Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Yokulka jest taką pogromczynią lwów jak Pixi borsuków:diabloti::diabloti::diabloti:

A moje humanitarnie tłuką się nawzajem i nie męczą zwierzątek :evil_lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
A moje humanitarnie tłuką się nawzajem i nie męczą zwierzątek :evil_lol:

Marzenko,to jest bardzo humanitarne :evil_lol::evil_lol:

Cześć Yoko z lwem ,cześć dla Panci :multi:

Posted

Witam spieknie , porannie i kawowowo:) Dziękujemy za miłe słowa, bardzo sie cieszę, ze nie tylko mnie sie Yokula podoba:):)
Ona oprócz lwa ma jeszcze ulubionego reniferka ale ostatnio pożyczyła go mikołajowi do jego zaprzęgu:):):)
Nati - kitka super się układa bo dobrze ścięta;)
Pegaza - piękny masz świąteczny banerek:)
Kleo - u nas tez zimno a śniegu nie ma, chociaż u nati na drugim końcu miasta jest :)
Ula - to moja mała dziewczynka w parku:):):)

Posted

Cześć Asiu
kawuśia już dopita? ja zrobiłam sobie herbatke z soczkiem bo jak dotarłam do pracy to okazało się że w pomieszczeniu mam 15,6 stopni brrrrr
Mejsula wróciła do karmy obesite bo po 3 tyg royalku zrobił się z nej serdelek. Już wole czasem coś dorzucić z oliwką i ryżem niż tę karme na stałe .Widać ona ją wybitnie tuczy.

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hmmm widać rojalek jej nie służy:) a dawałaś jakis specjalny dla suczek po sterylizacji czy zwykły dla yorków?:)

zwykły, ale miała po nim nieziemski apetyt i tyłłaaaaa

Posted

Żana i Sherry napisał(a):
Witam!
Yoko jest piękna, ma tak cudne kolorki. Dziś całe przedpołudnie poświęciłam na obejrzenie tej galerii.
Następne będę oglądać po kolei.
Pozdrawiam

Witam:) dziekuję za miłe słowa pod adresem Yokuli:). Fajnie, ze pojawił sie nowy yorczek na forum, macie juz swoją galerię????
Pozdrawiam serdecznie znad porannej kawki:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cos tam lekko sypie ale narazie jest czarno na drodze:) Moze w ciagu dnia sie rozkręci:)

Mogę trochę śniegu podesłać, u mnie się właśnie rozkręciło na amen :evil_lol:

Posted

hej hej nie wyzbierałam się z pozdrowieniami wcześniej ale w południe też można się przywitać , nie? zimno u nas brrrr ale obiadkiem w domku pachnie , dziś mam wolne to front robót w domu jest