Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam piątkowo:)
U nas śnieżek pruszy, zimnica straszna -8 ale mam już nowy akumulator wiec autko mi dzisiaj zapaliło bez problemu nie to co wczoraj:)
Wczoraj Yoko mnie zaskoczyła bo ostatnio po spaczerze wstawiam ją do wanny i myjemy łapki po szaleństwie na podwórku a wczoraj po śniegu i mrozie łapy były czyste wiec sobie darowałam mycie a ta spryciula jak tylko otworzyłam łazienkę w jednej chwili chciała wskoczyć do wanny na mycie, dobrze ze na wannie leżał ręcznik to wskoczyłą na niego a potem już ją złapałam w ostatniej chwili , cwaniara jedna zachowuje sie jak kot....kto to widział jorka wskakującego na wanne???

Pozdrawiam aromatycznie i kawowo :)

Posted

Witamy rano i kawowo.
Yokulka ślicznie wygląda w nowym kombinezoniku. Jak widziałam już chodziła w różnych ciuszkach, to na pewno się przyzwyczai. Nasza Sherrinka nie lubi ciuszków, dziś u nas -11 stopni i śnieg, a popierdółka nie chciała ruszyć w kurteczce pupci przed klatką schodową. Dopiero jak pan zdjął kurteczkę, to Niunia zrobiła co trzeba. Wróciła cała trzęsąca, ale może rozumek przyjdzie później.

Posted

witam sie goraco
u nie -16stopni wiec odwiedzam wszystkie galerie z goracym powitankiem-zeby sie ocieplilo ;D
kombiezonik sliczny jest-moze jeszcze nauczy sie w nim smigac