Asia & Ginger Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 rose napisał(a):Krystian zobaczył i się śmiał:evil_lol::evil_lol: A miał się obrazić i Cię rzucić. :shake: Znowu off się robi. :evil_lol: Quote
rose Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Asia & Ginger napisał(a):A miał się obrazić i Cię rzucić. :shake: Znowu off się robi. :evil_lol: że co proszę??:mad::evil_lol: no właśnie nie offować mi tu mojego wątku!!:eviltong: Quote
Estera Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przecież ten wątek miał był do omawiania ważnych spraw, do pitolenia jest ten drugi!!!! :evil: Quote
Tepes Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Acctiually+osoba+pies domek ze Sweetaśną:D Quote
Rahl Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przy domku nr 4 są dwa warianty, my z Pusiakową zdecydowałyśmy, że wolimy wariant 4os. ;-) Może to teraz nie ma większego znaczenia, ale tak na wszelki wypadek piszę :cool3: ;). Quote
Lorien:) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Karilka napisał(a):A może ja mogę się zgłosić?:loveu::cool3: Tak czy inaczej: Karilka + Dolaro - domek Jeśli Dolar nie pozazera nam psiakow to oczywiscie jak najbardziej;):multi: Moj fiflak jest na ogol dosc specyficzny w relacjach z psami a Logan moze rzucac sie przy miskach:evil_lol: nie chcialabym zeby Filip skonczyl jak Brutus:eviltong:? Quote
olekg89 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dolaro raczej małych psów nie zżera ,tak jak Czarek zreszta:diabloti:A brutus miał tylko akupunkturę :evil_lol: Quote
Karilka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Olek już wszystko wyjaśnił:evil_lol::loveu:. Ja tylko potwierdzam: Dolar na pewno nie zrobi krzywdy małemu psu! Ogólnie odkąd Czorny jest u mnie, to Brutus był pierwszym i mam nadzieje - ostatnim psem, któremu cokolwiek sie stało przez niego... ...Adrenalina, tłum psów... no i sie nawinął taki klusior:diabloti: Z reszta.... To mój pies jest ofiarą..:cool1: Ostatnio jakiś haszczak mu w parku ucho ściachał. Prawie sie wykrwawił przez to głupie ucho.:roll: Hektolitry krwi, szycie, cuda niewidy. Dopiero teraz sie zagoiło... po prawie 3 miesiącach babrania.:shake: Lorien super, że nie masz nic przeciwko. Czekamy na zgodę pozostałych domkowiczek:loveu: Quote
IzabelaB Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 zapisujemy się =)) maksowa17 + Maks - domek ;):evil_lol: Quote
& Gloria & Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Karilka napisał(a):Olek już wszystko wyjaśnił:evil_lol::loveu:. Ja tylko potwierdzam: Dolar na pewno nie zrobi krzywdy małemu psu! Ogólnie odkąd Czorny jest u mnie, to Brutus był pierwszym i mam nadzieje - ostatnim psem, któremu cokolwiek sie stało przez niego... ...Adrenalina, tłum psów... no i sie nawinął taki klusior:diabloti: Jeśli tak jest... to... jak njabardziej :p Jest już komplet :multi: Quote
IzabelaB Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 miejsce zlotu trafione w dziesiatke, kilka lat temu bylismy z Maksem tam na wakacje - zlot garbusow =)) piekne miejsce !;):loveu: Quote
Karilka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Super.:multi: Bardzo sie cieszymy:loveu: PS: Może być i 5 tematów:diabloti: Quote
MateuszNesterok Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 OK. Wpiszcie mnie z jednym psem oraz Coobę (użytkownik z nickiem b_b_b) z rodzinką i dwoma psami. Krótko mówiąc: jeden domek, trzy osoby + dziecko, trzy hasiory :cool1: Thanks. P.S. Może jeszcze ze dwa tematy o tym samym ????? Quote
Estera Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 MateuszNesterok napisał(a): P.S. Może jeszcze ze dwa tematy o tym samym ?????jeszcze 20 specjalnie dla Ciebie :angryy: Czy to taki problem było się wpisać skoro chce się jechać? Karilka napisał(a): PS: Może być i 5 tematów:diabloti:a 20? :diabloti: :loveu: Quote
Estera Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 MateuszNesterok napisał(a):Do moderatorów: kto mi podpis usunął ????? :-( Dokładne wyjaśnienia i protokół proszę :p :razz:ja. MateuszNesterok napisał(a):Estera, a jak tam w końcu z tym Wi-Fi w ośrodku ????? :eviltong:nie wiem nie pytałam :shake: Quote
MateuszNesterok Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Do moderatorów: kto mi podpis usunął ????? :-( Dokładne wyjaśnienia i protokół proszę :p :razz: Quote
MateuszNesterok Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Estera, a jak tam w końcu z tym Wi-Fi w ośrodku ????? :eviltong: Quote
rose Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 MateuszNesterok napisał(a):OK. Wpiszcie mnie z jednym psem oraz Coobę (użytkownik z nickiem b_b_b) z rodzinką i dwoma psami. Krótko mówiąc: jeden domek, trzy osoby + dziecko, trzy hasiory :cool1: Thanks. P.S. Może jeszcze ze dwa tematy o tym samym ????? następnym razem proszę wpisać nick-domek-pies żebym mogła tylko skopiować.. Quote
MateuszNesterok Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 OK :eviltong: Sorry. P.S. Cooba też z Bydgoszczy ;) Quote
Avaloth Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a i ja do domku z Sweetaśną i Anulą ;) a jakby się jednak udało psa to mogę potem napisać ? tam jeszcze Martusia będzie z nami.. Quote
rose Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Isia & Chester']a i ja do domku z Sweetaśną i Anulą ;) a jakby się jednak udało psa to mogę potem napisać ? tam jeszcze Martusia będzie z nami.. Taaak. ;);) Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Isia & Chester']a i ja do domku z Sweetaśną i Anulą ;) tam jeszcze Martusia będzie z nami.. To o mnie chodzi. :D Martunia-domek-bez psa. Quote
Ana_Zbyska Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ana_Zbyśka też dołącza + 2 psy + domek Tym samym poszukuję osoby ze śląska, która jedzie bez psa i weźmie jednego z moich psów, pod swe skrzydła w cugu;) Musi być to osoba o stalowych nerwach:evil_lol: Quote
Macho Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No to Macho gorsza nie będzie :D Macho + pies + domek :) Ja i Ana_Zbyśka chętnie zamieszkamy u Patikujka :D Quote
Recommended Posts