rose Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 KaRa_ napisał(a):mam dysortografie, a na siostry komputerze nie mam podkreślania błędów;) Przepraszam za off , jutro założę stosowny temat o psie, który potrzebuje wizyty u weterynarza bo jednak zima jej nie służy. ależ nic nie szkodzi.. życzymy miłej nocy i niech Ci się przez noc ładnie wszystko w główce ułoży, żeby jutrzejszy wątek był tak wiesz mądrze napisany:p Quote
Macho Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 KaRa_ napisał(a):mam dysortografie, a na siostry komputerze nie mam podkreślania błędów;) Przepraszam za off , jutro założę stosowny temat o psie, który potrzebuje wizyty u weterynarza bo jednak zima jej nie służy. To ja poproszę o link do wątku :D chętnie popodziwiam ;) Quote
basia bonnie Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No Kara? gdzie ten wątek? :lol::lol::lol: Wracając do wątku zlotu.. to kto w tamtym roku nam zamawiał koszulki? :cool3: może warto by w tym roku znow zamówić? :loveu:;) Quote
rose Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 basia bonnie napisał(a): Wracając do wątku zlotu.. to kto w tamtym roku nam zamawiał koszulki? :cool3: może warto by w tym roku znow zamówić? :loveu:;) o dobry pomysł, może bym się też skusiła:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 basia bonnie napisał(a):Wracając do wątku zlotu.. to kto w tamtym roku nam zamawiał koszulki? :cool3: może warto by w tym roku znow zamówić? :loveu:;) Ja! :multi: :grins: Quote
rose Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ja! :multi: :grins: o nie.. to oznacza, że połowa siana pójdzie do Asi portfela a druga do Komara za odbiór koszulek:eviltong: Quote
basia bonnie Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ja! :multi: :grins: Asiu uśmiechamy się ładnie do Ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mysia ,żebyś miała na co rzygać? :diabloti: To ja się chyba też piszę na koszulkę:diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 olekg89 napisał(a):Mysia ,żebyś miała na co rzygać? :diabloti: dokładnie, na coś trzeba :lol: Moich ciuszków mi szkoda :lol: Quote
Macho Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To może i spodnie zlotowe można kupić? Mysi pewnie szkoda swoich żeby niedźwiedź je zjadł... :diabloti: :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Macho napisał(a):To może i spodnie zlotowe można kupić? Mysi pewnie szkoda swoich żeby niedźwiedź je zjadł... :diabloti: :eviltong: Macho Ty to jednak myślisz kobieto :loveu: a tak w ogóle jak wygląda nowy psiak o Ana_Zbyśka? Quote
komar Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 to ja tez na koszulke sie skusze;P A co... jak szalec to szalec:P Quote
Patikujek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Też jestem tego ciekawa?? w końcu mam z nim mieszkać :) Quote
Karilka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To ja też sie skusze na koszulke... ...Jak sekta to sekta...:evil_lol: Ania_Zbyska pochwal się nam:loveu: Quote
rose Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 A ja bym chciała taką specjalną tylko dla mnie POMARAŃCZOWĄ:loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Macho napisał(a):To może i spodnie zlotowe można kupić? Mysi pewnie szkoda swoich żeby niedźwiedź je zjadł... :diabloti: :eviltong: I żeby Mysia sobie nóżek nie pokracowała;) Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 rose napisał(a):A ja bym chciała taką specjalną tylko dla mnie POMARAŃCZOWĄ:loveu: Obawiam się, że nie ma takiego koloru. :eviltong: Do tej pory były tylko czarne, czerwone, niebieskie i białe. No chyba, że ostatnio coś się zmieniło. ;) Quote
Ana_Zbyska Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Karilka napisał(a): ...Jak sekta to sekta...:evil_lol: Ania_Zbyska pochwal się nam:loveu: Czyyym?:>:eviltong: Quote
Unbelievable Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Obawiam się, że nie ma takiego koloru. :eviltong: Do tej pory były tylko czarne, czerwone, niebieskie i białe. No chyba, że ostatnio coś się zmieniło. ;) no nie mówcie, że nie ma różowego :placz::evil_lol: Quote
Karilka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ana_Zbyska nie gadaj tyle tylko wrzucaj foty:evil_lol: Quote
rose Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Obawiam się, że nie ma takiego koloru. :eviltong: Do tej pory były tylko czarne, czerwone, niebieskie i białe. No chyba, że ostatnio coś się zmieniło. ;) buu:-( to ja będę pewnie chciała czerwoną:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 basia bonnie napisał(a):Asiu uśmiechamy się ładnie do Ciebie:loveu::loveu::loveu: Basia czyżbyś chciała koszulkę? :cool3: Na razie na koszulki chętni są: Rose M&T Mysia_ Olekg89 Komar Karilka Estera Ja jeszcze myślę, bo w sumie mam już 3. :evil_lol: Quote
Recommended Posts