Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że urocza Yoko ma taką samą zabawę jak moje łobuzy, tylko, że u nas on w połowie rozwalona...
A zapomniałam się pochwalić, że przez weekend nauczyłam w końcu komendy "siad" tych moich małych gamoni:)

Posted

Cześć Asiu. U nas tak wieje że własnych mysli nie słychać. Mejsi jak wypadła z domu szaleniec jeden to nie mogła się śniegiem nacieszyć. Wczoraj siedziała cały dzień w domu bo było -20 i bałam się jej wypuszczać.

Posted

Hej hej
Nati - królewna wymiziana:)
Dzisiaj również na kawusię zapraszam, jeszcze jest gorąca:):)
U nas mróz trochę odpuścił ale śnieg leży i Yokula po wczoraszych szaleństwach na śniegu w kurteczce z odktytym brzusiem do domku wróciła cała w kulkach śnieżnych na łapkach i brzuchu, nie przypuszczałam, ze aż tyle tego moze być ale prysznic z ciepłą wodą sobie poradził:):)
Miłego dzionka życzę

Posted

A moja nie wyszła dziś - załatwianie na podkładzie miała... Do fryzjera u którego byłam ostatnio na uszach nie pójdę, nie ma mowy; a ten drugi jest dopiero w środę, więc Tolka siedzi w domu, bo co to za spacery jak i tak ją nosić muszę, bo jej zamarzają włosy na poduszkach inie chce chodzić

Posted

A Wy to się bardziej pokazać nie możecie? Tylko fragmencik widać;) Jokulkę znamy w całości.
Ja też się nauczyłam od Natalii nosić psa na rękach, jak mu zimno. Pewnie śmiesznie to wygląda. Kilka kroczków Ivciu na łapkach, a potem kilka u pańci na rączkach i tak w kółko:evil_lol:
A tak w ogóle to cześć Wam!