Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria,znowu jestem za Tobą :evil_lol:

Fajnie zobaczyć tak "na żywo" Yokulę :loveu:
Szkoda,że Pancia w tym lustrze się nam nie pokazała :mad::mad::mad:

Posted

*kleo* napisał(a):
Gracja tak mruczy zanim się do szczekania zbierze, i tak samo nogami trze jak głupawkę załapie :evil_lol:

Yoko tak nogami trze zawsze na dworze jak się załatwi a w domu włąsnie jak chce się bawić a nikt na nią uwagi nie zwraca:)
Nati28 napisał(a):
Czesc Asia i Yoko :)

Super filmik z piekna bohaterka :loveu: Coco nie umie sie tak bawic...

cześć Nati:) ona wczoraj miała wyjątkową chęć do zabawy chyba dlatego że chłopców nie było cały weekend a i mój mężczyzna wybył z domu wiec zostałyśmy same:) i powiem szczerze, ze pod wieczór miałam już dosyć jej i tej dzwoniącej piłeczki heheeh
jot11 napisał(a):
Daria,znowu jestem za Tobą :evil_lol:

Fajnie zobaczyć tak "na żywo" Yokulę :loveu:
Szkoda,że Pancia w tym lustrze się nam nie pokazała :mad::mad::mad:

oj tam nie ma czego żałowac:) w końcu to galeria Yoko;)
Pegaza napisał(a):
Ale glos miala calkiem calkiem mily:)

dziękuję:)

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej :)
Głosik faktycznie bardzo przyjemny... :)
Bry wieczór :)

Coś sama o tej godzinie łażę ,... już nikogo nie ma na yorkach chyba :(

Ja bylam o tej godzinie :)

Witam z rana sasiadeczki :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Cześć dziewczęta w ten mroźny poniedziałkowy dzionek nie wiem czy słyszałyście że zapowiadają od czwartku po -20stopni nie wiem jak nasze maluchy to zniosą:(

Ja slyszalam i jestem zalamana ...

Posted

Doti1986 napisał(a):
Cześć dziewczęta w ten mroźny poniedziałkowy dzionek nie wiem czy słyszałyście że zapowiadają od czwartku po -20stopni nie wiem jak nasze maluchy to zniosą:(

-20 to pikuś, u nas zapowiadają -25. Dobrze, że pod koniec tygodnia jadę już na święta do domu, tam zawsze trochę cieplej :p

Posted

-25 to straszne!!!!!
Żeby do nas ta zimnica nie doszła i w sumie śnieg też mógłby sie wstrzymać z padaniem bo zamówiłąm dzisiaj dla Yoko kombinezon zimowy i potrzebuje kilku dni, zeby do mnie dotarł a potem mozej już sypać:)

Pozdrawiam wtorkowo miłych gości :)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
-25 to straszne!!!!!
Żeby do nas ta zimnica nie doszła i w sumie śnieg też mógłby sie wstrzymać z padaniem bo zamówiłąm dzisiaj dla Yoko kombinezon zimowy i potrzebuje kilku dni, zeby do mnie dotarł a potem mozej już sypać:)

Pozdrawiam wtorkowo miłych gości :)

Czesc :loveu:

Nie wiem jak u was ale u mnie jest snieg ;)

Posted

Cześć Asiu nie byłam obecna tylko chwilke a twoja glaria pomknęła naprzód. Ale nadrobiłam zaległośći , filmiki obejrzałam z przyjemnościa. Mejsi nie umie aportować, kiedy jej cos rzucamy to owszem przynosi zdobycz ale do swojego legowiska hihi. Ale za to musze wam się pochwalic że podkład jest tylko w razie nocnego "pęcherza" Cały czas sikanko na podwórku. Hurrrra ! nauczyła się.
U nas dziś śnieg i -5 ale jakoś tak nie przyjemnie. Dentysta mnie dziś czeka buuu
Głos masz miły/fajnie było go poznać , ale jeszcze fajniej było by cie zobaczyć

Posted

Nati28 napisał(a):
Czesc :loveu:

Nie wiem jak u was ale u mnie jest snieg ;)

Hmmm, ciekawe u nas nie ma śniegu, ramo tylko były szyby zamarzniete w aucie:)

dysia-u napisał(a):
Cześć Asiu nie byłam obecna tylko chwilke a twoja glaria pomknęła naprzód. Ale nadrobiłam zaległośći , filmiki obejrzałam z przyjemnościa. Mejsi nie umie aportować, kiedy jej cos rzucamy to owszem przynosi zdobycz ale do swojego legowiska hihi. Ale za to musze wam się pochwalic że podkład jest tylko w razie nocnego "pęcherza" Cały czas sikanko na podwórku. Hurrrra ! nauczyła się.
U nas dziś śnieg i -5 ale jakoś tak nie przyjemnie. Dentysta mnie dziś czeka buuu
Głos masz miły/fajnie było go poznać , ale jeszcze fajniej było by cie zobaczyć

cześć Ula oj dawni Cie nie było, brawa dla Mejsi, mądra dziewczynka i wie gdzie się siusia:).
Za miły głos dziękuję :):)natomiast co do zobaczenia to zapraszam do Szczecina:)

megi82 napisał(a):
witanko
nadrabiam zaleglosci

Witami pozdrawiam