evel Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy989.jpg i niech ktoś powie, że psy nie upodabniają się do właścicieli :evil_lol: strasznie Wam zazdroszczę tego zlotu :roll: Quote
basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 komar napisał(a):a to widzę że sie przydała moja lina;D:D a tak BTW;P właśnie wróciłem;P przydała się, właśnie to była akcja ściągania gałęzi z drzewa żeby komuś na łeb nie spadła. Postanowiliśmy ją wykorzystać na ognisko (pomysł Ulv). w zwiążku z czym Twoja lina i zawiązana na jej końcu 1,5 litrowa butelka wody posłużyły jako sprzęt pomocniczy.Gałąź została zdjęta a następnie obrobiona odpowiednio.Kraksa pomogła-obdarła gałąź z kory w ramach wyładowania (lodówkę też nam rozwaliła i obżarła w ramach tegoż samego wyładowania się) Quote
& Gloria & Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zaraz wstawię więcej :) to tylko na próbę. Quote
Unbelievable Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 evl napisał(a): strasznie Wam zazdroszczę tego zlotu :roll: trza było przyjechać :diabloti: mysia- kastracja nastąpi jednak w tygodniu przyszłym, nie następującym : P to rekompensuje moje od cholery bolące i paprzące się ugryzienie :loveu: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 no to teraz ja i aż dwa zdjęcia mojego autorstwa:evil_lol: noc z soboty na niedziele, wagon pociągu pospiesznego, miejsce w I klasie-pod kiblem:evil_lol: Estera i jej ręczniczek zgrali sie z kolorystyką pociągu:D potem mi baterie padły i byłam zbyt leniwa, aby je naładować:eviltong: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy1025.jpg aaaa! jak ja Was nie lubie! Kiedy to było??:placz: http://i54.photobucket.com/albums/g111/rose1988/cossss004.jpg Moje kochanie! :D Podusia piękna, biedna pod kiblem musiała spędzać podróż.. Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy1025.jpg aaaa! jak ja Was nie lubie! Kiedy to było??:placz: to było ściąganie tej dupnej gałęzi (z której potem było ognisko), zaraz na drugi dzień po tej wichurze co na domek drzewo spadło :cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 czterdziecho kochana nie gadaj bzdur:loveu::loveu::diabloti: Mysia dobrze mówi:loveu: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 rose napisał(a):no to teraz ja i aż dwa zdjęcia mojego autorstwa:evil_lol: noc z soboty na niedziele, wagon pociągu pospiesznego, miejsce w I klasie-pod kiblem:evil_lol: Estera i jej ręczniczek zgrali sie z kolorystyką pociągu:D nie mój tylko SzyszkowoDjunkowy :mad: Atkaaaa napisał(a):http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy1025.jpg aaaa! jak ja Was nie lubie! Kiedy to było??:placz: http://i54.photobucket.com/albums/g111/rose1988/cossss004.jpg Moje kochanie! :D Podusia piękna, biedna pod kiblem musiała spędzać podróż..Podusia, podusią ,mnie i Szu Ci nie żal? :crazyeye: Dawajcie fotki :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ejjj... to już wtedy z Wami gadałam... Est: Ty sobie poradzisz :D Quote
basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 no właśnie-drzewo na domku nr 14: Gordonowa z najstarszym psem na zlocie- 17-letnią Piesią: Pogoń Kraksy za przerażonym Dolarem: A tu hmmm wspinanie się Kraksy wraz z właścicielką na szczyt Ślęży:evil_lol: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Estera napisał(a):nie mój tylko SzyszkowoDjunkowy :mad: to prawie jak Twój:eviltong: Quote
Macho Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dobra, to ja się też odezwę :eviltong: mogę Was tym zaszczycić :eviltong: Wróciłam ;) Cała, zdrowa i...posiniaczona :eviltong: co do VIP-ów, w tamtym roku też nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych do świata, ale wystarczy trochę z nimi pogadać ;) Quote
Marta_Ares Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oj tam ale po "głębszym" poznaniu zmieniliśmy zdanie:evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):czterdziecho kochana nie gadaj bzdur:loveu::loveu::diabloti: Mysia dobrze mówi:loveu::loveu: :loveu: :loveu: - Serio masz czterdzieści lat? - nooo...i dziecko mam. - kurde, a wyglądasz na 20ścia... :lol: Macho napisał(a):Dobra, to ja się też odezwę :eviltong: mogę Was tym zaszczycić :eviltong: Wróciłam ;) Cała, zdrowa i...posiniaczona :eviltong: co do VIP-ów, w tamtym roku też nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych do świata, ale wystarczy trochę z nimi pogadać ;)Ja w zeszłym roku, dojechałam po kilku dniach i jakoś nie odniosłam takiego wrażenia. Nawet się wkręciłam w szeregi VIPowskie, aby im sprzątać i kanapki robić :lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):ejjj... to już wtedy z Wami gadałam... Est: Ty sobie poradzisz :DWidocznie mamusia Cię na obiadek zawołała :cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Estera napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: - Serio masz czterdzieści lat? - nooo...i dziecko mam. - kurde, a wyglądasz na 20ścia... :lol: i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti: Quote
anka&autystyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 a to nie była przypadkiem wycieczka do Czech? Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti: To nie jest mój mąż! :mad: Temu Panu też to musiałam tłumaczyć. Ojciec mojego dziecka, był tylko dawcą spermy. Nic nas nigdy nie łączyło. Aż dziwne, że ten gościu w to wszystko uwierzył, a my wymyślałyśmy bzdury na poczekaniu :lol: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Estera napisał(a):Widocznie mamusia Cię na obiadek zawołała :cool3: świnia!świnia!świnia!!:chainsaw::eek2::flaming: Austystykowa.. nie Czechy buły w trzecim dniu:loveu: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):i masz przystojnego męża:loveu: tylko troszkę za młody. :shake: Takie związki źle się kończą... jaki przykład dajecie biednej Basi! :diabloti: córka po nim wzrost odziedziczyła:evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 foki w domu, mężowie szaleją :P użyczenie grilla było miłe, ale widać nadmiar % poszkodził... Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaaaa napisał(a):świnia!świnia!świnia!!:chainsaw::eek2::flaming: Austystykowa.. nie Czechy buły w trzecim dniu:loveu:ale jaka kochana świnia :evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 rose napisał(a):córka po nim wzrost odziedziczyła:evil_lol:i charakter anka&autystyk napisał(a):foki w domu, mężowie szaleją :P użyczenie grilla było miłe, ale widać nadmiar % poszkodził...Zwłaszcza teksty na koniec imprezy i groźby. I ta kamera :shake: Quote
Recommended Posts