Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg Ty to masz super luksusy w porównaniu do tego co ja zazwyczaj mam po przebudzeniu.. Bardzo podobnie, bo też obie śpią na mojej poduszce ale tak rozwalone, że dla mnie miejsca już nie ma :shake: Budzę się poniżej poduszki :evil_lol:

Fajnie, że będziecie w Bydgoszczy :multi:I z tego co wiem spora część rodzinki Desi również zawita :multi:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Asiu
http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg jakie to słodkie:loveu: D mi ucieka w nogi:placz: przytulał się tylko jak był tyci szczylkiem, potem "wyrósł" z tego:-(
Śliczne są te twoje panienki. Nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę że masz 2 yoreczki, moi rodzice nigdy się nie zgodzą na drugiego psiaka:placz:.
I taj jak dziewczyny już pisały na pewno sobie poradzisz;)

Posted

Cześć dziewczyny w nowym roku:loveu:. Ogladnełam zaległe foteczki maleństwa są sliczne, moja Fredziola tez uwielbia spac na naszych głowach, na poduszkach, a jak jej zabrałam podusie to sie na mnie obraziła:cool3:.

Posted

hej dziewczyny:) Byłam dzisiaj w ZK, więłam druczki do wypełnienia i musze zarejestrować Desulkę:) no i zapisać się na wystawę. Zmykam pobawić siez dziewczynami bo troszku rozrabiają a musze je mieć na oku, gdyż moja mała diablica podgryza i zaczepia Yoko, charakterek to ona ma:)

Posted

*Jot* napisał(a):
Cześć Asia i dziewczynki :multi:

Cześć Jola i chłopaki:)

laurin napisał(a):
Witam :)
Mówisz że mała to taka zaczepa jest :D A jak Yoko to znosi? Nie sprowadza jej do pionu?

Witam
Oj zaczepa straszna, juz teraz Yoko sobie coraz lepiej radzi i pokazuje kto tu rządzi:)

ale nie uwierzycie dziewczyny....dzisiaj na wieczornym spacerze Desi...rzuciła sie i ugryzła spaniela mojej koleżanki, uśmiałyśmy się strasznie ale to nie było zabawne, bo biedaczek strasznie się przestraszył:(

Posted

laurin napisał(a):
Jej jaki agresor :crazyeye::evil_lol:

cześć :multi:

wychowawy dziablicę i bedzie jak w zegarku chodziła moja maleńka:)...taki mam przynajmniej plan:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Desi...rzuciła sie i ugryzła spaniela mojej koleżanki, uśmiałyśmy się strasznie ale to nie było zabawne, bo biedaczek strasznie się przestraszył:(

Hehe skądś to znam :evil_lol:

Posted

c.d
Karolina, posłanko kupiłam u nas w zoologicznym:)
Kasia, już troszkę grzbiet się wybarwia, postawy się uczymy a prawdziwy sprawdzian będzie w lutym w Bydgoszczy

Posted

ULA.....dzisiaj kochana jest czwartek heheeheh a nie niedziela:)

i ostatnie fotki

gościliśmy dzisiaj hodowczynię Desirki i uczyłyśmy się postawy:)

zmykam kochane, moze wieczorem zajrzę do was:)