Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Mała_czarna, z tym miniakiem to może do Kociego Świata uderzyć...
Aresiątko - zdrówka chłopie! :)[/QUOTE]

Najlepiej żeby był plaskaty - wtedy to mur beton można uderzać:-). Kasia ma regularnego zajoba na punkcie plaskatych gęb.......wiem coś o tym:-) Upchnęłam jej umierającego persa bez oka.

Posted

Dzisiaj się dowiedziałam, że w wynikach moczu widać otyłość bądź jej brak.
Chyba se zrobię ;)

Wyniki moczu Aresa w normie. Oprócz licznych kulek tłuszczu, które świadczą o otyłości ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Dzisiaj się dowiedziałam, że w wynikach moczu widać otyłość bądź jej brak.
[B] Chyba se zrobię [/B];)

Wyniki moczu Aresa w normie. Oprócz licznych kulek tłuszczu, które świadczą o otyłości ;)[/QUOTE]
Ty se lepiej zrób badanie głowy, bo zaczynasz mieć anoreksję, jak nic.

Posted

Gusia, przecież Ty jak patyk jesteś:)

Dobrze, że siuśki Aresa ok, brak potencjalnych kłopotów to dobre wiadomości.
Na psią krew już mi nalicytowały ciotki;) Teraz każda kolejna złotówka na zębole:)

Posted

[quote name='Neigh']Najlepiej żeby był plaskaty - wtedy to mur beton można uderzać:-). Kasia ma regularnego zajoba na punkcie plaskatych gęb.......wiem coś o tym:-) Upchnęłam jej umierającego persa bez oka.[/QUOTE]

On nie jest kurde plaskaty, on taki ratlerkowaty, i trza go zabierać na już :( Znaczy się ja pojadę w sobotę, zrobię mu zdjęcia i zaszczepię.

Posted

[quote name='gusia0106']Dzisiaj się dowiedziałam, że w wynikach moczu widać otyłość bądź jej brak.
Chyba se zrobię ;)

Wyniki moczu Aresa w normie. Oprócz licznych kulek tłuszczu, które świadczą o otyłości ;)[/QUOTE]

Super, że wszystko w normie:-)

Posted

[quote name='mariamc']Przepraszam,że nie w temacie Mendziocha i Kajaka, którym po cichu kibicuję.

Dogania moje schronisko na Krakvecie "Warta Goldena "

Błagam , zagłosujcie na nas!!!!![/QUOTE]

Zagłosowałam:lol:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Oglądałam, jestem wstrząśnięta... Ile ja tam karmy przekazałam:-([/QUOTE]
Ja też kupowałam sporo, nawet woziłam, wtedy wpuszczali.. Żałuję, że nie wzięłam żadnego psa stamtąd.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Oglądałam, jestem wstrząśnięta... Ile ja tam karmy przekazałam:-([/QUOTE]

[url]http://www.tvn24.pl/-1,1690732,0,1,schronisko_horror-pod-zyrardowem-psy-jedza-psy,wiadomosc.html[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Ja też kupowałam sporo, nawet woziłam, wtedy wpuszczali.. Żałuję, że nie wzięłam żadnego psa stamtąd.[/QUOTE]

Stamtąd podobno bardzo trudno jest wyadoptować jakiegokolwiek psa. Mnie dzisiaj załamał widok tego czarnego, ledwie się wlokącego tuż przy chłodni zwłok:-( Nie wiem, czy to material obecny, czy ten sprzed 2 lat, bo te filmiki się przeplatały, ale nie mogę przestać o nim myśleć. Taki podobny do Wisienki....

Posted

[quote name='Ewa Marta']Stamtąd podobno bardzo trudno jest wyadoptować jakiegokolwiek psa. Mnie dzisiaj załamał widok tego czarnego, ledwie się wlokącego tuż przy chłodni zwłok:-( Nie wiem, czy to material obecny, czy ten sprzed 2 lat, bo te filmiki się przeplatały, ale nie mogę przestać o nim myśleć. Taki podobny do Wisienki....[/QUOTE]
Ewa , czarny to 2 lata temu....:(

Na FB sa jeszcze dwie sunie do adopcji wyciagniete z korabiewic Witka i Tara:(
Udalo sie nam uratowac dzieki M. 7 psiakow.....