ewa2909 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Piękna pomocnica z Yoki:loveu: Pazurki też śliczniutkie;) Quote
Żana i Sherry Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witamy wieczorkowo :D Yokusia jak zwykle piękna i faktycznie błyszczy wspaniale :D :) W każdej galeryjce widzę, że nasze pociechy będą przed samymi świętami prane :D:D Pozdrawiamy :):) Quote
Nati28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Żana i Sherry napisał(a):Witamy wieczorkowo :D Yokusia jak zwykle piękna i faktycznie błyszczy wspaniale :D :) W każdej galeryjce widzę, że nasze pociechy będą przed samymi świętami prane :D:D Pozdrawiamy :):) Coco tez bedzie kapany przed swietami ;) Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://i46.tinypic.com/14j9h6b.jpg jakie ładne pazury pańcia masz :loveu: ja trochę w salonie porobiłam i moje już połamane, a takie fajne sobie zapuściłam :-( a Yoko pomogła chociaż w prasowaniu czy tylko leżała? :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Doti1986']Pańcia kolorem włosów nie odbiega od Yokulki:) moje troszku ciemniejsze:) [quote name='Nati28']http://i46.tinypic.com/14j9h6b.jpg dama jaka zmeczona po pracy :evil_lol::loveu: oj bardzo zmęczona tak samo jak i przed pracą hehehe [quote name='Truska34']A Wy to się bardziej pokazać nie możecie? Tylko fragmencik widać;) Jokulkę znamy w całości. Ja też się nauczyłam od Natalii nosić psa na rękach, jak mu zimno. Pewnie śmiesznie to wygląda. Kilka kroczków Ivciu na łapkach, a potem kilka u pańci na rączkach i tak w kółko:evil_lol: A tak w ogóle to cześć Wam! hej hej, no nie mozemy sie pokazać nie bedę przecież psuła galerii mojej maleńkiej gwiazdeczki:) [quote name='jot11']Też bym chciała taką pomocnicę do prasowania :cool3: Zdjęcia super :multi: Pozdrawiam serdecznie :multi: zawsze mogę wypożyczyć do pomocy ;) tylko przygotuj sie, że z nia nic nie wyprasujesz hahha bo cały czas zalega na desce;) [quote name='ewa2909']Piękna pomocnica z Yoki:loveu: Pazurki też śliczniutkie;) dziękujemy, pazurki świezutkie to jeszcze jakoś wyglądają:) [quote name='Żana i Sherry']Witamy wieczorkowo :D Yokusia jak zwykle piękna i faktycznie błyszczy wspaniale :D :) W każdej galeryjce widzę, że nasze pociechy będą przed samymi świętami prane :D:D przedświateczne pranie obowiazkowe Pozdrawiamy :):) [quote name='*kleo*']http://i46.tinypic.com/14j9h6b.jpg jakie ładne pazury pańcia masz :loveu: ja trochę w salonie porobiłam i moje już połamane, a takie fajne sobie zapuściłam :-( a Yoko pomogła chociaż w prasowaniu czy tylko leżała? :evil_lol: za pazurki dzięki:):)a Yoko pomagałą dzielnie ehheh Quote
Marzena* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pazurki piękne, Yokula przecudna tylko szkoda, że Pańci same kosmyki włosów widać na fotkach ;) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej :multi: Czy mogę zaprosić Twoją pomocnicę od prasowania? Nazbierała mi się kupeczka,pomoc sie przyda :evil_lol: Pozdrowionka :lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/FONT] :tree1::x-mas: A Yoko jak zwykle spokojna, normalnie jak mój Bondzik:D Quote
Doti1986 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świat:) Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sasiadeczki zyczymy Wam pieknych, milych i wymarzonych swiat!! :tree1: :loveu: Quote
dysia-u Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda, każdy dom i każdego z nas, niechaj piękne będą dla Ciebie Bożonarodzeniowe Święta i niechaj niosą Tobie betlejemski blask. Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt!!!!! był obrazek :) a teraz dam emotka :) Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kiedy jasna gwiazdka błyśnie Niech Ci serce radośc ściśnie Niech choinka jasno świeci Niech nadziei płomień wznieci Niech kolęda zabrzmi w koło Niech świat śmieje się wesoło Będzie miło i serdecznie A Twe szczęście niech trwa wiecznie. Quote
*kleo* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej, przyszłyśmy życzyć wesołych świąt :) Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Witam serdecznie:) Jako, ze dopiero doczytałam sie, iż wysyłanie do wszystkich zyczeń swiatecznych to spamowanie:(:( wiec wszytkim, którym nie zdążyłam życzę Wesołych i radosnych Świąt, spełnienia marzeń oraz wielu prezentów pod choineczką Quote
Żana i Sherry Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kiedy świąteczny stół się ugina, śpiewa kolędy cała rodzina, na niebie pierwsza gwiazdka już świeci, niech Was bogaty Mikołaj odwiedzi. :):) :) Wesołych Świąt !!! Quote
Yoko2009 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Witamy świątecznie chciałam Wam pokazać filimik na którym Yoko bardzo dobitnie domaga się prezentu z pod choinki czym bardzo nas ubawiła:) nawet dzieci nie dobierały się do prezentów a yokula była pierwsza hehehe View My Video Quote
dysia-u Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Cześc Asiu. Oglądam filmik i śmiać mi sie chce, Yoko gorsza niz dziecko hihi. Smakowała rybka? nie cierpisz z przejedzenia? Quote
Nati28 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja tez filmik obejrzalam :) ale sie usmialam :evil_lol: Yoko bardzo ciekawska :loveu: Quote
*Jot* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świetna jest Yoko :evil_lol: Szukała,szukała i znalazła cwaniara mała :loveu: Pozdrawiam światecznie :loveu: Quote
Pegaza Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dobry ma wech Yoko:) prezent trafiony bo bardzo jej sie spodobal:) Quote
Recommended Posts