iwlajn Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Neigh']Słodki to on jest.......ale ja zawsze mówiłam o nim "Brzydal" i szczerze mówiąc głęboko wątpiłam, że ktoś go pokocha.....a tu proszę. A pierwszy z lewej jest Rudzik - Tongo też krzyczkowiak - mój wielki wyrzut sumienia.[/QUOTE] Dlaczego wyrzut sumienia?? Ten banerek nie jest podlinkowany i nie można wejść na jego wątek. Quote
Neigh Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Linki mi się popsuły, kiedy zmieniono dogo - nie umiem ich jełopa jedna naprawić. Rudzik został wyrwany z Krzyczek tuż po "moim" Tygrysie. Byli niemal kumplami z celi. Wyciągnęli go ludzie Emira - w stanie skrajnego wygłodzenia - taki trup - szkielet ledwo żywy. Potem pojechał do Poznania. Miał mieć dom......nie będę tego komentować. W każdym razie przez rok nie zrobiono mu żadnego ogłosznia - NIC. Zresztą zaraz wkleję link do wątku - sama poczytasz....ech.... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/104517-Rudzik-Tongo-uratowany-z-Krzyczek-bezpieczny-w-hotelu-pod-opiekAE-PiSdZ[/URL] I naturalnie przepraszam Aresa za zaśmiecanie JEGO wątku:-) Quote
iwlajn Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dzięki za link. W wolnej chwilce przeczytam. Ale teraz to już na maxa nabałaganiłaś w swoich banerkach:) Quote
magda222 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Neigh']W każdym razie przez rok nie zrobiono mu żadnego ogłosznia - NIC. Zresztą zaraz wkleję link do wątku - sama poczytasz....ech....[/QUOTE] Ja przez jakiś czas robiłam Rudzikowi allegro. Bez odzewu niestety... Quote
Dexiv Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jadę w przyszłym tygodniu do Warszawy czy coś komuś zawieźć lub przywieźć ? Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Dexiv']Jadę w przyszłym tygodniu do Warszawy czy coś komuś zawieźć lub przywieźć ?[/QUOTE] Zapraszam na kawę ;) Quote
irenaka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Pani Lucynko, czy Izunia:loveu: była z karmą? Kochana Ellig:loveu: przekazała, mam nadzieję, że dotarła? I jak tam pazury? Udało się przyciąć? O zachowanie nie pytam, wiadomo, że anioły nie rozrabiają;). Proszę wycałować kochaną, najpiękniejszą mordeczkę Aresiątka:loveu: Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 A druga porcja karmy od Cioci Ellig czeka na odbiór w Łodzi ;) Nutusia nam zawiozła :loveu: Quote
Dexiv Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Oczywiście, że karma dotarła.Pięknie dziękujemy :loveu: Areska wycałowałam tak od pani Irenki , że ma dosyć aż uciekł na fotel. Facet jest taki kochany, że gdybyście mi go ,,kciały,, kochane cioteczki odebrać to bym pogryzła :evil_lol:. Moja siostra ma sunię coli i chce, żeby się z Areskiem spotkała to jak myślicie- wyjdzie coś z tej randki? Quote
Dexiv Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Dexiv']Oczywiście, że karma dotarła.Pięknie dziękujemy :loveu: Areska wycałowałam tak od pani Irenki , że ma dosyć aż uciekł na fotel. Facet jest taki kochany, że gdybyście mi go ,,kciały,, kochane cioteczki odebrać to bym pogryzła :evil_lol:. Moja siostra ma sunię coli i chce, żeby się z Areskiem spotkała to jak myślicie- wyjdzie coś z tej randki?[/QUOTE] Help!!!! Wiem, że to nie na temat ale czy ktoś może mi rozwiązać to zadanie z fizyki? Proszę!!! Do kalorymetru zawierającego 182g o temp.15 st.C wrzucono bryłkę miedzianą o masie 125g i temp.100 st.C. Oblicz ciepło właściwe miedzi, wiedząc, że temperatura wody wzrosła do 20 st.C. Ciepło pobrane przez kalorymetr pomijamy. W zadaniu muszą być wypisane dane i szukane. Quote
irenaka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Dexiv']Oczywiście, że karma dotarła.Pięknie dziękujemy :loveu: Areska wycałowałam tak od pani Irenki , że ma dosyć aż uciekł na fotel. Facet jest taki kochany, że gdybyście mi go ,,kciały,, kochane cioteczki odebrać to bym pogryzła :evil_lol:. [B]Moja siostra ma sunię coli i chce, żeby się z Areskiem spotkała to jak myślicie- wyjdzie coś z tej randki[/B]?[/QUOTE] Owoców zakazanych z tej randki nie będzie, może co najwyżej być platoniczna miłość i dobra zabawa:evil_lol:. A co z tymi pazurami? Quote
Dexiv Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Pazurki już obcięte pani Irenko. Aresik miał je już długie i trzeba było mu przykrócić, choć nie chętnie dawał. Quote
irenaka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Dexiv']Pazurki już obcięte pani Irenko. Aresik miał je już długie i trzeba było mu przykrócić, choć nie chętnie dawał.[/QUOTE] Cieszę się, że akcja obcinania pazurów zakończona pełnym sukcesem:smile:. Pamiętam Aresa w "akcji" u weta w Krakowie, skończyło się na kagańcu:shake:. W ramach pocieszenia napiszę Pani, że nie jest najgorszy,mojemu Marcysiowi lat 17 ( waga 8kg) weci musieli obcinać pazury podczas dwóch wizyt, najpierw tył a później przód. Przy drugiej wet postury Gołoty poprosił o trzymanie pyska, bo czuł się zagrożony przez super zębiska u mojego staruszka:evil_lol:. Quote
Dexiv Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam wszystkich !!!! Nie uwierzycie Aresik pije siemię lniane. A pije dlatego, że mu tak zalecił weterynarz bo mu z pyszczka pachniało i stwierdził, że to od żołądka. Zapisał naszemu piesurkowi ranigast bo myślał, że Aresik nie będzie siemienia pił.A tu się niestety pomylił. Bo psiurek kochany wszystko waźmie co mu pańcia da. Jest niesamowity. Quote
gusia0106 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 :):) A coś jeszcze mówił Pan doktor? Quote
Dexiv Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Aresik zdrowy, tylko mu się troszkę przytyło.Waży 24 kg ale teraz częściej będzie biegał bo z wiosenką na częstsze i dłuższe spacery chodzimy to szybko wróci do prawidłowej wagi. Quote
irenaka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pani Lucynko:loveu:, jak tam nasze Aresiątko:loveu: Zdrowy, grzeczny, czy jak mu pasuje;)? Początek lipca to sezon na szczepienia. Gdyby Pani mogła sprawdzić książeczkę, to będę wdzięczna. Skleroza nie boli:oops:, wydaje mi się, że trzeba maleństwo;) szczepić. Cisza na tym wątku okrutna, może jakieś zdjęcia Aresiątka na poprawę humoru uda się Pani wkleić? Bardzo często o Was myślę i wspominam Aresa w Niepołomicach. Moja wielka, niespełniona miłość:-(. Quote
majqa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wobec tego i ja się dołączam do oczekujących. :-) Quote
magda222 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Chciałam już napisać, że tercet egzotyczny skanduje pod oknami Areska a tu ciotka z Warszawy do nas dołączyła :lol: Quote
irenaka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ale tu cisza:shake: Ja mam nadzieję, że to tylko urlop Pani Lucynki a nie jakieś kłopoty z Aresem? Notoryczna panikara jestem:mad: Napiszę pw do Gusieńki, może coś wie. Quote
irenaka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='gusia0106']Nie wie niestety. Ale się dowie ;)[/QUOTE] Żeby dobrze dzień zacząć ( a dzień, bez podlizywania dniem straconym:evil_lol:) napiszę tylko : dowiedz się koniecznie Moja Piękna:loveu:,Moja Kochana:loveu:,Moja Jedyna:loveu: . Albo zapytaj Pani Lucynki kiedy będzie na dogo, bo nie wiem jak stoi z karmą, szczepienia chyba trzeba już robić i co najważniejsze, jak zachowuje się Aresiątko:loveu:. Plissssssssssss:modla::modla::modla: Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Jasne, jak tylko będę wiedziała - dam znać :) Quote
Recommended Posts