rose Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 VII OGÓLNOPOLSKI ZLOT DOGOMANIAKÓW!!! ZAPRASZAMY!!! W tym roku mamy zamiar spotkać się w Sulistrowicach pomiędzy Masywem Ślęży a Wzgórzami Oleszewskim, ok. 40 km od Wrocławia. Lasy, pola, jeziorko, wszystko co potrzebne do wypoczynku z czworonogiem ;) Ośrodek można obejrzeć na stronie: OWŚ Sulistrowice - www.sulistrowice.eu Domki wyposażone w: - stół kuchenny :evil_lol: - łóżka - grzejniki - szafki kuchenne - jedna duża szafa na dole - czajnik - lodówkę - kuchenkę elektryczną - przepływowy ogrzewacz wody - kilka talerzy, kubków, sztućców - szczotkę do wc :diabloti: - niecały kilogram soli kuchennej:evil_lol: - trutka na szczury:evil_lol: - kibel - kabina prysznicowa - umywalka Jeśli chcecie coś gotować to należy zabrać garnek ze sobą, sztućce też polecam zabrać chyba, że chcecie się dzielić jedną łyżeczką czy widelcem:evil_lol: kubki, talerze itp. także zabierzcie;) Termin zloty: 20-26 lipca Cena 25zł od osoby za dobę. Za cały pobyt wyjdzie tylko 150zł!! + 12 zł klimatycznego (będę zbierać pierwszego dnia zlotu;)) Psy gratis!! - ale mogą jechać tyko psy nad, którymi właściciel panuje i nie są agresywne do ludzi i innych czworonogów! Wstępnie mamy 30-40 miejsc. Do dyspozycji jest jeszcze 1 domek 8 os, domki 4os, oraz pokoje 2 os.;) Zapraszam do zapisów!! Lista zlotowiczów: 1. rose-domek-bez psa (Poznań) 2. Estera-domek-2 psy (Bydgoszcz) 3. Mysia_-domek-pies?? (Zabrze) 5. Oleczek-domek-2psy(Gliwice) 6. basia_bonnie-domek-pies (Bielsko-Biała) 7. Asia + pies + domek (Rawicz) 8. Kasia&Rika+osoba-domek-2psy(Ostrów Wlkp.) 9. gordonowa-domek-bez psa (Bielany Wrocławskie) 10. & Gloria &-domek-pies (Bydgoszcz) 11. baffi2-osoba-domek-2psy (Warszawa) 12. dogg -domek-pies (Radom) 13. Sweetaśna-domek(Swarzędz) 14. Acctiually+osoba-domek-pies(Ruda Śląska) 15. Patikujek-domek-pies(Zabrze) 16. Lorien-domek-Sebastianek:eviltong: (Bydgoszcz) 17. maksowa17-domek-pies (Rybnik) 18. Isia & Chester-domek-bez psa (Kraków) 19. Martunia-domek-bez psa (Wrocław) 20. San_Jagodowa-domek-2 psy 21. Macho-domek-pies 22. Karilka 23. Manixsa-domek-pies?? (Zabrze) 24. Tinka-domek-pies (Łomża) 25. basiapron 26. gops+osoba-domek-2psy 27. rodzice gops-pokój 28. globalnydog193 29. cybianka 30. Atkaaaa 31. dogomanka_ 32. Marta_Ares+os 33. ulvhedinn Skład domków: 1. Domek-VIP:evil_lol:-8-osobowy 1. rose 2. Estera 3. Mysia 4. Oleczek 5. basia_bonnie 6. Asia 7. Tinka 8. dog 2. Domek 4-osobowy 1. & Gloria & 2. Lorien 3. Patikujek 4. Manixsa 5. Karilka 3. Domek 4-osobowy 1. gordonowa 2/3. baffi2+osoba 4.globalnydog193 4. Domek 4-osobowy 1. San_Jagodowa 2. Macho 3. cybianka 4. Atkaaa 5. Domek 4-osobowy 1/2. Kasia&Rika+osoba 3/4. gops+osoba 6. Domek 4-osobowy 1. Sweetaśna 2/3. Acctiually+osoba 4. Isia & Chester 5. Martunia 7. Domek 4-osobowy 1. ulvhedinn 2. maksowa17 3. basiapron 4. dogomanka_ POKOJE: 1. rodzice gops 2. rodzice Atki 3. Marta_Ares+os ************************************************** LEGENDA:evil_lol: różowy - zaliczka zapłacona czerwony - zapłacona całość Już można wpłacać zaliczkę w wysokości 100zł (bądź całość 150zł) na konto : (do końca marca!) ZALICZKI NIE ZWRACAMY!!! 92 1140 2004 0000 3302 4807 0628 Anna Prokop ul. Batorowska21 60-185 Poznań Tytułem-ZALICZKA NA ZLOT-nick osoby FILMIKI Z POPRZEDNIEGO ZLOTU YouTube - zlot dgm 2008 skrot YouTube - zapowiedz dogo Quote
Estera Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Estera - domek - 2 psy :cool3: I chcę być pierwsza a liście! Chociaż raz gdzieś pierwsza ;( Quote
rose Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Estera napisał(a):Estera - domek - 2 psy :cool3: I chcę być pierwsza a liście! Chociaż raz gdzieś pierwsza ;( będziesz 2 i sie ciesz:eviltong: Quote
Estera Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 rose napisał(a):będziesz 2 i sie ciesz:eviltong:cieszkam się :multi: Quote
Kasia&Rika Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kasia&Rika , domek, pies. I jeżeli możemy to chcemy jakiś fajny domek z Dogg ;-) jest nas trójka więc jeszcze ktoś może dołączyć ;-) Quote
Mysia_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Aniu, może już będziesz pisała w pierwszym poście składy domków? :razz: Quote
komar Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No to jak się już zapisujecie:P pod potężnym znakiem zapytania ?????Komar - gitara - może pies - domek/auto/ławka/trawka/schody/snopki z sienkiem:evil_lol:????? (może o drazu pisz kto z jakiego miasta??):P co by ludzie się zorganizowali z transportem jakoś;) ) Quote
Estera Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 komar napisał(a):No to jak się już zapisujecie:P pod potężnym znakiem zapytania ?????Komar - gitara - może pies - domek/auto/ławka/trawka/schody/snopki z sienkiem:evil_lol:?????pod domkiem bo tam dużo miejsca było :evil_lol: Ale Olek i tak Ci nie pozwoli :eviltong: Jeśli ktoś będzie chętny na namiot i nie da się przekonać na domek/pokój, to proszę się zapisywać. Nie rozmawiałam z Panią, ale jak będzie więcej chętnych to mogę zadzwonić i się dowiedzieć ;) Quote
M&T Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 M&T+domek+pies :) i prawdopodobnie będę miała jeszcze Os. tow., ale to nie jest pewne ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A dlaczemu mnie nie ma jeszcze na liście? :-o :mad: Asia + pies + domek vip :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 czy będzie jakas reklama zlotu? :cool3: Kto ostatnio załatwił ten baner na górze forum? ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mysia_ napisał(a):czy będzie jakas reklama zlotu? :cool3: Kto ostatnio załatwił ten baner na górze forum? ;) Ja pisałam do adminów w sprawie banerka, ale zanim się pokazał minęły chyba 2 miesiące. :roll: Quote
komar Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja tam moge zrobić jakieś arcydzieło filmowe:D ale to w przerwie międzysesyjnej;) Quote
Eli_01 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jeszcze ja, jeszcze mnie VIPy dopiszcie :loveu: Eliza-domek- bez psów, bo Estera sobie dopisała :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dzięki za uprzedzenie mnie o założeniu nowego tematu i w ogóle :razz: Ja i 150psów do domku, na moje łóżeczko. Quote
rose Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 KaRa_ napisał(a):Dzięki za uprzedzenie mnie o założeniu nowego tematu i w ogóle :razz: Ja i 150psów do domku, na moje łóżeczko. Aha Kara jak bierzesz tyle psów to pamiętaj, żeby nie były agresywne do ludzi i innych czworonogów! Quote
Recommended Posts