Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko też przede mną ucieka do swojego pańcia. jutro po pracy znowu mnie czeka łażenie za młodą z nożyczkami i grzebieniem w ręce:(. Juz jej nawet groziłam, że zaprowadzę do fryzjera i obgolę na krótko ale chyba sie nie przestraszyła:), za mało przekonująca jestem:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Yoko też przede mną ucieka do swojego pańcia. jutro po pracy znowu mnie czeka łażenie za młodą z nożyczkami i grzebieniem w ręce:(. Juz jej nawet groziłam, że zaprowadzę do fryzjera i obgolę na krótko ale chyba sie nie przestraszyła:), za mało przekonująca jestem:)

Trzeba bylo powiedziec ze fryzjer przyjdzie do was, moze to by ja przekonalo :evil_lol:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
jedna łapka prawie zrobiona, ale potrzebowałam płyn do rozczesywania i cudko do przecinania kołtunów:)
Uluś już lece na fotki

czyli kupilas to do rozcinania? ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
No daje sie spokojnie zlapac bo nie ma sie za kogo schowac;)
ale mnie z Liv chce smiac jak ona za te zaslony sie chowa:D jak dzieciak w chowanego sie bawi albo czasem pod lozko wchodzi..albo ucieka do mojego M zeby ją schowal przedemną;)

Viky jak tylko widzi, że wyciągam jej ręczniki od razu chowa się pod kanapą ;)
Carmen jeszcze nie kuma o co chodzi ale ponieważ we wszystkim naśladuje Viky to tylko patrzeć jak zacznie się chowac ;)

Posted

Witam porannie, kurcze wypiłam kawę i prawie zasypiam na siedząco:)
Kołtunki w 99% rozczesane i powycinane, Kupiłam taki spray do rozczesywania z olejkiem migdałowym jest super tylko mam nadzieje ze włos nie zżółknie po nim jak po olejku norkowym:)
Człowiek wrócił do pracy i juz czasu brak na dłuższe posiedzenie na dg. Wczoraj przeleciałam szybko Wasze galeryjki ale żeby się wpisac to już brakło czasu:)
Pozdrawiam serdecznie miłego dnia życząc:)

Posted

U nas tez mrozik, właśnie nam mleko na balkonie (czyt. za oknem na parapecie) w pracy zamarzło. Wydawałoby sie, ze mleko 3,2% nie powinno zamarznąć przy -5 stopni a jednak:) I do kawy sobie wrzuciłysmy sorbet mleczny i też dobra:):)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
mam nadzieje ze włos nie zżółknie po nim jak po olejku norkowym:)

Myślisz, że faktycznie tak jest, że żółknie? Bo mi też dużo ludzi mówiło, że podobno tak, ale u nas od dłuższego czasu olejek norkowy powrócił do łask i nic nie żółknie, Gracka jak była stalowa tak nadal jest. A z kolei przychodzą do nas psy co olejku norkowego na oczy nie widziały, a są odbarwione.