Mysia_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Atkaaaa napisał(a):nie mogę Was na nk znaleźć!:-( a ja już Ciebie znalazłam i Cymbałkę :diabloti::loveu: też :cool3: jak ktoś by szukał to Gosia Witkowska - Zabrze oczywiście :lol: Quote
& Gloria & Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :placz::placz::placz: Nie ma mnie na wspólnym zdjęciu...lipaaa:eviltong: Quote
dog193 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 O przepraszam, ósemka tez na paru ogniskach i spacerach była :eviltong: Z tym 'czesc' to tak jak pisze Basia... :roll: Quote
cymbianka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ja wolę nie widzieć swoich zdjęć:placz: a Babcia Asia faktycznie ma zmarszczkę na zmarszczce:cool3: Quote
Estera Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 http://i651.photobucket.com/albums/uu236/Atkaaaa/DSC_1665.jpg normalnie jak nie Asia :shock: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Estera napisał(a):Dla chcącego nic trudnego :) tak masz rację. Organizatorem sama się kochanie nazwałaś :) po pierwsze to nie jestem Twoim kochaniem, po drugie tak owszem moze i się nazwałam organizatorem, ale moim obowiązkiem było tylko zbieranie kasy.. Quote
cymbianka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 basia bonnie napisał(a):Kocham Was dziołchy moje :loveu::loveu::loveu: z wzajemnością:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 cymbianka napisał(a):ja za rok wezmę swoją mame:evil_lol: zawsze o tym marzyłam:cool3: no przecież wiadomo, że jadę córciu :eviltong::loveu: Quote
cymbianka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mysia_ napisał(a):no przecież wiadomo, że jadę córciu :eviltong::loveu: :multi::multi: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 hehe :lol: czemu ja na większości fotek jem? :evil_lol: hmmm... no to może coś Wam też z mojego aparaciku wrzucę, ale ostrzegam jakość masakryczna, bo lepsza karta mi padła i musiałam robić w najmniejszej rozdzielczości, zeby w ogole mi się coś zmieściło... no i fotki niestety od połowy zlotu, bo te wczesniejsze przepadły :placz: no to idę zgrać na tinypic ;) Quote
Atkaaaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Estera napisał(a): Nie będzie rodziców, chyba, że tak mili i sympatyczni jak rodzice Atki . Nie wiesz co mówisz kobieto:evil_lol: Nie będzie! Przynajmniej moich:huh: Quote
IzabelaB Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 idę spać, zmęczona jestem :lol: jutro postaram się wkleić kilka zdjęć, mam nadzieję, że mi się uda, znając mój komputer pewnie będę miała ochotę wywalić go przez okno :diabloti: dobranoc wszystkim !:loveu: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 http://i31.tinypic.com/11t91ee.jpg obcy atakują:evil_lol::evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ała, mój ryj :shake: a jednak opcja 'odśwież' na najwyższych obrotach :lol: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 anka&autystyk napisał(a):ała, mój ryj :shake: a mi już za nim tęskno :eviltong::loveu::loveu::loveu: ale naszczęście już w czwartek go zobaczę :evil_lol::multi: Quote
Kasia&Rika Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 To jeszcze ja uzupełnię ... Moja sucz jest przykładem psa nienormalnego, który kocha wszystko i wszystkich a jednocześnie potrafi wystraszyć się przelatującej reklamówki:diabloti: Np. była sytuacja, że Dolar na nią mocno szczęknął to zapiszczała w niebogłosy, a następnego dnia już do niego podchodziła. Jak Dolar był 'w budzie' i zaczął szczekać na Bono to wszystkie nasze psy domkowe ruszyły go bronić, masochiści:evil_lol: A Shagy serio non stop warczał i prowokował broniąć ''swoich'' suk z domku, więc Bono miał prawo w końcu się wkurzyć. Wy byście się nie wkurzyli jakby ktoś ciągle was prowokował?:diabloti: Ja tam nie pamiętam udziału Riki w tym zajściu, ona zawsze szczeka jak coś się dzieje, sama nie wiedząć koło bronić:cool3: taki to już typ. Prędzej Misia tam się rzucała, broniąć Shagiego - brata, z którym znają się od urodzenia .... Zresztą i tak największym zagrożeniem dla Riki była Kraksa, która przyprawiała ją o zawał serca na swoim super pojeździe:evil_lol: Mi tam też się podobało i jak pisała Gops.... rozmawialiśmy z kim się dało i chodziliśmy na spacery w miarę możliwości Misi. Nie chcieliśmy aby spacer czy ognisko było dla niej karą, tak jak samotne zostawianie w domku, które było przecież zupełnie obcym miejscem. To pies po przejściach, który musi się wszystkiego nauczyć. Ale stopniowo, nie na siłę. Zajęło jej tydzień by się do mnie 100% przekonała, a przecież byłam z nią non stop. Dopiero dzisiaj rano 'zasłużyłam' na porannego całusa:evil_lol::evil_lol: Quote
Lorien:) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ulvhedinn napisał(a):Wszystkich przejechanych, okradzionych, ew. pobitych "patysiem" przez Krę przepraszam :oops: Kra na pamiątkę pozostawiła mi trzy piękne siniaczki na kolanie :eviltong: Atkaaaa napisał(a):ej ale Wy tak na początku jesteście straszni... ja też jak przyszłam się przywitać... to mi głupio było, Gram się na nas wydarł a Wy gapiliście się jak na wariatkę:lol: Spoko, na zeszłym zlocie to samo przerabiałam z Lorienglorien. Spojrzenie siedzących w samochodzie Olka i Rose było zajebiście zachęcające do dalszej znajomości:evil_lol::eviltong: gops napisał(a):a jakby juz ktos sie czepial to my nie chodzilismy na wiekszasc spacerow , ale nie dlatego ze kogos nie lubimy czy cos tylko ze wzgledu na mojego psa moja sucz sie bala i nie chcialam jej meczyc tak samo z ogniskiem staralam sie przyjsc codziennie chociaz na godzinke ale dojscie zajmowalo mi 30 min , i i tak w koncu sucz ciagnela mnie spowrotem i nie moglam siedziec dluzej :roll: biorac ja na zlot nie myslalm ze bedzie sie az tak bala ;):lol: Nie zwalaj winy na psa, moj Filip tez sie bal siedziec przy ognisku to po prostu zostawialam go w domku i nie bylo problemu:roll: Sweet napisał(a):No dobrze rozumiem to ,ale nie rozumiem dlaczego potem olek ma pretensje że się odizolowaliśmy od was wszystkich.. Do nas nikt nie przyszedł..:roll: tylko wtedy raz Atka i jej domek nam mówili a tak to nie... wiedziałam, że sweet'asy będą pisać jak to strasznie i źle było na zlocie:roll: Jak się ani zeszły ani ten zlot nie podobał to w następnym sezonie proponuję się wybrać na kolonie!:evil_lol: Estera napisał(a): Zapraszam do Bydgoszczy kochanie :loveu: No Atkaa zapraszamy ale najlepiej bez mamuni :lol:;) Quote
anka&autystyk Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 tak w ogóle to moja rodzina spiskuje przeciwko mnie :P ojciec powiedział, że właściwie w każdej chwili mógłby mi Cosia przywieźć, więc pewnie z łezką w oku wrzucę zdjęcie wielkiego nieobecnego ;] na takim słitaśnym spacerku dziś byłyśmy że oh i ah. na szczęście dalej robi na mnie wrażenie :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Polubiła Cię w końcu ? Magia :eviltong: Tak podsumowując Rikę to był najbardziej agresywny pies zlotu, może z wyjątkiem Piksel :evil_lol::evil_lol:. Mam nawet zdjęcia jak szczerzy kły i odgryza mi palec :diabloti:. A wcześniej mnie smakowała :evil_lol: Lorien kto napisał że było źle albo strasznie? Pokaż mi bo ja nie widzę. Mi się tam podobało, i z tego co się orientuję Adzie też, z małymi wyjątkami. Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Iś & Chester napisał(a):Polubiła Cię w końcu ? Magia :eviltong: Tak podsumowując Rikę to był najbardziej agresywny pies zlotu, może z wyjątkiem Piksel :evil_lol::evil_lol:. Mam nawet zdjęcia jak szczerzy kły i odgryza mi palec :diabloti:. A wcześniej mnie smakowała :evil_lol: przecież mówiłam że Piksel była najstrasznijsza:) Quote
Kasia&Rika Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Estera napisał(a):rozumiem- pies Gops się bał, ale dlaczego zaraz caly domek w tył zwrot i uciekamy? odpowiem za siebie. mi nie wolno za daleko chodzić. miałam robiony przeszczep z nogi jakieś trzy lata temu, który powoduje, że choćby najmniejszy wysiłek sprawia mi ból, pisałam kiedyś o tym w galerii Riki. Dlatego moje spacery są powolne, krótkodystansowe i z częstymi przystankami. Chodziłam tak daleko jak mogłam. Co do ognisk. Podobna sytuacja, której nie chce tłumaczyć już na forum, ale również związana z chorobą. Chodzi o dym. Lepiej robić coś w miarę możliwości, niż wcale. Przynajmniej tak uważam. Quote
Recommended Posts