Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']A co się mam skarżyć. Nic to nie da. Ogłoszenia odnawiam, maile lecą, dzisiaj poleci kolejny - o cud się trzeba modlić jak kto umie i tyle ;)[/QUOTE]
To ja przynajmniej kciuki potrzymam bo z cudami, to roznie bywa....

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']Czemu tu taka cisza?? Gusia co u Aresika słychać?[/QUOTE]

Bo niewiele się dzieje. Nowy pakiet ogłoszeń wykupiłam, telefonów zero, drą ryje jak darli.
Tyle, że już się nie odchudzamy. Znaczy Aresik się nie odchudza ;)

Posted

Łoj, jak bym Ci moje dołożyła, to byście się caaaaałą rodziną do końca świata musieli odchudzać :evil_lol: Ale cieszę się, że Ares nie jest już "na reżimie" ;)

Posted

[quote name='magda222']I ode mnie tak z 15 kilo ;)[/QUOTE]
ja daję drugie tyle ;)

edit skoro juz o grubiościach i chudościach mowa to moze ktoś się skusi na jakis ciuszek na bazarku? :[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209032-**PONAD-60-fantów-gł.-ubrania-bielizna-psie-szelki-ksiażki-i-rózne-gadzety-do-14.06"][B]bazarek klik [/B][/URL]

• 2 weeks later...
Posted

widziałam wczoraj Aresa :)
jak dla mnie strasznie brzydki to on nie jest
tradycyjnie uważam, że gusia się czepia ;)

figurę ma nienaganną
ale podejrzewam, że gusia go głodzi z lekka, bo na spacerze latał i szukał aż na koniec zeżarł jakies cuchnące świństwo :roll:
nic nie najcieplejsza była a gusia straszyła że za to pożarcie będzie spał na balkonie :crazyeye:
wiec wystosowuje oficjalne pytanie :
[B]Jak miewa sie Ares i gdzie spał dzisiajszej nocy?[/B]

Posted

kurde... gdybym miala balkon, to Rufus tez notorycznie by tam sypiał, bo jak coś zeżre w krzakach, to potem nas chce zagazować a do tego wymiotuje i ma rozwolnienie

Gusia jestem z Tobą! ;)

a poza tym, to wszystkiego najlepszego :) spóźnione o jakies 20 dni ale szczere :)

Posted

[quote name='rufusowa']kurde... gdybym miala balkon, to Rufus tez notorycznie by tam sypiał, bo jak coś zeżre w krzakach, to potem nas chce zagazować a do tego wymiotuje i ma rozwolnienie

[/QUOTE]Jednym zdaniem,Gusiu masz lepiej:):):)

Posted

[quote name='3 x'][B]Jak miewa sie Ares i gdzie spał dzisiajszej nocy?[/B][/QUOTE]

Jak to - gdzie?

[img]http://img263.imageshack.us/img263/1955/imag0026xf.jpg[/img]

[img]http://img836.imageshack.us/img836/2706/imag0027sy.jpg[/img]

Posted

Nieźle, wywalony. Za chwilę przyjdzie zgłoszenie o psie, który na balkonie mieszka ;)
Drzwi otwarte tylko do zdjęcia :evil_lol:

Ale ma figurkę, sporo schudł. Postaram się go upchnąc do newslettera Vivy.

Posted

[quote name='gusia0106']Jeszcze się zastanawiam gdzie będzie miał gorzej, na balkonie czy w piwnicy i nie mogę się zdecydować cholera[/QUOTE]

coś jasno macie na tym balkonie w nocy koleżanko ;)

Posted

Wyleguje się tak, jak moje na balkonie:-) Od jakiegoś czasu tylko deszcz jest je w stanie zmusić do przenniesienia się do domu:-) Na balkonie rozłożyłam łobuzom ich kołderki i mieszkają tam;-)