Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym szczególnym dniu znikają cierpienia,
przychodzi szczęście, nadzieja i radość niech Cię wypełni.
Podziel się opłatkiem i złóż bliskim serdeczne życzenia.
Bo On w stajence się urodzi, więc to jest ta nadzieja i radość - przyjście na świat Jezusa syna Bożego, więc śpiewajmy wesołe kolędy.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za zyczonka ja złozyłam zyczonka dla wszystkich yorkomaniaczek na galerii Fredzioli:loveu:.
Dzis to juz jakby po świetach:lol:lżejszy porthel i przeładowane brzuszki:evil_lol:

Posted

O jaka nowina! :D To tak z zaskoczenia czy planowaliście tylko nic nie mówiłaś? :diabloti:

Piękny pyszczek :loveu::loveu:

Koniecznie więcej zdjęć!
[SIZE="1"]Co na 'to' Yoko? :razz:

Posted

Oj tak, święta bardzo udane:):):) Mała cieżka jest do uchwycenia, wszędzie jej pełno i cały czas w ruchu:), chociaż teraz smacznie śpi s synem w łóżku...ciekawe jak długo heheh

Posted

Aż musiałam się zalogować :evil_lol:

Kolejna wyłamała się z grona "jednoyorkowych" ;) Jak tam się mała odnajduje w nowym domu? No i jak ją Yoko przyjęła?

Posted

Hihi, wszystkie niby świętowały, a jak tylko wyczuły nowego yorasa to od razu zleciały się na dogo :lol:

Asiu, gratulacje :) Mała jest śliczna, jeszcze niedawno widziałam ją na stronie hodowli, a tu proszę, okazało się że trafi do Ciebie ;)

Planujecie wystawy?

Posted

Niedługo zostanę już tylko ja z jednym yorkiem jak tak dalej wszędzie będą pojawiać się małe szczylki:placz:. Ja też chce maluszka anie mogę:-(
mała jest psiepiękna:loveu: co na to Yoko?

Posted

Cześć Dziewczyny, mała wczoraj trafiła do naszego domku:), pojechaliśmy po nią do Choszczna. Nic nie mówiłam, bo tak na prawdę to był prezent. Ja ją sobie nieśmiało oglądałam na stronie hodowli, ale mój M nie był za bardzo zainteresowany a tu nagle taka niespodzianka:).
Desi to prawdziwa iskierka, wszędzie jej pełno, ani chwili nie usiedzi na miejscu, ciekawa jest wszystkiego:). Chodzi za Yoko krok w krok.
A Yokuleńka moja taka troszkę zagubiona, mała zabiera jej zabawki a ona potulnie oddaje, ale kości swojej nie dała ruszyć. Mają dwie miski, dwie różne karmy ale Desi zjada najpierw swoje a potem zabiera się za miskę Yoko, wiec muszę ją chować:)
Pomalutku zacznna Yoko dawać wciągać się do zabawy.
Aaaaa i jeszcze pierwsza noc, obie spaly mi na poduszcze a ok godz. 2 małą narobiła takiego rabanu jakby conajmniej się paliło a tu tylko syn szedł do toalety a ja miałam nad głową dwa szczekające Yorki hihihi.

Tak sobie myślę, że chyba chciałabym spróbować swoich sił na wystawach ale dużo będę musiała się nauczyć:):)
A teraz moja księżniczka nr 1

Posted

http://i51.tinypic.com/2z7euk8.jpg księżniczka z niej prawdziwa :loveu:
http://i53.tinypic.com/8nf5.jpg całkowicie wyluzowana, śpiocha sobie w najlepsze :loveu:
fajnie, że dziewczyny się dogadują w miarę, a jak Yokula się przyzwyczai to sama zacznie wariować z mała :)

ale masz fajnego M, że taką niespodziankę Ci zrobił :cool3:

[quote name='Yorkomanka']Niedługo zostanę już tylko ja z jednym yorkiem jak tak dalej wszędzie będą pojawiać się małe szczylki:placz:. Ja też chce maluszka anie mogę:-(
mała jest psiepiękna:loveu: co na to Yoko?
nie jesteś sama ja też mam tylko jednego Jazzika, musimy poczekać jeszcze troche :p

Posted

witamy się :multi:
mała jest przepiękna, oglądałam ją sobie na stronie hodowli i bardzo mi się podobała:loveu:
pycholek oczywiście ma słodziutki:loveu:

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Asiu ! :)
Widzę , że masz nową [FONT=Arial Narrow]domowniczkę :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Śliczności :loveu: :loveu: :loveu:

[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

No to ci super niespodziankę zrobił :D

Aż sobie zajrzałam na stronę hodowli, ale ładnego tatusia ma mała :loveu:
No i w ogóle ma długie nóżki!

Teraz masz tak ja ja dwie i obie całkiem inne :loveu:

A wystawy - spróbuj - zobaczysz jak to wciąga :)