*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://i49.tinypic.com/11k87pj.jpg oj, chyba fest się najadła :evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ale ona slodka:D Pozdrowienia dla Yokulki :D Quote
Yoko2009 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Pegaza napisał(a):O cieniu to Cie fajnie zlapalo wspolczuje.. a Yokola fajnie wyszla :) Nie było wesoło ale ma też to swoje dobre strony, zamiast standartowo przytyć po świetach ja schudłam 2 kg heheeh:) Ale u nas dzisiaj brzydko na dworze, dopiero co wróciliśmy z Yoko ze spacerku i nadawała sie tylko od prysznic, wszystko oprócz grzbietu miałą czarne w błocie (troszkę się z kumpelą poganiała po błotku:)) Pozdrawiam Quote
niunka04 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Od razu widac jaka z niej piękna księżniczka;) Quote
Marzena* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ale fajne świąteczne fotki :) No i w końcu Ciebie zobaczyłam ;) Quote
dysia-u Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jakie menu szykujesz na takiego licznego sylwestra? Nasze chłopaki nie chodzą /jeszcze/na prywatki a za duzi juz sa żeby im przykazać iść spać więc już któryś rok siedzimy wszyscy razem w domu. Mm ma zawsze przygotowane petardy , szmpanik ...i jest fajnie. Quote
Nati28 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czesc sasiadeczki i zapraszamy zaraz na fotki ;) Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Viky i Ja napisał(a):Cze Dziewczyny :) Przyczepiam się do Marzeny :multi: Cze Dziewczyny ;) Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jot11 napisał(a):Przyczepiam się do Marzeny :multi: Cze Dziewczyny ;) ja do Joli:) o teraz sie udalo heh bo mialam problem z wejsciem do Was, swoją drogą po co tak sie zamykasz ze potem wejsc tu nie idzie hehe;) Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jot11 napisał(a):Przyczepiam się do Marzeny :multi: Cze Dziewczyny ;) Pegaza napisał(a):ja do Joli:) o teraz sie udalo heh bo mialam problem z wejsciem do Was, swoją drogą po co tak sie zamykasz ze potem wejsc tu nie idzie hehe;) To ja znowu do Darii i mamy kółeczko :evil_lol: Quote
iwa63 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy się prawie środowo Fotki obejrzałam i bardzo mi się podobają ,bo w roli głównej występuje Yokula śliczniula (To się nazywa talent) Jak tam zdrówko? Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 cześć Asiu zmykam z tych galerii bo jakieś głupoty mi się z postami robią i gospadarze mnie przegonia. Dziwnie sie cytuje, posty mi gina echhh miłego dnia ci życze. U nas białooo, dobrze że rano pług przejechał bo bym nie dobrnęła do głównej drogi Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 dysia-u napisał(a):jakie menu szykujesz na takiego licznego sylwestra? Nasze chłopaki nie chodzą /jeszcze/na prywatki a za duzi juz sa żeby im przykazać iść spać więc już któryś rok siedzimy wszyscy razem w domu. Mm ma zawsze przygotowane petardy , szmpanik ...i jest fajnie. Całe sylwestrowe menu sobie życzysz Ulus??? a wiec tak będzie bigosik, żurek z białą kiełbaską, piersi z kurczaczka z brzoskwiniami i sosem jogurtowym, grzanki z masłem czosnkowym i łososiem jak kto lubi, jajka faszerowane w majonezie, sałatki: gyros, pieczarkowa z jajkami i groszkiem, z kurczakiem wędzonym, i jeszcze jakaś ale nie wiem jaka:), sledziki, wędlinka, kurczaka kawałki pieczone I pękniemy jak to wszystko zjemy:) AAA jeszcze ciasta:):) zmykam do kuchni, później zajrzę:) A u nas pochmurno i czarno, śniegu nie widać ale to może i lepiej, łatwiej sie jeździ autkiem:) Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ale mi smaka narobiłaś,tyyyyyyyyle pyszności.Też bym zjadła :evil_lol: Cześć Wam :multi: Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 jot11 napisał(a):Ale mi smaka narobiłaś,tyyyyyyyyle pyszności.Też bym zjadła :evil_lol: Cześć Wam :multi: Cześć cześć:) wiec zapraszamy na imprezkę:) Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 gyrosa poprosze , na wynos hihi same pyszności Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No prosze ale tutaj bedzie jutro uczta:) sporo gosci bedziecie miec? bo cos czuje ze wpadne do Was ;) Quote
Nati28 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ale sasiadka robi impreze :razz: chyba tam wpadne :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pegaza napisał(a):No prosze ale tutaj bedzie jutro uczta:) sporo gosci bedziecie miec? bo cos czuje ze wpadne do Was ;) Nati28 napisał(a):Ale sasiadka robi impreze :razz: chyba tam wpadne :evil_lol: wpadaj sąsiadeczko i weź ze sobą tego pana, który był z Tobą w kinie ;);) dysia-u napisał(a):gyrosa poprosze , na wynos hihi same pyszności zapraszam dziewczyny, wpadnijcie:) Troszku gosĆci będzie, w sumie będzie nas 10 dorosłych i 6 dzieci i mam nadzieję że bedzie wesoło:) Quote
Yoko2009 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Tak myślałam:) oryginalne imię:), ładne Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nati ten Pascal?;) wiesz ktory...tvn;) oo to fajnie bedzie wesolo:) Quote
Recommended Posts