam miód, Mamusia przeurocza a dzieciątka słodkie, jak to takie małe kluski.:evil_lol: Mam nadzieję, że szybko znajdą dobre domy. Quote
Recommended Posts