Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

dogomanka_ napisał(a):

On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol:

to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atkaaaa napisał(a):
moja gówniara:loveu::loveu::loveu:

nie wiem skąd, ale napis nie mieścił mi się w kadrze :mad:

A za chwilkę słitaśne foteczki Cympałki tylko je obrócę:diabloti:

Esterka :D Ja mam genialny pomysł:loveu::loveu: ale o tym jak już sobie to w mojej główeczce poukładam :lol:
Tak! Tak! Mama Estara!:B-fly:
Dawaj dawaj ten pomysł, pewnie wszyscy są ciekawi :cool3:

Posted

jeden jest taki, że wyciągnę swoich na wystawę w Sopocie i sobie utniesz z nimi bardzo mądrą odpowiedzialną rozmowę, pokazującą jaka to odpowiedzialna jesteś:loveu:

A teraz.... Ania Cymbałka:loveu::loveu:

cdn

Posted

Atkaaaa napisał(a):
jeden jest taki, że wyciągnę swoich na wystawę w Sopocie i sobie utniesz z nimi bardzo mądrą odpowiedzialną rozmowę, pokazującą jaka to odpowiedzialna jesteś :loveu:

cdn

Oh i Ah, zarąbisty pomysł :lol: Jak ja kocham udawać przed czyimiś rodzicami :loveu: :lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Haha zrobiliście napis!:loveu: skąd braliście puszki? bo chyba nie ze wszystkiego ułożyliście:evil_lol: bo część była w jednym koszu,część w kontenerze i jeszcze gdzieś butelki wywalone były:eviltong:

zrobiliśmy tylko z tego co było na tarasie, w śmietnikach nie zamierzaliśmy grzebać:eviltong:

na samej górze jest napis SULI zrobiony z butelek przez to nie widać:eviltong:

Posted

też Cię uwielbiam:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Estera: wiem, że zawsze o tym marzyłaś:loveu:

ostatnio nadużywam tej emotki::loveu:, to wszystko przez Was!:loveu:

Posted

Cymbiankowe buciki :D

Moja nowa mamusia:razz::

niestety tylko 4:shake: ale mam więcej zdjeć Twoich jak jesteś z kimś na zdjęciu, np. z Mysią:lol: ale to później

Posted

Mysia_ napisał(a):
o Wy... jadłyście orzechowe chrupki i się nie podzieliłyście :placz::mad:

:mad::mad::mad::mad::mad:

ale i tak Was kocham :evil_lol::loveu:

my Cie też:loveu::loveu: mamo!:lol:

Posted

rose napisał(a):
to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol:

o mój boże! czemu ja to przegapiłam? :placz::placz::placz: :evil_lol: