Rinuś Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 więcej więcej!!!! piszcie o tych incydentach :evil_lol::evil_lol: Czemu tym razem nikt do mnie nie dzwonił?:mad: Quote
Atkaaaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 olekg89 napisał(a):Cześć Atkaaaa:razz: . Cześć Oluś:loveu: cymbianka napisał(a):ja za rok wezmę swoją mame:evil_lol: zawsze o tym marzyłam:cool3: Cymbałka nie śmiej się!:placz: Idę sobie popłakać w kącie:placz: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Sweet napisał(a):A wy też nie mogliście nam powiedzieć cześć? Po za tym sorry ale jak siedzieliśmy przy ognisku to tez nas mieliście gdzieś i plecami się odwróciliście do nas więc po co mieliśmy tam siedzieć jak same to w domku też możemy sobie pogadać.. A spacery miały być o 15 ale nie było a o innych nas nikt nie informował więc jak mieliśmy z wami na nie chodzić? Ale oczywiście to wszsytko moja wina bo trzeba na kogoś zwalić.. młodszy pierwszy mówi "cześć" starszemu:eviltong: a czy ktoś wina na Ciebie zwala? piszą sweety chodzi o cały wasz domek:p Quote
gops Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 olekg89 napisał(a):no ja widziałem jak ciągnął Anule w stronę Riki ,która spierdzielała przed nim aż miło. no a zaraz obok stal Shagy w kagancu i ani myslal sie ruszyc :evil_lol: a Rika spierdzielala ze strachu ;) wogole najbardziej z psow na zlocie podobal mi sie Dolar :lol: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Rinuś napisał(a):więcej więcej!!!! piszcie o tych incydentach :evil_lol::evil_lol: Czemu tym razem nikt do mnie nie dzwonił?:mad: a kto Ty jesteś? znamy się?:diabloti: aaa Rinuś:evil_lol::evil_lol: pewnie nam było szkoda kasy:evil_lol: Ty też nawet sms'ka nie przysłałaś..:-(:diabloti: Quote
cymbianka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Atkaaaa napisał(a):Cześć Oluś:loveu: Cymbałka nie śmiej się!:placz: Idę sobie popłakać w kącie:placz: Atkoooo nie płakusiaj:glaszcze: akurat nie miałam tutaj na myśli Ciebie:eviltong:Alfonsie:diabloti: a co do mojej mamy to właśnie stwierdziła, że chętnie by posiedziała z nami przy ognisku i pośpiewała piosenki:crazyeye: Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Rinuś napisał(a):więcej więcej!!!! piszcie o tych incydentach :evil_lol::evil_lol: jednym z incydentów była wichura przewracająca ogromne drzewo na numer 14 który podobniez ktoś z naszej grupy (my?) miał zamieszkiwać. Ludzie wyszli przez okno-z pewnością zdjęcia zostaną zamieszczone. Przy okazji sesji drzewa jakiś facet z trzynastki obok się przypieprzył do psów, nie pozostaliśmy mu dłużni:evil_lol: jakie jeszcze incydenty-pewnie Estera napisze. Quote
olekg89 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wszyscy weźmy mamusie i tatusiów:loveu::loveu::loveu::loveu:Jak Anula do domku. Quote
Avaloth Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 olekg89 napisał(a): Basiukondom-nie nie zdarza się mogła chociaż kogoś o tym poinformować.Poza tym jak Bono zaatakował małe suczki obok swojego domku to z zapartym tchem patrzyłem ,czy ich nie pogryzie.:-(To było straszne "golden"a taki agresywny.:-( ah jak ja uwielbiam jak ktoś czegoś niedowidzi i układa sobie własny scenariusz :loveu: Tak, Bono jest zuo, zjadł Rike, tylko uszy jej zostały a po Misi ząb. A jeszcze zapomniałam o Maji. Jej został ogon. Nie widzieliście, ale najwygodniej swoją wersje wydarzeń, nie ? Jak już pisały dziewczyny Bonek zaczął szczekać na Shaggyego, Anula zaczęła go odciągać i wtedy chciał się na niego rzucić. A wcześniej kilka razy Shaggy warczał i próbował dziabnąć Bonka tyle że miał kaganiec. A Rika se tak ot szczekała, jak to Kasia powiedziała pewnie sama nie wiedziała kogo broni. Mnie najbardziej rozwaliła Anula&bono nie mówiąca nikomu ,że os. towarzysząca to jej mama.No sorry.W dodatku jej starsza non stop łaziła za nią i sweetami.:mad:Bardzo nie ładnie postąpiłaś. Hmm, mi Anula mówiła, ze pisała PW do Estery z zapytaniem czy musi płacić za dwie osoby, bo jedzie z mamą i i tak będzie spać na podłodze.. A co tobie przeszkadzało ze za nami chodziła ? A Oleczku ty nie mołeś pierwszy cześć powiedzieć, albo przy onisku zagadać ? Tu tyle gadasz, a na żywo jakoś się wszystkich nie czepiasz. W końcu wy jesteście 'vipami', tymi 'lepszymi' więc dlaczego wy nie możecie pierwsi cześć powiedzieć ? A ognisko nie ja organizowałam ^^ A tak poza tym to bardzo fajnie było. I to ze się nie zintegrował ktoś z tobą Olek, to nie znaczy że się alienował. Ja tam poznałam dziewczyny z domku nr 10 i 8 i obydwa domki koło nas więc daruj sobie. Ulv z tym domku ktoś był ? ja myślałam ze tam pusto było xD Quote
Rinuś Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 rose napisał(a):a kto Ty jesteś? znamy się?:diabloti: aaa Rinuś:evil_lol::evil_lol: pewnie nam było szkoda kasy:evil_lol: Ty też nawet sms'ka nie przysłałaś..:-(:diabloti: Dzięki :diabloti: będziesz chciała jeszcze przyjechać na pifffo do Torunia :evil_lol: Bo ja nie miałam nic na koncie,ale już mam :diabloti: Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Iś & Chester napisał(a):ah jak ja uwielbiam jak ktoś czegoś niedowidzi i układa sobie własny scenariusz :loveu: Tak, Bono jest zuo, zjadł Rike, tylko uszy jej zostały a po Misi ząb. A jeszcze zapomniałam o Maji. Jej został ogon. Nie widzieliście, ale najwygodniej swoją wersje wydarzeń, nie ? Jak już pisały dziewczyny Bonek zaczął szczekać na Shaggyego, Anula zaczęła go odciągać i wtedy chciał się na niego rzucić. A wcześniej kilka razy Shaggy warczał i próbował dziabnąć Bonka tyle że miał kaganiec. A Rika se tak ot szczekała, jak to Kasia powiedziała pewnie sama nie wiedziała kogo broni. Hmm, mi Anula mówiła, ze pisała PW do Estery z zapytaniem czy musi płacić za dwie osoby, bo jedzie z mamą i i tak będzie spać na podłodze.. A co tobie przeszkadzało ze za nami chodziła ? A Oleczku ty nie mołeś pierwszy cześć powiedzieć, albo przy onisku zagadać ? Tu tyle gadasz, a na żywo jakoś się wszystkich nie czepiasz. W końcu wy jesteście 'vipami', tymi 'lepszymi' więc dlaczego wy nie możecie pierwsi cześć powiedzieć ? A ognisko nie ja organizowałam ^^ A tak poza tym to bardzo fajnie było. I to ze się nie zintegrował ktoś z tobą Olek, to nie znaczy że się alienował. Ja tam poznałam dziewczyny z domku nr 10 i 8 i obydwa domki koło nas więc daruj sobie. dziesiątka rulez!!!! tak poza tym-popieram tekst Quote
Atkaaaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ej ale Wy tak na początku jesteście straszni... ja też jak przyszłam się przywitać... to mi głupio było, Gram się na nas wydarł a Wy gapiliście się jak na wariatkę:lol: Sweet, jak to nie widzieliście, że jest spacer? Np. ostatniego dnia jak przechodziliście koło naszego domku to Wam mówiliśmy;) ja chce do Diunki:placz: Quote
Avaloth Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 a ja mam 667 zdjęć xD w tym 1/3 debilnych min Ewy i innych które robiła Sweet :evil_lol: zaraz wwalę na picase a potem tu jak mi się będzie chciało xD Quote
Sweet Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Atkaaaa napisał(a): Sweet, jak to nie widzieliście, że jest spacer? Np. ostatniego dnia jak przechodziliście koło naszego domku to Wam mówiliśmy;) No to tylko wtedy nam mówiliście a tak to nie wiedzieliśmy. Dobra mniejsza o to.. było minęło Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Rinuś napisał(a):Dzięki :diabloti: będziesz chciała jeszcze przyjechać na pifffo do Torunia :evil_lol: Bo ja nie miałam nic na koncie,ale już mam :diabloti: Oj Kasiu przecież ja Cię loffciam:loveu::loveu: jak mnie komarek przywiezie to chętnie przyjadę:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Atkaaaa napisał(a):też wróciłam:loveu: pół godziny temu weszłam do domku. Było zajebiście:loveu: To ja też się zmuszę do zmniejszania zdjęć... Atkaaaa:loveu::loveu::loveu:moja towarzyszka do życiowych rozmów :loveu: Sweet napisał(a):A wy też nie mogliście nam powiedzieć cześć? Po za tym sorry ale jak siedzieliśmy przy ognisku to tez nas mieliście gdzieś i plecami się odwróciliście do nas więc po co mieliśmy tam siedzieć jak same to w domku też możemy sobie pogadać.. A spacery miały być o 15 ale nie było a o innych nas nikt nie informował więc jak mieliśmy z wami na nie chodzić? Ale oczywiście to wszsytko moja wina bo trzeba na kogoś zwalić.. Odwróciliśmy się tyłem bo tam siedziały Lorien, Gloria i chyba Karilka i z nami rozmawiały, więc raczej logiczne, że skoro z nimi rozmawiamy to siedzimy do nich przodem:cool3: przecież nikt za nikim latał i zmuszał do rozmowy nie będzie.. były spacery o 15, a jeśli był deszcz to były poźniej i Estera bądź ktoś inny chodził po domkach i mówił o której będą;) Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No to co, jedziemy dalej ze zdjęciami? :cool3: Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Iś & Chester napisał(a):a Ulv z tym domku ktoś był ? ja myślałam ze tam pusto było xD w 14? przecież wózek przed domkiem został zgnieciony drzewem.była kobieta z małym dzieckiem,wyszli przez okno Quote
gops Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 a jakby juz ktos sie czepial to my nie chodzilismy na wiekszasc spacerow , ale nie dlatego ze kogos nie lubimy czy cos tylko ze wzgledu na mojego psa moja sucz sie bala i nie chcialam jej meczyc tak samo z ogniskiem staralam sie przyjsc codziennie chociaz na godzinke ale dojscie zajmowalo mi 30 min , i i tak w koncu sucz ciagnela mnie spowrotem i nie moglam siedziec dluzej :roll: biorac ja na zlot nie myslalm ze bedzie sie az tak bala ;) ale i tak jestem bardzo zadowolona ,chociaz pewnie sporo mnie ominelo :lol: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Małe sprostowanie:evil_lol: Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong: to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 basia bonnie napisał(a):No to co, jedziemy dalej ze zdjęciami? :cool3: dawaj, dawaj nie przestawaj:eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Diooobry Gramiś :diabloti::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Anka&Autystyk Nie odgryzła ręki:multi: Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 rose napisał(a):Małe sprostowanie:evil_lol: Anula pisała mi na PW, że jedzie z mamą i wcale nie była z tego powodu zadowolona:eviltong: to przez to, że tak te nicki zmieniacie i potem sie nie wie, kto miał jechać z mama a kto z kimś innym:eviltong: czyli jednak wiadome to było, i Olek znowu nie wiedział jak było naprawdę a czepia się Quote
basia bonnie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 basiapron napisał(a):czyli jednak wiadome to było, i Olek znowu nie wiedział jak było naprawdę a czepia się Nie, wychodzi na to, że nikt nie wiedział jak jest naprawdę :roll: oprócz Rose:mad: Quote
rose Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 basia bonnie napisał(a):Nie, wychodzi na to, że nikt nie wiedział jak jest naprawdę :roll: oprócz Rose:mad: oj nie bić:placz: nie pamiętałam co ona do mnie pisała, dokładniej czytam posty niz PW:evil_lol: Quote
Recommended Posts