rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 dogomanka_ napisał(a): On podobno spadł z ławki na twarz,nie? :cool3: nie widzialam bo akurat poszłam za potrzebą fizjologiczną ,ale słyszałam,że wyglądało to nieziemsko.:evil_lol: to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):moja gówniara:loveu::loveu::loveu: nie wiem skąd, ale napis nie mieścił mi się w kadrze :mad: A za chwilkę słitaśne foteczki Cympałki tylko je obrócę:diabloti: Esterka :D Ja mam genialny pomysł:loveu::loveu: ale o tym jak już sobie to w mojej główeczce poukładam :lol: Tak! Tak! Mama Estara!:B-fly:Dawaj dawaj ten pomysł, pewnie wszyscy są ciekawi :cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jeden jest taki, że wyciągnę swoich na wystawę w Sopocie i sobie utniesz z nimi bardzo mądrą odpowiedzialną rozmowę, pokazującą jaka to odpowiedzialna jesteś:loveu: A teraz.... Ania Cymbałka:loveu::loveu: cdn Quote
cymbianka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lying::lying: zabiję:mad: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):jeden jest taki, że wyciągnę swoich na wystawę w Sopocie i sobie utniesz z nimi bardzo mądrą odpowiedzialną rozmowę, pokazującą jaka to odpowiedzialna jesteś :loveu: cdn Oh i Ah, zarąbisty pomysł :lol: Jak ja kocham udawać przed czyimiś rodzicami :loveu: :lol: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 z Mahonkiem przez samo "h":loveu: "o, o a tu mnie boli!":lol: Don't worry! Be happy!!:diabloti: Zarłok:evil_lol: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 basia bonnie napisał(a): Haha zrobiliście napis!:loveu: skąd braliście puszki? bo chyba nie ze wszystkiego ułożyliście:evil_lol: bo część była w jednym koszu,część w kontenerze i jeszcze gdzieś butelki wywalone były:eviltong: zrobiliśmy tylko z tego co było na tarasie, w śmietnikach nie zamierzaliśmy grzebać:eviltong: na samej górze jest napis SULI zrobiony z butelek przez to nie widać:eviltong: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 :diabloti: Oto co sie działo jak wparowały wtedy vipy:loveu: to jeszcze nie koniec:lol: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ania kroi cebulke, ok to juz koniec:loveu: Więcej nie pokażę bo by mnie naprawdę zabiła:evil_lol: A za chwilkę... Esterka:loveu::loveu: Quote
cymbianka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa Ty wredoto!!!!!!!!!!!!!!nienawidze Cie:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy: nie narysuje pudla!!:diabloti::diabloti: :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 też Cię uwielbiam:loveu::loveu::loveu::diabloti: Estera: wiem, że zawsze o tym marzyłaś:loveu: ostatnio nadużywam tej emotki::loveu:, to wszystko przez Was!:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 o Wy... jadłyście orzechowe chrupki i się nie podzieliłyście :placz::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: ale i tak Was kocham :evil_lol::loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Cymbiankowe buciki :D Moja nowa mamusia:razz:: niestety tylko 4:shake: ale mam więcej zdjeć Twoich jak jesteś z kimś na zdjęciu, np. z Mysią:lol: ale to później Quote
cymbianka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mysia_ napisał(a):o Wy... jadłyście orzechowe chrupki i się nie podzieliłyście :placz::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: ale i tak Was kocham :evil_lol::loveu: my Cie też:loveu::loveu: mamo!:lol: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 rose napisał(a):to było coś takiego, zapytał mi się gdzie jest Ania która ma 20 lat i miała z nim zatańczyć, a ja na to ja tez jestem Ania, ale mam 21 i nie zatańczę:evil_lol: na co on wstał i zaczął przechodzić między dwoma ławkami i iść w moim kierunku zrzucając Vipy stojące na jednej z nich, schylając sie po drugie piwo nóżki mu się zaplątały i jeb na ziemie:diabloti: a twarz nie miał umorusanej błotem tylko resztkami ze starego ogniska:evil_lol: o mój boże! czemu ja to przegapiłam? :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A ja mam coś czego nie ma nikt.:evil_lol: Imageshack - obraz187 Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dogomanka wymiatasz:evil_lol: Machonek:loveu::loveu: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Oż w mordę :shock: Moja morda :lol: http://i651.photobucket.com/albums/uu236/Atkaaaa/Zlot%20dgm/DSC_0752.jpg co ja jej robię? :shock: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Uwielbiam to zdjęcie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Estera napisał(a):Oż w mordę :shock: Moja morda :lol: http://i651.photobucket.com/albums/uu236/Atkaaaa/Zlot%20dgm/DSC_0752.jpg co ja jej robię? :shock: miałaś chyba zamiar mnie po rękach całować:evil_lol: czy nie można z retuszować moich czerwonych oczu?:diabloti: masakra.. tylko baranek ładnie wyszedł:eviltong: Quote
Recommended Posts