Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
O cieniu to Cie fajnie zlapalo wspolczuje..
a Yokola fajnie wyszla :)

Nie było wesoło ale ma też to swoje dobre strony, zamiast standartowo przytyć po świetach ja schudłam 2 kg heheeh:)
Ale u nas dzisiaj brzydko na dworze, dopiero co wróciliśmy z Yoko ze spacerku i nadawała sie tylko od prysznic, wszystko oprócz grzbietu miałą czarne w błocie (troszkę się z kumpelą poganiała po błotku:))
Pozdrawiam

Posted

jakie menu szykujesz na takiego licznego sylwestra? Nasze chłopaki nie chodzą /jeszcze/na prywatki a za duzi juz sa żeby im przykazać iść spać więc już któryś rok siedzimy wszyscy razem w domu. Mm ma zawsze przygotowane petardy , szmpanik ...i jest fajnie.

Posted

jot11 napisał(a):
Przyczepiam się do Marzeny :multi:
Cze Dziewczyny ;)

ja do Joli:)
o teraz sie udalo heh bo mialam problem z wejsciem do Was, swoją drogą po co tak sie zamykasz ze potem wejsc tu nie idzie hehe;)

Posted

jot11 napisał(a):
Przyczepiam się do Marzeny :multi:
Cze Dziewczyny ;)

Pegaza napisał(a):
ja do Joli:)
o teraz sie udalo heh bo mialam problem z wejsciem do Was, swoją drogą po co tak sie zamykasz ze potem wejsc tu nie idzie hehe;)

To ja znowu do Darii i mamy kółeczko :evil_lol:

Posted

Witamy się prawie środowo
Fotki obejrzałam i bardzo mi się podobają ,bo w roli głównej występuje Yokula śliczniula
(To się nazywa talent)
Jak tam zdrówko?

Posted

cześć Asiu
zmykam z tych galerii bo jakieś głupoty mi się z postami robią i gospadarze mnie przegonia. Dziwnie sie cytuje, posty mi gina echhh
miłego dnia ci życze. U nas białooo, dobrze że rano pług przejechał bo bym nie dobrnęła do głównej drogi

Posted

dysia-u napisał(a):
jakie menu szykujesz na takiego licznego sylwestra? Nasze chłopaki nie chodzą /jeszcze/na prywatki a za duzi juz sa żeby im przykazać iść spać więc już któryś rok siedzimy wszyscy razem w domu. Mm ma zawsze przygotowane petardy , szmpanik ...i jest fajnie.

Całe sylwestrowe menu sobie życzysz Ulus???
a wiec tak będzie bigosik, żurek z białą kiełbaską, piersi z kurczaczka z brzoskwiniami i sosem jogurtowym, grzanki z masłem czosnkowym i łososiem jak kto lubi, jajka faszerowane w majonezie, sałatki: gyros, pieczarkowa z jajkami i groszkiem, z kurczakiem wędzonym, i jeszcze jakaś ale nie wiem jaka:), sledziki, wędlinka, kurczaka kawałki pieczone
I pękniemy jak to wszystko zjemy:)
AAA jeszcze ciasta:):)
zmykam do kuchni, później zajrzę:)

A u nas pochmurno i czarno, śniegu nie widać ale to może i lepiej, łatwiej sie jeździ autkiem:)

Posted

Pegaza napisał(a):
No prosze ale tutaj bedzie jutro uczta:)
sporo gosci bedziecie miec? bo cos czuje ze wpadne do Was ;)

Nati28 napisał(a):
Ale sasiadka robi impreze :razz: chyba tam wpadne :evil_lol:

wpadaj sąsiadeczko i weź ze sobą tego pana, który był z Tobą w kinie ;);)

dysia-u napisał(a):
gyrosa poprosze , na wynos hihi
same pyszności

zapraszam dziewczyny, wpadnijcie:) Troszku gosĆci będzie, w sumie będzie nas 10 dorosłych i 6 dzieci i mam nadzieję że bedzie wesoło:)