Nati28 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Czesc Asia i Yoko :) Super filmik z piekna bohaterka :loveu: Coco nie umie sie tak bawic... Quote
*kleo* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Gracja tak mruczy zanim się do szczekania zbierze, i tak samo nogami trze jak głupawkę załapie :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Yokulka śliczna jest:) Moja Pixula też tak mruczy jak czegoś chce:) Dodatkowo jeszcze "kicha" i podwarkuje:) Quote
*kleo* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Doti1986 napisał(a):Yokulka śliczna jest:) Moja Pixula też tak mruczy jak czegoś chce:) Dodatkowo jeszcze "kicha" i podwarkuje:) Gracja też kicha :evil_lol: Quote
pycia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Witamy po przerwie śliczną Yokule i jej Panią:) Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Jakbym moją Pipi widziala ona tez tak mruczy i czasem na pupie tak skacze hehe fajna jest na zywo:loveu: Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Daria,znowu jestem za Tobą :evil_lol: Fajnie zobaczyć tak "na żywo" Yokulę :loveu: Szkoda,że Pancia w tym lustrze się nam nie pokazała :mad::mad::mad: Quote
Yoko2009 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 *kleo* napisał(a):Gracja tak mruczy zanim się do szczekania zbierze, i tak samo nogami trze jak głupawkę załapie :evil_lol: Yoko tak nogami trze zawsze na dworze jak się załatwi a w domu włąsnie jak chce się bawić a nikt na nią uwagi nie zwraca:) Nati28 napisał(a):Czesc Asia i Yoko :) Super filmik z piekna bohaterka :loveu: Coco nie umie sie tak bawic... cześć Nati:) ona wczoraj miała wyjątkową chęć do zabawy chyba dlatego że chłopców nie było cały weekend a i mój mężczyzna wybył z domu wiec zostałyśmy same:) i powiem szczerze, ze pod wieczór miałam już dosyć jej i tej dzwoniącej piłeczki heheeh jot11 napisał(a):Daria,znowu jestem za Tobą :evil_lol: Fajnie zobaczyć tak "na żywo" Yokulę :loveu: Szkoda,że Pancia w tym lustrze się nam nie pokazała :mad::mad::mad: oj tam nie ma czego żałowac:) w końcu to galeria Yoko;) Pegaza napisał(a):Ale glos miala calkiem calkiem mily:) dziękuję:) Quote
karkakarka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Hej :) Głosik faktycznie bardzo przyjemny... :) Bry wieczór :) Coś sama o tej godzinie łażę ,... już nikogo nie ma na yorkach chyba :( Quote
Nati28 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 karkakarka napisał(a):Hej :) Głosik faktycznie bardzo przyjemny... :) Bry wieczór :) Coś sama o tej godzinie łażę ,... już nikogo nie ma na yorkach chyba :( Ja bylam o tej godzinie :) Witam z rana sasiadeczki :loveu: Quote
Doti1986 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cześć dziewczęta w ten mroźny poniedziałkowy dzionek nie wiem czy słyszałyście że zapowiadają od czwartku po -20stopni nie wiem jak nasze maluchy to zniosą:( Quote
Truska34 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cześć Wam! Pooglądaliśmy masę pięknych zdjęć i nawet filmiki były. Fajna Yoko na żywo, no i głos Pańci poznaliśmy:lol: Pozdrawiamy zimowo! Quote
Nati28 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Doti1986 napisał(a):Cześć dziewczęta w ten mroźny poniedziałkowy dzionek nie wiem czy słyszałyście że zapowiadają od czwartku po -20stopni nie wiem jak nasze maluchy to zniosą:( Ja slyszalam i jestem zalamana ... Quote
Yorkomanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 - 20:crazyeye: o ja pier... witamy wieczorowo Quote
Yoko2009 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Nati nie martw się u nas zapowiadają najwyżej -2 Quote
*kleo* Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Doti1986 napisał(a):Cześć dziewczęta w ten mroźny poniedziałkowy dzionek nie wiem czy słyszałyście że zapowiadają od czwartku po -20stopni nie wiem jak nasze maluchy to zniosą:( -20 to pikuś, u nas zapowiadają -25. Dobrze, że pod koniec tygodnia jadę już na święta do domu, tam zawsze trochę cieplej :p Quote
karkakarka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jeny - 25 A ja nie wiem ile u nas bo ostatnio telewizji nie oglądam :shake: Quote
Yoko2009 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 -25 to straszne!!!!! Żeby do nas ta zimnica nie doszła i w sumie śnieg też mógłby sie wstrzymać z padaniem bo zamówiłąm dzisiaj dla Yoko kombinezon zimowy i potrzebuje kilku dni, zeby do mnie dotarł a potem mozej już sypać:) Pozdrawiam wtorkowo miłych gości :) Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dziewczyny damy rade jakos to bedzie... byle do wiosny;) Quote
Nati28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Yoko2009 napisał(a):-25 to straszne!!!!! Żeby do nas ta zimnica nie doszła i w sumie śnieg też mógłby sie wstrzymać z padaniem bo zamówiłąm dzisiaj dla Yoko kombinezon zimowy i potrzebuje kilku dni, zeby do mnie dotarł a potem mozej już sypać:) Pozdrawiam wtorkowo miłych gości :) Czesc :loveu: Nie wiem jak u was ale u mnie jest snieg ;) Quote
dysia-u Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Cześć Asiu nie byłam obecna tylko chwilke a twoja glaria pomknęła naprzód. Ale nadrobiłam zaległośći , filmiki obejrzałam z przyjemnościa. Mejsi nie umie aportować, kiedy jej cos rzucamy to owszem przynosi zdobycz ale do swojego legowiska hihi. Ale za to musze wam się pochwalic że podkład jest tylko w razie nocnego "pęcherza" Cały czas sikanko na podwórku. Hurrrra ! nauczyła się. U nas dziś śnieg i -5 ale jakoś tak nie przyjemnie. Dentysta mnie dziś czeka buuu Głos masz miły/fajnie było go poznać , ale jeszcze fajniej było by cie zobaczyć Quote
Yoko2009 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Nati28 napisał(a):Czesc :loveu: Nie wiem jak u was ale u mnie jest snieg ;) Hmmm, ciekawe u nas nie ma śniegu, ramo tylko były szyby zamarzniete w aucie:) dysia-u napisał(a):Cześć Asiu nie byłam obecna tylko chwilke a twoja glaria pomknęła naprzód. Ale nadrobiłam zaległośći , filmiki obejrzałam z przyjemnościa. Mejsi nie umie aportować, kiedy jej cos rzucamy to owszem przynosi zdobycz ale do swojego legowiska hihi. Ale za to musze wam się pochwalic że podkład jest tylko w razie nocnego "pęcherza" Cały czas sikanko na podwórku. Hurrrra ! nauczyła się. U nas dziś śnieg i -5 ale jakoś tak nie przyjemnie. Dentysta mnie dziś czeka buuu Głos masz miły/fajnie było go poznać , ale jeszcze fajniej było by cie zobaczyć cześć Ula oj dawni Cie nie było, brawa dla Mejsi, mądra dziewczynka i wie gdzie się siusia:). Za miły głos dziękuję :):)natomiast co do zobaczenia to zapraszam do Szczecina:) megi82 napisał(a):witanko nadrabiam zaleglosci Witami pozdrawiam Quote
Yoko2009 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 A tera kilka fotez z niedzielnego spacerku Już jestem gotowa do wyjścia i chwila odpoczynku na murku Quote
Recommended Posts